Hamileyim. Bosaniyorum.

Su an oturduğu ev annesinin yahu
Bak damada bak, kayınvalidenin evinde oturuyor, vekalet istiyor, ama kayınvalidelerle görüşülmeyecek çocuklar götürülmeyecek.
E be adam, çıkıp gideceksin o evden, kendi maaşınla ev tutup çocuklarına bakacaksın karının üstünden geçinmeyeceksin yüzsüzlüğün sözlük tanımı

Daha önceki sayfalarda yazdım. Bıktı yıllardır aynı şey bu sefer blöf falan değil
İnatla kabul görmek isterse bıkar, uğraşmayıp karısına çocuğuna işine bakacaktı. Kabul görmediği aileden biriyle iş yapıp çıkarılınca kimseyi suçlayamaz eşin herhalde hiç kendine hata aramıyo

bakın ben buraya on bin lira masraf yaptım. Kocamı işten çıkarırken yaptığım masrafı da odeyemeyecegimizi de biliyorlardı. Tek taraflı kızmıyorum ben kimseye

O zaman görüşme ailenle sen de ne ona ne ona he diyosun

Bu kadar zarar verdiler madem al hakkını çekil kenara

Ben kocasının fikir beyan etmesine vekâlet ver demesine falan kızıyorum zaten,kişi istiyosa hakkını alsın

Ha benim babam herseyi anneme bıraksa babamın sözünü çiğnemezdim o ayrı,şahsi fikrim
Babada zaten kusur yok ki, annenin böyle yapacağını bilse kesinlikle pay edilsin isterdi
Benim babam kanser olduğunu öğrendiği ilk zamanlar hemen "x evli diye ona payını vermemezlik yapmayın, hakkı neyse verin dedi" biz kardeşler hakkımızı annemize verdik. Annem de asla tek kişiye harcamasdı. Ki annemle ben kalıyorum ama tek kurusu bende değil. Her ay babamın kartik 3 kız kardeşte el değiştiriyor. İşte bunu diyorum ben. Ya hiç birine yapmayacak yada hepsine eşit davranacak.

bakın ben buraya on bin lira masraf yaptım. Kocamı işten çıkarırken yaptığım masrafı da odeyemeyecegimizi de biliyorlardı. Tek taraflı kızmıyorum ben kimseye
inşallah kocan blöf yapıyordur. eğer ciddiyse aileni haklı çıkarmış olur.
o görüşmesin, evinizde adı anılmasın ama boşanmak nedir iki çocukla? eşin saçmalamasın.

Onca yıllık karısını tanımıştır adam heralde,kesin öyle yapardı diyemem ben

İstemediği kişilerin malı mülkü dert etmiş kendine Allah gecinden versın 2 gün sonra annene bişey olursa zaten sizin olacak.eşine ne bu onu asla ilgilendirmez.
O görüşmek zorunda değil ailenle.ama boşanırsan ilk koşacağın ailen olacak bunu unutma nasıl bilmem ama eşini ikna etmeye bak.ve ailenle görüş.

Valla esin haklı bence cok dışlanmış bu tepkisi normal..farklı bir versiyonunu ben yaşıyorum inanın benimkisi daha zor

Esin bir tuhaf madem bu kadar gururuna dokunuyor annenin evinde oturmasin dayıyla çalışmasın,kendi başına senin ailenden biriyle kontak kurmadan var olamaz mi bu adam, hani madem bu kadar horlandı aşağılandı ne şamın şekeri ne arabın yüzü demesi lazım ama yol

Adam seni boşamaz rahat ol.üstüne gitme

Konu sahibi seninde derdini bi tek ben anlamadım galiba, ne istiyorsunuz net olarak? Hangi konuda yardım isteyiniz? Tek anladığım annenizin para konusundaki adaletsizliği

Ben anlamıyorum sadece kiradan pay istemeyecwhime dair imza vermiştim mahkemeden once

Valla insallah sadece kira icindir o imza,iyice okudunuz mu imzalamadan ,icime kurt dustu simdi benim :/ Sizin malla mulkle isinizin olmadigi cok belli,baskasi olsa ailesinin yuzune bakmazdi siz olgun davranmissiniz zaten.

Kendinizi fazla uzmeyin ama bi de bebek bekliyomussunuz,her sey olacagina varir ,dogumdan sonra her seyin caresine bakip duzene koyarsiniz insallah.

Ben de size hak veriyorum. Kendi evlatlarinin refahı huzuru icin nasıl konu sahibinin esine saygı çerçevesinde davranmazlar. Konu Sahibi esin haklı. (yani ailenin onu sevmemesinin sebebini maddi ya da sosyal statüye bağladım. Bilemiyorum yanında işçi olarak çalışmış vs. Belki yaniluyorumdur. ) yani eşinin bariz bir hatası yoksa ailen seni zor duruma düşürüyor. Seni severler açıkçası damatlarini da severlerdi gibi geliyor. O sebeple sen bu aileye tamamen sırtını dönmesende ilişkilerini belli bir seviyede tutmalisin. Mesela kardeşinin eşinin olduğu ortama kesinlikle girmemek gibi. Ya da senin yanında esin hakkında tek kelime bile söylemlerine izin vermemek gibi. Esin ve seni hep güler yüzle karsilamalarini istemek gibi. Bunları yapmadıklari sürece bence ailenle görüşme.

Dava açmazsan mı boşarım diyo ne diyo tam olarak, boşanmak isteyen adamın derdi intikam olmaz cunku
Hayır ya gorusmeyeceksin dedi ben de tamam dedim. Daha önce de Tamam demiştin Senden böyle bir garanti istiyorum dedi. Ben de hayır dedim o da bitsin o zaman dedi zaten tek seferde yapılmış kavga değil uzun zamandır bu yüzden tartışıyoruz zaten

Laf Arasında bile bir sürü şey söyleyip psikolojik açıdan cokertiyorlar zaten

O zaman davayı aç ve velaketi ver madem eşinin istediği bu

Çok istiyorsa vekalet verme ama davayı sen aç. Hatta abla ve enişte annene yakın davranıp parayi yiyorsa canım resmen annen ile eşinin arasının kötü olmasından faydalaniyorlar.

Ben eşinin tavrını doğru bulmadım. Ama Ailene karşı hinclanmasini da anlayabiliyorum. Çoluk çocuk sahibi adamı işinden edip sonra kovmak. Hem de akraba çok çirkin. İnsan düşmanına yapsa böyle bir şeyi utanır, sıkılır.

Ahh be kizim çevrende sana değer vermeyen insanlar var. Hiç biri için kıymetli değilsin. Ben o anneye o kocaya o ablaya başlıyorum saymaya birazdan. Gıcık oldum hepsine. İnsan hamile karısının hatrina yutar bazı şeyleri. İnsan hamile kızının hatrina katlanır.

Kocani kesinlikle vekalet verme.
Annene kizginsan ve mirası almak istiyorsan sen dava aç. İstemiyorsan da dava açma.

Ama kocan çocukların annelerini görmelerini istemiyorsa ona katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…