- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
Katılıyorum size bence de idare hakliEn baştan belirtiym ben de öğretmenim ama sizin yaklaşımınızı hem karnım doysun hem pastam dursun olarak görüyorum değerli meslektaşım.Günüm boş olsun diyorsunuz ama ek dersi fazla diye kurs yapmak istiyorsunuz.İdare de haliyle sizi düşünüp böyle bir şey yapmış bence çünkü bizim okuldaki hamile öğretmenler kendi istekleriyle çok az ders aldılar.Şu süreçte kendinizi ve bebeğinizi düşünün bence.Ki evet hamilelik hastalık değil elbette ama gözlemlediğim kadarıyla hamile öğretmenler çabuk yoruluyor.Bir çok hamile öğretmenle çalıştım hatta nerdeyse okulumda her sene bir hamile olur mutlaka. :)) Yani demem o ki idareniz haklı.
Tam olarak bu oluyor . Ya da ek dersin saati az maaş yeter diyen akıllı arkadaşlar yüzünden okullarda sıkıntı çıkıyorKurs ücreti normal ek dersten fazla olduğu için herkes kurs alıp hafta içi çok ders almama taraftarı. İdare de böyle durumlarda o öğretmenlere hoşgörü ile yaklaşmıyor.
Böyle boş boş konuşmalar direkt silinmeli bence :) bu forumun admini yok mu :) kadının ne zaman hamile kalacağına bile karar vermişsiniz maaşallah. Keşke size danışaydı ahahaBen gerçekten konu sahibini anlamadim.
Tamam Trde okula gitmedim, memurluk sitemini bilmem ama ben doğudayım burda hastane uzak, boş gün lazim diyen insan orada yaşayan insanlara hakaret ediyor bence. Memur demek, devletin çalışanı demek... eee doğu tr cumhuriyetine ait degilmi? Yani extra bir davranış beklemesi bence sacma. Bukadar doğusunu, hastanesini, öğrencisini düşünen insan sabir eder tayini çıktından sonra gebe kalirdi
Aynen. Zaten kanunen ders yoksa bile okulda olmak zorundalarmış ama sor bakalım duran var mı.Hayırlı olsun bebeğiniz
3 gün boşluk istiyorsanız ekstra kurs istemeniz çok anlamlı gelmedi bana, kaldı ki üç gün boşluk ne haftada sadece iki gün çalışıp mı full öğretmen maaşı almak istiyorsunuz? Neden bozuldunuz ki. Programlar illa istediğiniz gibi olmayabilir açıkçası öğretmenlerin de hiçbirşeyden memnun olmamasını anlamıyorum
Nerenizden uydurdunuz bu kanunuA
Aynen. Zaten kanunen ders yoksa bile okulda olmak zorundalar İş ama sor bakalım duran var mı.
Herkes öğretmenlere nefret kusmaya gelmiş. Derece yaparak bir meslek lisesine atandım. Haftada 30 saat derse giriyorum. Sürekli ayaktayım ve hamileyim buna rağmen nöbetimi de tutuyorum. Akşamları öğrencilerime test hazırlıyorum. Okuldayken onların sorunlarıyla uğraş derken çok yıpranıyorum. Öğretmen az çalışır diye bişey yok. Genelleme yapmak çok saçma madem öyle siz de öğretmen olsaydınız
Konu sahibi gelmiş burda dert anlatmış. Nerde öğretmen düşmanı var bilmeden etmeden gelmiş cahil cahil konuşmuş. Ders programında boş gün istemek az çalışmaya tekabül etmez. Diğer dört gün daha fazla çalışmayı kabul etmektir, bu da öğretmenin hakkıdır, ancak kararı idare verir. Seneye gelmeyeceğinizi düşünerek sizi gözden çıkarmışlar ve ayıp etmişler.
Böyle boş boş konuşmalar direkt silinmeli bence :) bu forumun admini yok mu :) kadının ne zaman hamile kalacağına bile karar vermişsiniz maaşallah. Keşke size danışaydı ahaha
Hamile de olmasa 15 saat dersle 1 gününün boş olmasını istemek konu sahibinin hakkı. Ne zaman çocuk yapacağı ve kurstan para alma isteği kimseyi ilgilendirmez.
Öğretmen düşmanlığı yapan arkadaşlar! Inanin çok kolay. Önce üniversiteyi kazanıyorsunuz. Ardından kpssye hazırlanıyorsunuz. Bununla beraber mülakata giriyosunuz. Bir de adaylık sureciniz var atanabilirseniz. Orda da sınav +mülâkat. Madem bukadar boş günü var tatili var. Parası gani gani.. kolay gelsin.
Allah hepinizi öğretmen etsin! Ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?