hamileyim boşanmak istiyorum

Kuş beyinli mi bak canım bi insanın gerçek yüzünü göstermesi zaman almaz illaki biyerde belli eder sözlüyken nişanlıyken ufak da olsa renk vermedi mi gül gibi görüneceğini sanmıyorum okadar gıcık ki eşiniz kınamak da istemem ama hakaret ede ede bi kalmış Saygı YOK.

Yeni konu açsanız daha çok yorum alırsınız.

Se
sevgililik nişanlılık sözlülük çok kısa sürede oldu. Bir kere bana salak deme gafletinde bulundu o zamanlar o zaman da gereken cevabı aldı. Evlendikten sonra aldı eline saxı yürüdü.

Kocanız sanki tv deki bi dizideki karaktere çok benziyor. Kafayı yemiş heralde

Ne kadarlık hamilesin çocuk konusundaki dusunce den dolayı icim ciz etti babasına olan kizginligindan dolayı bunu yapamazsın o çocuğu Rabbim vermişse onunda dogmaya hakkı var o çocuğu doğurduğunu düşünsene bak benim kızım yerde emekleye emekleye yanima geldi bana sarıldı öptü yanaklarımdan insan kendi evladını nasıl öldürür anlamıyorum ve bunu yapanlar var çok mutsuzlar pismanlar evladina saril onu Rabbim bosuna göndermiyor.hepimizin evliligi zor eşlerin çoğunluğu sinirli idare ediyoruz ama eşinin yaninda ol yardımcı ol düzeltmeye çalışın.bebegin olunca tartışmalardan kaciyosun aman üzülmesin diye sinirli olan esim artık beni uyarıyor sesini yükseltme diye.

1 aylık hamileyim. Düzeleceğine dair inancım kalmadı. Sürekli alttan almamı hoş görmemi bekleyen bir adam. Hep onun dediğinin olmasını bekleyen. Tartışmayayım tamam ama hep benden gidiyor. Köle olursam ve bunu kabullenirsem sıkıntı yok.

E

evet yeter dizisindeki yekta aynı
Sende ordaki kadin gibi ol o zaman guclu ol cocugundan vazgecme bende senin gibi benzer sorunlar yasadim ara ara yasiyorum ancak çocuğuma asla kiyamam babasız büyüyen çocuklarda var gayetde mutlular hem esinle düşündüklerini bir konuş aile büyükleriyle bi konuş.

süpe insanı kemiren bir kurt misali..girdiği yerde hasar bırakıyor..ama devam ettiğini düşünüyorsan hala o bayanla görüştüğüne bırak gitsin ipini..layığını bulacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…