Masallah bal damlıyor cmlelerinizden
657 sayılı dmkanununda haftalık çalışma süresi 40 saattir yazar. Haftada 18 saat dersi olan öğretmen 40 saati tamamlamaz ama maasını tam alır. Üstüne de yok ilk saat dersim olmasın yok tüm dersler tek güne toplamadı der ağlar bir de üstüne maddi gerekçelerden kurs ister.
Hahah güzel söyledinizDoktoralı evhanımı ben oluyorum sanırım. Suan ayarlarımı değiştiremiyorum ama evhanımı değilim olmak isterdim o ayrı. Asagı lama amacıyla evhanımını vurgulamaya Calışmanız cok komik. Doktora olunca ne oluyor evhanımı olunca ne oluyor.
Konu sahibi rahatı için gün boşaltıp parası için kurs eklemeye calışınca öğretmenler aydın, bak arkadaşım yapmaya calıştığın sey uygunsuz dediğimizde evhanımları ordinaryus.
Her gun mu hastaneye gideceksinizBen sadece 1 gün boş olsun istemiştim hastane için
Tövbe estagfurullah tövbe ya. Etik olarak da uygun değil hanım etik olarak. Derse gelince boş günr gelince gebeyim
maaşa gelince de ekstra yazmıyor diye üzülüyor. Ben ne desem boş kurmuşsunuz bir dünya. Sonucta mesai klasik olarak 40 saattir ama milli eğitim kuralları koyunca dünya içinde bi dünya kurmuş kendine.neyse ne desem anlasılmayacak..
Hem boş gün isteyip hem kurs istemek zaten yanlış anlaşılcak bir durumdur.
Klasik öğretmen çakallığı. Sömürün devleti.
Valla benim eşim de aynısını yapıyor ama bence çakallık mı evet :))))Bos gun ve kurs bir arada yasak olan seyler degil Ikisi de helal kazanc ve siz buna sömürün devleti diyorsunuz
Siz ogretmenin hakkiyla kazandigi paraya cok kafa yorup kendinizi strese sokmayin bence
Bu kişiye göre değişir. Belki arkadaş 37.haftasina kadar çalışabilecek sıkıntı olmayacak. Ben erken doğum riskinden 32.hafyamda izne ayrildim( 16saat dersim ve 4 saat kursum vardi) bu yorgunluğu bile bunuel kaldıramadı. Arkadaş 37.haftasina kadar 30saat ders ve 6 saat kursa girdi off bir demedi.
Böyle boş boş konuşmalar direkt silinmeli bence :) bu forumun admini yok mu :) kadının ne zaman hamile kalacağına bile karar vermişsiniz maaşallah. Keşke size danışaydı ahaha
Beklentileri standart dışı değil. Cevap yazanlar standart dışıNe zaman hamile kaldığına karışan yok. Cocuk doğuran ceremesi ceker.
Her normal insan nasil çalışıyorsa konu sahibide aynisi yapsin.
Standart dışı beklentikerin tepki almasi normal.
iyi misiniz teog var sistem değişti kimseyi zorlamıyorlar ama oyle bir sınav var ve sistem değişikliğinden dolayı ciddi bir zorlaşma var sorularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?