hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
32
Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bebeğiniz

3 gün boşluk istiyorsanız ekstra kurs istemeniz çok anlamlı gelmedi bana, kaldı ki üç gün boşluk ne haftada sadece iki gün çalışıp mı full öğretmen maaşı almak istiyorsunuz? Neden bozuldunuz ki. Programlar illa istediğiniz gibi olmayabilir açıkçası öğretmenlerin de hiçbirşeyden memnun olmamasını anlamıyorum

Ben 3 gün boş gün istemiyorum, 3 gün olabilecekken 1 günü bile problem yapıyorlar diyorum ayrıca hafta içi boş gün istememin nedeni hastaneye filan rahat gidebilmek

haftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insaf

Dogru mu anladim acaba? Hafta ici uc gun calisip iki gun tatil yapmak istiyorsunuz. Hafta sonu da bir gun kursa gidip bir gun tatil yapmak.

Dogru mu anladim acaba? Hafta ici uc gun calisip iki gun tatil yapmak istiyorsunuz. Hafta sonu da bir gun kursa gidip bir gun tatil yapmak.
Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için

Burda olay çalışmak istememek değilki yapılan muameleden bahsediyorum ben önerinizi soruyorum
temmuzda dogumunuz varmıs zaten sabredin bir haksızlık yapılıyorsa allaha havale edin bebeginiz için bol bol dua edin her yerde donem donem bu turden muameleye maruz kalıyor insanlar

Kurs ücreti normal ek dersten fazla olduğu için herkes kurs alıp hafta içi çok ders almama taraftarı. İdare de böyle durumlarda o öğretmenlere hoşgörü ile yaklaşmıyor.
Evet ama zamanında hafta sonu dahil full çalışıyordum o zaman kurs aynı ücretteydi..zorla kursa sokuyorlardı rica minnet.öküz öldü ortaklık bozuldu.

Bos gun istemenizi cok iyi anlarim hastane isi bitmiyor hamileyken.
Yalniz bu kurs sıkıntı iste malesef.
Pek cok okulda bu sorun yasandi. Ogretmenler 15 saat ders alip kursa kalmai istiyor.
Hatta ve hatta 8sınıflarla bas edemiyorum diyen, asla derslerini almayan emekliligi gelmis ogretmen arkadas kursta 8.siniflarin dersine giriyor.
Malesef etik bulmuyorum bu meseleyi.

Evet ama zamanında hafta sonu dahil full çalışıyordum o zaman kurs aynı ücretteydi..zorla kursa sokuyorlardı rica minnet.öküz öldü ortaklık bozuldu.
hamilesiniz belki ondandır

O zaman hafta içi boş gün talebiniz olmamış ama. Hafta içi boş günden ziyade doktor için bir gün öğleden sonra veya önce de boş bırakılsa işiniz görülür.

yazık o çocuklar teoga girecekler, konu sahibi normal zamanlarda bile verimli olamadım demesine rağmen para için kurs talep ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…