- 19 Ocak 2015
- 45
- 6
- 13
- 35
- Konu Sahibi cankanget21
-
dün isteyken aramış bundan sonra sadece yasal yollarla görüscez diye msj attım ssacmalama aksama konsrz yazmış sonra bi program indirip englledim..Yalvariyo mu pesinde mi napiyo? Eger pesini birakmaz bosanmak istemezse daha cok yorar seni bide hamilesin insallah hersey hayirla sonuclanir
Iyi ozaman atlatman kolay olacak ailesi destek olmadigi icin okadar cok kadin var ki cok sanslisin uzulme olur mubişeyler var diyodum aama kimse bukadar kötüsünü düsünmek istemiyor tbi.annem herzman destek bana babm burda yok iş için yurt dışında 3-4 ay snra gelicek duydugunda deliricek ama tbiki destek olcgnı bliyorm...
Adi simdi gitsin kimin kolunda,koynunda uyuyacaksa uyusun...insanlar ozgur cnmmm..seni tutan yokkk...artik serbestsinnnnn.git o kolda ne b...kkkkk yiyorsan ye...deliriyorum yaaaaa....bu ahlaksizliklarbeni delirtiyor.ne guzel birbebek bekliyorsun,esin var,sen git p...ven...lik...yappp..pislikk.dün isteyken aramış bundan sonra sadece yasal yollarla görüscez diye msj attım ssacmalama aksama konsrz yazmış sonra bi program indirip englledim..
hattı benim üzerime, galiba dava acıldıgında avukat gsm şirketine basvurursa dökümanları veriyorlarmışDelil ne olacak mesajlar adamin telinde kaldi neyi kanit gostereceksin
gerçektende oyleymiş baba olmayı hiç haketmiyormuş ve ben o duyguyu ona yaşatmicam.kararlı duruşunuz için tebrik ediyorum.
ne eş olmayı ne de baba olmayı hak etmeyen bir adam belli ki eşiniz.
hala aklım almıyor ya bn hamile halimle 1 gün bile onu geri çevirmedim normal zmanda nasılsa cinsellik ilşkimiz hamilelikte de aynen oyle devam etti o mesaj aklıma geldikçe cıldırcak gibi oluyorm.Adi simdi gitsin kimin kolunda,koynunda uyuyacaksa uyusun...insanlar ozgur cnmmm..seni tutan yokkk...artik serbestsinnnnn.git o kolda ne b...kkkkk yiyorsan ye...deliriyorum yaaaaa....bu ahlaksizliklarbeni delirtiyor.ne guzel birbebek bekliyorsun,esin var,sen git p...ven...lik...yappp..pislikk.
jass arkadaş konuyu güncellemişböyle bişey olabilir mi gerçekten, benim de eşim her akşam dışardadır çok büyük sorun etmedim (bazen sinirleniyorum ne bu böyle diyorum ama çok uzamıyor bende) ama bu konuyu okudukça gidip adama çemkiresim ne haltlar karıştırıyosun sen diyesim geldi
bazen evde oturan kadınlara özeniyorum ama sonra diyorm ayaklarının üzerinde durman lazım kendi paranı kendin kazanman lazım gercektende oyle artık ona ihtiyacım yokjass arkadaş konuyu güncellemiş
bi haltlar karıştırıyormuş canım
hamile eşine yaa ş... siz adi
konu sahibi arkadaş güçlü duruşuna bayıldım
bazen işi bırakmayı 2 çocuğuma kendim bakmayı istiyorum
ama böyle şeyleri de gördükçe kimseye güvenilmez diyorum kendi kendime..
normalde ist. kuaforde çalşyrmş 1 aylıgına buraya gelmş burda çlsyrmş bukdrnı ogrendm .peki kiz kimmis, nerden taniyormus? hicbir sey ogrenemediniz mi?
aynen, bnmde tek tesellim bu. Ya bir gun basima birsey gelirse diye, Yoksa evde olmak ne guzel..bazen evde oturan kadınlara özeniyorum ama sonra diyorm ayaklarının üzerinde durman lazım kendi paranı kendin kazanman lazım gercektende oyle artık ona ihtiyacım yok
senin yorumun üzerine tekrar okudum canımjass arkadaş konuyu güncellemiş
bi haltlar karıştırıyormuş canım
hamile eşine yaa ş... siz adi
konu sahibi arkadaş güçlü duruşuna bayıldım
bazen işi bırakmayı 2 çocuğuma kendim bakmayı istiyorum
ama böyle şeyleri de gördükçe kimseye güvenilmez diyorum kendi kendime..
evlilik bu kadar basit mi? bu durumun arkasında başka sorunlarınız olmalı..sabırlı olun. konuşun dinleyin.sonra karar verin her sorun oluştuğunda boşanma isteği normal değil.sizin sevgiye ihtiyacınız var gibi.. hamile dönemi hassaz dönemdir..sabır biraz..
inşallah bnde oyle dua ediyorm yasadklarımı yaşasın diyesenin yorumun üzerine tekrar okudum canım
hay Allahım ya konu sahibi arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm keşke teselli edebilecek bi iki kelimem olsa.. ama dilim bağlanıyor resmen böyle şeylerde.
güçlü kadınsın belli ki helal olsun sana.
Allah yavruna ve sana uzun sağlıklı bi ömür versin, birbirinizden ayırmasın.
o senin en büyük destekçin. mutlu günler seninle olsun bundan sonra.
kocan olacak o adama söyleyecek çok şeyim var da evladının babası ne de olsa dilim varmaz ama Allahından bulsun sana yaşattığının nasıl bişe olduğunu yaşayarak anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?