Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şekildeyim canım hiç birşey istemiyorKendi yaptığımı asla yiyemiyorum sadece dışardan aşeriyorum yiyebiliyorum yada annemin yaptığımı yiyebiliyorum bazende aç geziyorum napıcam ya çocuk beslenemezse![]()
İştah genelde 3. Trimester dönemde acılıyor.. Sizin olduğunuz haftalarda genelde bulantı ve kusma kokulara hassasiyek olduğu için insan birşey.yiyemiyor.. ben 5. Aya kadar bulantı ve kusmalardan birşey.yiyemiyordum yesemde çıkartıodum.. 5. Aydan sonra kusma devem etse de yemek yiyebiliyorum .. Siz de öyle olacaksınızdır canımBende aynı şekildeyim canım hiç birşey istemiyornormalde iştah açılır derler
Bende hiç kusma olmadı bulantıda çok azdı. Halsizlik had safhada baş dönmesi ama iştahsızlık düzelmedi. Acaba diyorum herkes nasıl aşeriyorİştah genelde 3. Trimester dönemde acılıyor.. Sizin olduğunuz haftalarda genelde bulantı ve kusma kokulara hassasiyek olduğu için insan birşey.yiyemiyor.. ben 5. Aya kadar bulantı ve kusmalardan birşey.yiyemiyordum yesemde çıkartıodum.. 5. Aydan sonra kusma devem etse de yemek yiyebiliyorum .. Siz de öyle olacaksınızdır canım
Bende hiç kusma olmadı bulantıda çok azdı. Halsizlik had safhada baş dönmesi ama iştahsızlık düzelmedi. Acaba diyorum herkes nasıl aşeriyorbi ben aşeremedim. İnşallah geçer bakalım kuzum iyi olsunda
![]()
Sanırım kız ve erkek bebek farklı oluyor. Arkadaşımla aramızda 3 hafta var onun oğlu olacak hamile kaldığından beri sürekli kusuyorAyy ne güzel .. Keşke bende de bulantı kusma olmasaydı hayatımdan bezdirmişti beni
valla bende pek aşermiyorum ayda 1 canım çok birşey çekerse söylerdim
İnşaALLAH 20. haftadan sonra açılır iştahınız.. bebeğiniz sizden besleniyor vitaminlerinize dikkat edin o önemli
![]()
Korkma canım çocuğun şuan senin vücudundan besleniyor.. Eğer öyle olsaydı bulantıdan yemek yiyemeyenler ne yapardı.. Bu şuan bir geçiş süreci 20. Haftadan sonra yapıp yemeye başlayacaksın ama dışardan yememeye sağlıklı besinler tüketmeye.dikkak et..![]()
Bende aynı şekildeyim canım hiç birşey istemiyornormalde iştah açılır derler
Ne güzel sanslsnz ama istahsizlikta kötü bende istahsizlikta varBende hiç kusma olmadı bulantıda çok azdı. Halsizlik had safhada baş dönmesi ama iştahsızlık düzelmedi. Acaba diyorum herkes nasıl aşeriyorbi ben aşeremedim. İnşallah geçer bakalım kuzum iyi olsunda
![]()
İşte ikisi de kötüNe güzel sanslsnz ama istahsizlikta kötü bende istahsizlikta var