hamileyim..bende anne olucam.....ne güzel duygu....

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
ikinci test sonucunu bugün aldım arkadaşlar. 13 günlük değer 207,6 çıktı. bende anne olucam inşallah. çok mutluyum çoookkk.....
DARISI SİZLERİN BAŞINA....

ikinci test sonucunu bugün aldım arkadaşlar. 13 günlük değer 207,6 çıktı. bende anne olucam inşallah. çok mutluyum çoookkk.....
DARISI SİZLERİN BAŞINA....

tebrik ederima.s. canım allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

Canim Tebrik Ederim Allah Kucağinada Almayi Nasip Etsin Inşallah Hayirla Ve Sağlikla Amiiiin

teşekkür ederim canlarım. DARISI OLMAYANLARIN BEKLEYENLERİN BAŞINA ÇOK MUTLUYUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BU DUYGUYU. ÇOK GÜZEL BİŞEY YAAAAAAAA...

Sağlıkla kucağına almanı temenni ediyorum arkadaşım. İnşallah sorunsuz güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin. Senin adına çok sevindik.. a.s.

canım allah nazarlardan korusun kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirmen dileğiyle ..........sevgiyle kal..........

Tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlere inş.....

senin adına çok sevindim.allahım tüm isteyenlere hayırlısıylar verir inşallah.ne gibi belirtiler yaşadın.paylaşırsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…