hamileyim..bende anne olucam.....ne güzel duygu....

canım tebrik ederim. gözünüz aydın. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı bir evlat olsun inşallah. Mutluluğun daim olsun.

canım allah tamamına erdirsin.inş sağlılkı sıhhatli mutlu bir şekilde geçirirsin 9 ayını ve alırsın bebişini kucağına.malesef benim bu seferde olmadı kısmet işte çok üzüldüm ama elden gelende birşey yok.allahım büyük inş senin gibi bana ve isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu canım.bizim için dua et olurmu hamilelerin duaları kabul olur.kendine ve bebişine yada bebişlerine ii bak olurmu.bol bol dinlen yorma kendini canım.

canım hayırlı olsun..allah sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... darısı bizizm başımıza inşallah...

arkadaşlar hepinize çokkkkk teşekkür ederim ayrı ayrı tek tek....
sizler için tabiki dua ediyorum. bu duygu çok güzel bi duygu elbette ama.... olmasada dünyanın sonu değildi. ben her iki ihtimale alışıktım. ama bu kadar sevineceğimi bilemezdim tabiki. bu zamana kadar tadmadığım yaşamadığım bi garip duygu. ALLAH hepinizin gönlüne verir inşallah.

:teytey::teytey::teytey: tebrikler gülçiçek....allah tamamına erdirsin inşallah...umarım sağlıklı bir hamişlik geçirirsin...rabbim en kısa zamanda bizlerede göstersin o günleri

tebrikler tebrikler tebrikelr rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin çoks evindim maaşalalh aman amana nazar deymesin allah nazarlardans aklasın amin amin amin inşaallah britanem

süar send emi hamişsin nene benim haberim yok ama hadi bakalım allaha sanada saglıkla kucagına almak naisp etsin amin amin amin amin

tebrikler canım
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza

canım tebrik ederim allah sağlıklarla bebeğini kucağına almayı nasip etsin huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle

sağolun arkadaşlar. ama arada gene kanamam oluyo. tutunma kanaması dendi ama. biraz ürkütüyo beni o kadar. DARISI SİZLERİN BAŞINA.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

sağolun arkadaşlar. ama arada gene kanamam oluyo. tutunma kanaması dendi ama. biraz ürkütüyo beni o kadar. DARISI SİZLERİN BAŞINA.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin ama her zaman dikkatli ol kendine normalde olduğundan daha ii bak sevgiyle kal:teytey::teytey::teytey:

canım çok sevindim gözünaydın...benimde geçen ay adetim 1 gün geçti hemen kan testi yaptırdım ama sonuç 0,01 (((( yani gene hamile değildim aslında çok şaşırmadım ama yinede her ay ümitleniyorum ve yine yıkılıyorum yine psikolojik olarak dağılıyorum ama allah büyük birgün benim gibi bebek sahibi olmak isteyen herkes inşallah bebişimize sahip olucaz.......

sevgili enise85,
ben her ay test alıp yapırdım sonuç hep negatif çıkardı sinir olurdum. ama aslında bi düşün bak şimdi hamileyim kan testi yaptıkmak zorundayım şuan. eşime dedimki bunun acısını çıkarıcam. normal test alıp yapıcam tek çizgiden biktım artık çift çizgiyi bende görmek istiyorum. bi kaç gün geçsin alıp yapıcam ve saklıyacam.
şunu bilmeni isterim cnm sabırlı ol ve moralini bozma sakın .inan moral çok önemli. kendini hazır hisset çünkü beyin fonksiyonları vücudunu hazırlar. mutlu ol bak meyvelerini toplayacaksın.transfer esnasında kendini kasmamaya çalış. benim gülerek geçti transfer kahkaha atarak yani. komiklik yapıyodum o esnada. SIKMA CANINI ,FERAH TUT KENDİNİ.
ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. DARISI BAŞINIZA.

CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH.SEN YETERKİ İSTE. AMA NOLUR KAFANI RAHAT TUT. HERŞEYİN BAŞI STRESSİZ ORTAMDAN UZAK KALMAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…