Ben 3 gün boş gün istemiyorum, 3 gün olabilecekken 1 günü bile problem yapıyorlar diyorum ayrıca hafta içi boş gün istememin nedeni hastaneye filan rahat gidebilmekHayırlı olsun bebeğiniz
3 gün boşluk istiyorsanız ekstra kurs istemeniz çok anlamlı gelmedi bana, kaldı ki üç gün boşluk ne haftada sadece iki gün çalışıp mı full öğretmen maaşı almak istiyorsunuz? Neden bozuldunuz ki. Programlar illa istediğiniz gibi olmayabilir açıkçası öğretmenlerin de hiçbirşeyden memnun olmamasını anlamıyorum
haftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insafHayırlı olsun bebeğiniz
3 gün boşluk istiyorsanız ekstra kurs istemeniz çok anlamlı gelmedi bana, kaldı ki üç gün boşluk ne haftada sadece iki gün çalışıp mı full öğretmen maaşı almak istiyorsunuz? Neden bozuldunuz ki. Programlar illa istediğiniz gibi olmayabilir açıkçası öğretmenlerin de hiçbirşeyden memnun olmamasını anlamıyorum
Burda olay çalışmak istememek değilki yapılan muameleden bahsediyorum ben önerinizi soruyorumhaftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insaf
Ben sadece 1 gün boş olsun istemiştim hastane içinSanki siz kendinize hasta muamelesi yapıyorsunuz.
Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek içinDogru mu anladim acaba? Hafta ici uc gun calisip iki gun tatil yapmak istiyorsunuz. Hafta sonu da bir gun kursa gidip bir gun tatil yapmak.
temmuzda dogumunuz varmıs zaten sabredin bir haksızlık yapılıyorsa allaha havale edin bebeginiz için bol bol dua edin her yerde donem donem bu turden muameleye maruz kalıyor insanlarBurda olay çalışmak istememek değilki yapılan muameleden bahsediyorum ben önerinizi soruyorum
Evet ama zamanında hafta sonu dahil full çalışıyordum o zaman kurs aynı ücretteydi..zorla kursa sokuyorlardı rica minnet.öküz öldü ortaklık bozuldu.Kurs ücreti normal ek dersten fazla olduğu için herkes kurs alıp hafta içi çok ders almama taraftarı. İdare de böyle durumlarda o öğretmenlere hoşgörü ile yaklaşmıyor.
hamilesiniz belki ondandırEvet ama zamanında hafta sonu dahil full çalışıyordum o zaman kurs aynı ücretteydi..zorla kursa sokuyorlardı rica minnet.öküz öldü ortaklık bozuldu.
O zaman hafta içi boş gün talebiniz olmamış ama. Hafta içi boş günden ziyade doktor için bir gün öğleden sonra veya önce de boş bırakılsa işiniz görülür.Evet ama zamanında hafta sonu dahil full çalışıyordum o zaman kurs aynı ücretteydi..zorla kursa sokuyorlardı rica minnet.öküz öldü ortaklık bozuldu.
yazık o çocuklar teoga girecekler, konu sahibi normal zamanlarda bile verimli olamadım demesine rağmen para için kurs talep ediyorBos gun istemenizi cok iyi anlarim hastane isi bitmiyor hamileyken.
Yalniz bu kurs sıkıntı iste malesef.
Pek cok okulda bu sorun yasandi. Ogretmenler 15 saat ders alip kursa kalmai istiyor.
Hatta ve hatta 8sınıflarla bas edemiyorum diyen, asla derslerini almayan emekliligi gelmis ogretmen arkadas kursta 8.siniflarin dersine giriyor.
Malesef etik bulmuyorum bu meseleyi.
İşte ben buna üzülüyorum.. ben hasta değilimkihamilesiniz belki ondandır
Teog yok artık kaldırıldı. Ayrıca son sınıflara dersim yok benimyazık o çocuklar teoga girecekler, konu sahibi normal zamanlarda bile verimli olamadım demesine rağmen para için kurs talep ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?