Hamileyim birşey yiyemiyorum

melek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
53
3
98
35
Kocaeli
Kendi yaptığımı asla yiyemiyorum sadece dışardan aşeriyorum yiyebiliyorum yada annemin yaptığımı yiyebiliyorum bazende aç geziyorum napıcam ya çocuk beslenemezse

Korkma canım çocuğun şuan senin vücudundan besleniyor.. Eğer öyle olsaydı bulantıdan yemek yiyemeyenler ne yapardı.. Bu şuan bir geçiş süreci 20. Haftadan sonra yapıp yemeye başlayacaksın ama dışardan yememeye sağlıklı besinler tüketmeye.dikkak et..

bazen bünyeye göre değişiyor
zamanla kuru fasuklye nohut pilav gibi şeyleri yemeye başlarsın başlamalısın ama bu dediğim gibi bünye işi
eğer dışarıda yiyorsanda kaliteli yerlerden ye et süt ürünleri ye
döner vesaire ama kesinlikle hijyen ve kalite önemli PARASINA BAKIPTA ACIMA

Kendi yaptığımı asla yiyemiyorum sadece dışardan aşeriyorum yiyebiliyorum yada annemin yaptığımı yiyebiliyorum bazende aç geziyorum napıcam ya çocuk beslenemezse
Bende aynı şekildeyim canım hiç birşey istemiyor normalde iştah açılır derler

Bende aynı şekildeyim canım hiç birşey istemiyor normalde iştah açılır derler
İştah genelde 3. Trimester dönemde acılıyor.. Sizin olduğunuz haftalarda genelde bulantı ve kusma kokulara hassasiyek olduğu için insan birşey.yiyemiyor.. ben 5. Aya kadar bulantı ve kusmalardan birşey.yiyemiyordum yesemde çıkartıodum.. 5. Aydan sonra kusma devem etse de yemek yiyebiliyorum .. Siz de öyle olacaksınızdır canım

Bende hiç kusma olmadı bulantıda çok azdı. Halsizlik had safhada baş dönmesi ama iştahsızlık düzelmedi. Acaba diyorum herkes nasıl aşeriyor bi ben aşeremedim. İnşallah geçer bakalım kuzum iyi olsunda

Ayy ne güzel .. Keşke bende de bulantı kusma olmasaydı hayatımdan bezdirmişti beni valla bende pek aşermiyorum ayda 1 canım çok birşey çekerse söylerdim İnşaALLAH 20. haftadan sonra açılır iştahınız.. bebeğiniz sizden besleniyor vitaminlerinize dikkat edin o önemli

Sanırım kız ve erkek bebek farklı oluyor. Arkadaşımla aramızda 3 hafta var onun oğlu olacak hamile kaldığından beri sürekli kusuyor inşallah en azından sağlıklı birşeyler yesem yeter bana doktorum vitaminlerimi sürekli düzenliyor artık bi şekilde büyüyor miniğim teşekkür ederim

Inşallah geçer doğuma kadar devam etmez gerçekten hayatı zindan ediyo bu bisey yiyememek canım birşeyler cekiyo ama dışardan :/ bulantı ilaclarida ise yaramıyor

Ne güzel sanslsnz ama istahsizlikta kötü bende istahsizlikta var

Malesef iştahsızlık bende de var. Naptınız arkadaşlar? Biraz iştah artışı var mi kilo verdim ama hiç kilo alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…