hamileyim boşanmak istiyorum

İnanın çok üzüldüm. Ama kararınızdan sakın vazgeçmeyin.Dik duruşunuz için tebrikler.Hassas bir dönemdesiniz sizi kararınızdan çevirmesine izin vermeyin. Çalışıyormuşsunuz da zaten. Ailenizde yanınızda olur anladığım kadarıyla. Şanslısınız.Umarım her şey gönlünüzce olur.

inşallah....

zaten kafasına göre telefonunu kapaması, eve gelmemesi, habersiz geç gelmesi evliliğin sarsılması için yeterli benim için. İlle gözüme soka soka aldatmasına gerek yok. Belli yani bir şeyler karıştırıyor, otel mi işletiyorum da ben kafasına göre takılacak, eve istediği zaman gelip gidecek.
Ta o zaman belliymiş aslında şimdi görmüşsünüz emin olmuşsunuz.

Bu adamlara ne oluyor bilmiyorum rahat batiyo galiba bir esim var hemde bebeginiz olacak nedir bu yaaa vallahi feminist olacam sepetlicem bende az kaldi benim kocayi zaten iyice deliriyorum sizin esinize de ayri gicik oldum kusura bakmayain Rabbim senin ,biricik bebegin ve ailenle olsun ins daha mutlu olacaksin

Cokkk pisman olacakkk cok ama cok gec simdi gitsin duvarlara vursun o peyinsiz kafasini gitsin o neslihan kadin bozuntusu versin tesellisini bu tipleri de anlamiyorum evli barkli adamlarla adam istemedikce hicbir sey olmazdi bu adamda is yokmus sifre eve gec gelme zaten cevirmis isine gore ama mesajlarida gorunce netlesmis artik hayirlisi olsun tebrik ediyorum kendisini ve ailesini pislik adam yansin simdi ohhhhh cok iyi olmus cayir cayir yanar ins

Benim bir iki tavsiyem olacak. Birincisi boşanmayı siz istiyorsanız davayı siz açın. Haklarınızı öğrenmek için de bir avukata danışın. Çünkü boşanma dilekçesinde kim bilir ne bahaneler göstericektir, haksız konumuna düşmemek için davayı siz açın. İkincisi o mesajların fotoğrafını keşke telefonunuza çekseydiniz, ki elinizde kanıt olurdu. Bir avukata danışmanızı öneririm.

heyecan arıyorlar herlde,bi kadın olarak ondan daha cesaretliyim birazcık erkek olsa adam olsa istemiyorm seni baskasını seviyorm vs. vs der ama bu kadar erkek değil işte

birde msj atmış simdi hiçbişeyi düşünmüyosan karnındaki bebği dusun gelecgni dsn o benmde evladım diye aynen sizin gibi ağzıma geleni yazmak istiyorumda işte muhatap olmicam bide msjları gordgmu bilmiyor program ona iletilmedi diyor ama bna gosteriyor sanki kendisi keyfini yaparken evladını düşünmüşte ben boşanma kararı alrken mi düşünücem. evet düsüncem ama snn olmadgn bi hayat dsncm.sbhtan beri anası danası halası bütün sülalesi arıyorlar teli kapatmak zorunda kaldım sonnda, en cokta onlar yoruyor beni :/

davayı ancak su 2 ayı atlattıktan snra acblrm bebeğmi dogrnca hem suan avkata verecek param yok.

Adiii sey...kendi b...kkk lar yerken seni,, yuvasini, karnindaki bebegi dusunmusmu...dusunse bunlari niye yapmis.cnm,sen bunu yapsaydin var yaaaaaaa ne kaynanan ne k.pederin ne de o adi seni arardi...oldururlerdi belkideee...

davayı ancak su 2 ayı atlattıktan snra acblrm bebeğmi dogrnca hem suan avkata verecek param yok.
Dava icin acele etmene gerek yokk.dogumunu yap.bebegini al kucagina.ay cnmm,nezor durum bunlar yaaaa.kendimi koydumbir an yerine icim sizladiii..

bende çok üzüldüm şimdi ya

eşin var, eşinin karnında bebeğin var ne demeye konuşursun elin kızlarıyla ya Rabbim büyük konuşmayım ama anlayamıyorum ben bu erkekleri ya

Merhabalar açtığınız konuyu şimdi gördüm. Bebeğiniz ne kadarlık oldu bilmiyorum. Boşanma davanızı açtınız mı?bebek için hiç Pişmanlık duydunuz mu bende hamileyim eşimle sorunlarımız oluyor sizden biraz güç aldım

Merhaba
Ben de 1.5 senelik evliyim. Eşimle tanışarak ve severek evlendik. Ama daha ilk geceden sorunlar başladı. Nişanlıyken ve sevgiliyken kıskançlıkları vardı fak evlendikten sonra bu kıskançlıkların dozajı arttı. Öyle ki her fırsatta bana güvenmediğini daha doğrusu hiçbir kadına güvenmediğini anlattı durdu. Güvenini kazanmak için elimden gelen her şeyi yapmama rağmen bir türlü başarılı olamadım. Hatta beni dinlemediği için ona mektup bile yazdım bu da sadece onun kıçını kaldırdı. Beni çantada keklik olarak görüyor. Evliliğimi bitirmemek için elimden geleni yapıyorum o da bunu bildiği için her fırsatta beni kovmaktan geri kalmıyor. Mesleği gereği kalburüstü insanlarla çalışıyor ve çok ortamlarda bulunup çok insan tanımış. Sürekli o kesimden insanlarla beni kıyaskıyor. Bir de çevresindeki insanlarla samimi olmaya çalıştım baktım çok laf taşıyorlar vazgeçtim. Samimi olmakla hata ettim zarar verdiklerini gördükten sonra. Bunu ona anlatmaya çalıştım ama nedense o benden önce onların olduğunu onları bir kenara atamayacağını be hayatın gırgır şamata olduğunu ve onları da olduğu her haliyle kabul etmem gerektiğini söyledi. Kabul ediyorum insan her haliyle kabuş görmeli fakat bu insanlar tehlikeli ve zararlı fakat o bunu da kabul etmiyor. Ne zaman başbaşa zaman geçirmek istesem ya arkadaşları ya da ailesinden birilerinin planlarına dahil ediliyoruz. Sürekli beni hakir görüyor. Her fırsatta insanların beni istemediğini falan anlatıyor hatta kendisinin bile benden soğuduğunı anlatıyor. Üniversite mezunuyum kendisi lise terk. Benden daha zeki olduğunu benim yaptığım işlerin okulunu falan bitirdiğini anlatıyor. Beni kendine rakip görüyor kısacası. Şu an hamileyim. El üstünde tutması gerekirken daha da üzüyor. Bu gidişle bebeği düşürücem diyorum. Düşür de direk seni eve postalayım diyor. Bugün ablasıyla konuştuk sen de çok alınıyorsun o şaka yapıyor dedi. Böyle şaka mı olur üstelik en hassas dönemimi yaşarken. Dün benden telefon kayıtlarımı istedi. Sen birilerini aramışsın bişeyler anlaymışsın sonra kocama anlatmayın demişsin dedi. Kimseyi de aramamıştım anlattım kayıtları da gösterdim. Ben zaten spekülasyon yarattım öyle bir şey yoktu dedi. Kusacası sürekli beni suçluyor açıklama istiyor sonra da yok zaten öyle bir şey diyen bir adam. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir akıl verin nolur. Napcam ben bu adamla bir de bebek beklerken.

Kadinlardan darbe almis belli kadinlara güvenmiyorum diyen adam malesef esinede güvenmiyor önce bebeginize tutunun eşinizle kötü olduğunuz zamanlarda ona sarılacak üzüntünüzu unutacaksiniz.birde erkekler hamile olan esi heyecanlı olsalar da anlamıyorlar odun oluyorlar.bebek doğduktan sonra değişebilir babalık hissiyle yakınlık kurmaya başlar.bi bebeginizin dogumunu bekleyin.

Aynen katılıyorum ama evlenmeden önce bilememişim. Askerliğini zor şartlarda yapmış. Hatta bittimten sonra gönüllü olarak görevlere gitmiş gelmiş. Askerden önce bilmiyorum ama döndükten sonra psikolojisi bozukmuş. Silahla falan yatıyormuş en ufak bir tıkırtıda uyanıp nişan falan alıyor sürekli ağlıyormuş. İstihbarat gibi çalışmış ondan sürekli şüphesi var. Ama bu huyuymuş herhaldeki bu kadar kalıcı olmuş. Şu an 36 yaşında ben de 30 umdayım çocuk değiliz ikimiz de. Dün gece ablasının yanında erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır dedi ailenin yanına gitmeyiveririm dedi çok ağrıma gitti. Ablası espri yapıyor dedi. Sürekli bana kuş beyinli diyor falan kendini üstün görmeler istemediğim insanlatla bir araya getirmeye çalışmalar benim ailemden kaçmalar. Çocuğu doğurup doğurmama konusunda kararsızım zira babasız büyüyebilir. Çünkü şiddet eğilimi de mevcut. Çok çaresizim.

Hasta ruhlu koca acilen hastaneye filan yatırılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…