Hamileyim. Bosaniyorum.

Ben anlamıyorum sadece kiradan pay istemeyecwhime dair imza vermiştim mahkemeden once

Neyse konuyla ilgili son yorumum, durum ne olursa olsun ben bir eşin,eşine ailesinden kalan mirasla ilgili bu denli buyurgan bir tavır sergilemesini doğru bulmuyorum,bunu da babasından miras kalmış bir evlat ve 4 senelik evli bir kadın olarak söylüyorum

Ben kendim bile el sürmek istemiyorum kalanlara, babamın emeği o,çok çok güzel bir amaç için harcanmalı,aklıma oğlumun eğitiminden daha güzel bir amaç gelmiyo

Ben annem de vefat etmeden babamdan kalan mirasın peşinden koşamazdım. Zaten hukuken hakkı olan payı alacak eninde sonunda.
Kaç sene sonra? Beni yok sayıp ablamla yedikten sonra kalanlarladan mı ? Bu hazmedilemez! Anne olmak evlat ayirmamaktir! Bu noktaya kızıyorum. Gerekirse ikisinde yedirmeyeceksin eğer "anne" isen! Bu bi annenin iki bebekten birinden meme kaçırıp süt vermemesinden ne farkı var söyler misin?

Ben ''anne'' olarak olan çocuğuma yedirmeyeceğim. Bu konuyu anne olarak değil evlat olarak düşündüğüm için ben annem hayattayken miras peşine düşmem diyorum, gerisi beni ilgilendirmez.

Hayır daha genel olarak şunu diyorum kazanırken yanında çocukları yoktu değil mi, adam vakıfa da bırakabilirdi varını yoğunu
Nasıl yoktu. Biz hiç mi destek olmadık. Hiç mi çalışmadık yanlarında. Onu geçtim ann yoktu başımızda kimse yoktu. Kardeşlerimle ben ilgilendim. Eve geldiklerinde sıcak yemeklerini hazır ettim. 13 yaşında ev çekip ceviriyordum ben. Ben de yaşıtlarım gibi gezip tozun annemin yaptığı yemekleri yeyip onun yıkayıp utuledigi çamaşırları giyebilirdim

Hayır daha genel olarak şunu diyorum kazanırken yanında çocukları yoktu değil mi, adam vakıfa da bırakabilirdi varını yoğunu
Bende diyorum ki anne bi çocuğundan kaçırıp diğerine yediriyorlar keşke hiç kimseye kalmayıp vakıfa kalsaydı. Adaletli olurdu. Ortada adalet diye birşey yok ki? Kocası dünya kotusu olsun, babanın parasından bu kızın hiç mi hakkı yok. Kardeş o babanın evladı da bu değil mi?

Tatlım al hakkını diyorum bikaç kere yazdım peşinde değilim dava açmam diyosun e içten içe kendini mi yiceksin,ben bana doğru geleni yazıyorum sen içinden geleni yap içinden gelen çok açık, gereğini yap

Ben kocasının fikir beyan etmesine vekâlet ver demesine falan kızıyorum zaten,kişi istiyosa hakkını alsın

Ha benim babam herseyi anneme bıraksa babamın sözünü çiğnemezdim o ayrı,şahsi fikrim

Konu Neden mirasa döndü ki kimsenin satıp yediği falan yok. Eşim de satmak için değil onları uğraştırmak için istedi vermedim. Benim de hak talep ettiğim falan yok. Ayrıca kırıldığım noktaları anlatıyorum burda birşey istemiyorum. Kocam da boşanmak istiyor zaten. Allah aşkına bir de siz üzerime gelmeyin. Siz çocuklarınıza öyle yapın tamam. Ama ben ne ailemi ne kocamı yaptıkları için affetmeyeceğim bir tarafa yakın durduğum da yok. Ever seviyorum ayrılmak istemiyorum. Biraz anlayış bekledim sadece.

Sen bahsetmesen biz bilemezdik mirası değil mi elif,ayrıca esin blöf yapıyo ne boşanması ne diyo yani onlarla görüşürsen ayrılırız mı diyo

Canım sen kocanın boşanmak istediğini şimdi söylersen napalım? Ayrıca merak etme boşamaz seni, blöf atıyor ailenle görüşme diye, kocanda yeni gelin nazı var

Ben ''anne'' olarak olan çocuğuma yedirmeyeceğim. Bu konuyu anne olarak değil evlat olarak düşündüğüm için ben annem hayattayken miras peşine düşmem diyorum, gerisi beni ilgilendirmez.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz , bende diyorum zaten bunu. Buradaki olay zaten bi kardeşin kaydırılması.
tek şuna cevap ver; 2 evladın olsa evdede 1 de elman hangisine verirsin?
Ben söyleyeyim orta bolersin ikisinde; ama asla birine vermezsin.

Anladığım eşinizi işten çıkararak sizinde çocuğunuzunda rızkınıza mani olmuşlar . Madem istemiyorlar ne sözleşmesi istiyorlar zaten adama el gibi davranıyorlar . Düğüne gelmek için mi sözleşme yaptırmışlar yani . Boşanmayı düşünüyorum diyorsunuz ya çocuklarınızı isterler mi sizce ? Bence hayır . Bence sizin en yakınınız eşiniz .

Elbette bölerim. Ama o elmayı tamamen vermiş değil vermesi için her şeyi kardeşin üstüne yapması lazım ki hukuken olamaz..

Canım sen kocanın boşanmak istediğini şimdi söylersen napalım? Ayrıca merak etme boşamaz seni, blöf atıyor ailenle görüşme diye, kocanda yeni gelin nazı var
Daha önceki sayfalarda yazdım. Bıktı yıllardır aynı şey bu sefer blöf falan değil

Sözleşme evlilik sartimiz. Beş yıl önce yapıldı. Bu işten çıkarma işi geçen yaz Ağustos gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…