Hamileyim cok mutsuzum yardim

Kbragpe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
13
4
1
32
Merhaba arkadaslar ben evliyim ve 5 aylık hamileyim esimle aramda çok şükür bir sorunum yok çok iyi davranıyor bana ama maddi durumumuz cok kötü buda beni çok huzursuz ediyor sürekli içim sıkılıyor agliyorym Evlenmeden önce kredi kartı ve kredi borcum vardı 3000 lira ihtarname geldi kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki evlendigim gece hamile kaldım herkes ilk önce çok üzerime geldi neden yaptınız sende caliscaktin dediler herkes üzerime geldi anneligi mi hiç hissedetmedim hala da öyle sadece eşim calisiyor bide üstüne borcumu halletmeye çalışıyor bunun altında çok eziliyrm bebeğimize hiçbişey alamıyoruz Devlet Hastanesine gittim kontrol için çok sert bi doktor du özele gidicek de durumumuz yok herseyi kafama takiyorum bide üzerine evlenirkrn 15000 borca girdik onuda oduyoruz sadece bize babam destek oluyor aileşinden hiçbir destek yok durumumuz yok diyolar bi harçlık bile yollamadiklari gibi sormuyolar bile bişeye ihtiyacınız varmi diye şunu ye bunu iç süt iç her gece demeyi biliyorlar ama alicak paranız varmı demiyorlar babam sadece herseferinde paranız varmı diyor elinde ne varsa veriyor. Yani arkadaşlar iyicen psikolojik durumda coktum hersey zoruma gidiyor sabah akşam ağlıyorm esimide çok seviyorum onun sıkıntı çektiğini gördükçe içim acıyor Tutamıyorum kendimi lütfen akıl verin bana bi yol gösterin..

Maddi sıkıntı aşılır. Sen şu halinde bile evde çalışarak para kazanabilirsin. Yeter ki bebeğinin ve senin sağlığın yerinde olsun. Evde bebek sekeri nikah şekeri kapi susu vs yapıp satabilirsin. Ya da farklı şeyler düşünürüz. Ama önce şu ruh halinden çık. Bebegin kısmetiyle gelecek emin ol buna... Sağlıkla gelsin yavrun...

evet ne guzel yeterki tek derdin para olsun inan cozulur asilir odenmeyecek gibi bir borcunuz da yok yine insanlar senin borcundan daha fazlasini odeyip yinede cocuk sahibi olamiyolar uzulme bebegini dusun vardir onun kısmeti ins.gecicek bu kotu gunleriniz.

Biliyorum üzülme demek kolay sadece sabırlı ol. Allah o bebegi sana nasip etmisse kismetinide vermistir. Bak benim esimde ilk hamileligimde calismiyodu ve işe girmeden de askere gitti. Bende istedigim hic birseyi alamadim. Esimin ailesi destek oldu. Eşimin cok düzgün bi işi vardi ben hamile oldugumu ogrendim fakat eşim isten çıkarıldı. Su an ikinci hamileligim insan ister istemez üzülüyor ama her bebek nasibiyle gelir derler. Sen yeter ki isyan etme dua et her şer de bi Hayır vardır

Canim benim seni okadar iyi anliyorumki uzulme neolur inan bana oyle kapılar açılacakki önüne sen bile şaşıp kalacaksın evlendigimden beri on yıldir borcumuz var hicbitmedi hacizde geldi avukatida geldi neler neler devlet hastanelerinede gittim azarlarda işittim isyan etmedim sakın isyan etme ve sakın uzulme hersey yüce Yaradanımızın elinde o ol der oluverir bi bakmissin en tepelerdesin inan canim bak ucuncu yavrumu doguracagim haftaya cuma nasil oldu nasil hamile kaldim anlamadim rabbim kiyafetinden sabununa yağına besigine kadar bana birilerinin eliyle yolladi mucize yasiyorum her an :anne: o yarattığını sahipsiz ve çaresiz bırakmaz Allah baska dert tasa vermesin hic bir kardesime once saglik gerisi hallolur sen eşin bebegin saglikli olun yeter baska bisey dusunme uzun oldu icimden ne gectiyse yazdim senin yasadiklarini yasadim ve hala yasiyorum olur ya biseye ihtiyacin olursa elimden geldigince yaninda olurum Allaha emanet ol canim kendine ve bebegine iyi bak :KK200:

Back
X