Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolarsevinsemmi üzülsemmi allahım
Yokkız gitmedim o derdimi unuttum bile ben napıcam şimdiSorunlu evliliğiniz var niye ikinci çocuk , aileniz haklı bencede bu konuda .
Bu arada eltinize gittinizmi ?
Çok güzel moral veriyonuz arkadaşlarımSorunlu evliliğiniz var niye ikinci çocuk , aileniz haklı bencede bu konuda .
Aramız iyi çok şükür ben hiçbişeyi takmadıgım laf etmedigim sürece iyiAilen doğru söylemiş Şimdi eşinle aranız nasıl
Sanki bebek için biraz acele etmişsin
Daha 1 ay önce ayrılıktan dönmuşsün
Bir ay önce ayrılıktan dönen bi çift için erken olmuş ama neticede olmuş yapacak bişey yok .bundan sonraki süreçte her ikinizde davfanislarinjza çeki düzen verin.Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolarsevinsemmi üzülsemmi allahım
Unutmuyorsunda vallahi kim ne yazmışSorunlu evliliğiniz var niye ikinci çocuk , aileniz haklı bencede bu konuda .
Moral bekleme arkadaşım , tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk demişler . Boşanma gibi bir durumun olursa sıkıntını 4le çarp yani .Çok güzel moral veriyonuz arkadaşlarım
Radarlarım hep açıkUnutmuyorsunda vallahi kim ne yazmış
Anaaaa bu o bayan mıSorunlu evliliğiniz var niye ikinci çocuk , aileniz haklı bencede bu konuda .
EvetAnaaaa bu o bayan mı
İnşallah daha iyi olur bebeğin hayırlı olsunAramız iyi çok şükür ben hiçbişeyi takmadıgım laf etmedigim sürece iyi
Korunmaktan değil, sevişmekten bahs ediyorum. Ben eşim ile tartiştiğimda bile sevişmek istemiyorum, kalmiş boşanmanin eşiğinden geçmek.
Kürtaj desek "aa olurmu, cana kiyilirmi" deniliyor. Peki yaparken nasil kiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?