Aldırma çocuğunu boşansan bile ona siper ol koru kolla allahta seni korusunMerhabalar 2 buçuk senedir evliyim. Eşim çocuk çok istediği için panik atak rahatsızlığıma rağmen iyi gecindigimizi düşünerek çocuk denemeyi kabul ettim. Ilk denememizde hamile kaldım. Hamile olduğum için çok mutluyum ama eşime söylediğimde aslında beni ve benden bir çocuk istemediğini çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Açıkçası ilk baslarda ciddi olduğunu düşünmedim. Sonrasında da bebeğimi aldırmaya kıyamadım ama eşim öğrendiği günden beri 2 buçuk aydır hayatı bana zindan ediyor. Çocuğu ve beni istemiyor. Kendisi de evden çıkıp gitmiyor ailesi boşanmasını istemediği için sürekli bana eziyet ederek hakaretler ederek beni dava açmaya zorluyor. Ben de karar verdim dava açacağım
Ama aklımda bir sürü soru var. 11 haftası dolacak bebeğin aldırma boşanma durumunda olur mu ya da tek başıma çocuğu doğurup bakabilir miyim. Boşanırken ne gibi süreç olacak avukat tutmam gerekecek mi bunun gibi sorular var aklımda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa gerçekten çok sevinirim.
Buarada çalışan bir bayanım ailem de bana her kararımda destek.
Eşim konuşma konusunda densizdir ne söylediğini pek düşünmez sonra da hatırlamaz bile çok da kaygilidir çocuğu öğrencice kaygılanıp her zamanki saçmalamalari diye düşündüm safca bir düşünce biliyorum sonrasında hep aynı şeyi söyleyince inandım ama çocuğumu da artık görmüştüm kıyamadım o saatten sonra daÇok ilginç gerçekten sana seni ve çocuğu istemediğini söylediğinde ciddi olduğunu nasıl düşünmedin bunun şakası mı olur ailen ne güzel arkanda ve sana destek artı olarak mesleğinde var çocuğa nafaka bağlar ihtiyaçlarını da eşek gibi karşılar istemiyorum demekle olmuyor o işler yaparken herşey güzeldi yok öyle bir dava. Bende hamileyim ama eşim istediği için değil anne olmak istediğim için hamile kaldım. Eşimin kararı bu konu hakkında beni asla enterese etmez. İstemiyorum dediği anda da siler atarım doğru karar vermişsin. Hemen davayı aç defolup gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?