Hamileyim, Çok yorgunum ve sürekli uyumak istiyorum.

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Kızlar daha yeni hamileyim sürekli yorgunum ve uykum geliyor. Uyumak istemiyorum ders çalışmam lazım ama içim bayılıyor gözlerim kapanıyor. Bu durumlarda yapılabilecek birşey var mı acaba? Türk kahvesi falan yapıp içsem zararı olur mu?

canım o bendede var yatıp bütün gün uyuyasim var benim 6 haftadan sonra başladı..
umarım en kisa zamanda enerjimiz yerine gelir :)

ilk 3 ay normal kızlar merak etmeyin geçiyor zamanla
meyveyi bol yyiyip bol su içerek enerjinizi dengelemeye çalışın
kahve günde 1 fincana birşey demiyor doktorlar ama fazlası tabiki zararlı
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

günde 1 fincan içebilirsin ama tabiki fazlası zararlı kahvenin
ben 5. ayı bitrdim hala uykusuzum
bütün gün uyusam yine hiç uyumamış gibiyim
meyve ve suyu bol tüket enerjin olsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :) İnşAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı.. Tamam birde öyle deneyeyim bakalım inşAllah iyi gelir, çk teşekkürler...

Kızlar bir de bende aşırı baş ağrısı var dünden beri catliyor resmen dün başladı nedeni nedir bilmiyorum sizlerde varmı ?

Canım bende 3gün çektim tek taraflıydı ama benim ağrım. Dün acile gittim ama muayene olmadan dönmek zorunda kaldım çok kalabalıktı. Bugünde geçti şükür, benim ki rüzgardan oldu galiba hamilelikten olduğunu sanmıyorum ama gebelikte de başağrısı olabilirmiş.

Canım bende 3gün çektim tek taraflıydı ama benim ağrım. Dün acile gittim ama muayene olmadan dönmek zorunda kaldım çok kalabalıktı. Bugünde geçti şükür, benim ki rüzgardan oldu galiba hamilelikten olduğunu sanmıyorum ama gebelikte de başağrısı olabilirmiş.
Allahım şimdiye kadar yoktu dün gece başladı hala devam ediyor :( Neden böyle oldu bilemedim usutmus olabilirim diye düşünüyorum..

Back
X