Hamileyim doğrumu yaptım

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolar sevinsemmi üzülsemmi allahım

Cocuk evlilik kurtarmaz!

Bir ay önce ayrılıktan dönen bi çift için erken olmuş ama neticede olmuş yapacak bişey yok .bundan sonraki süreçte her ikinizde davfanislarinjza çeki düzen verin.

"Eşim ayrılmak istedi anlaşamıyormuşuz bilmem ne. Bahaneye bak" demissin. Esinle aynı evliliğin içinde değil misin? Sen böyle düşünmüyor musun?Burdakilere de kızma ne güzel moral veriyosunuz vs diye. Kimse 1 ay önce bosanmadan dönen bir evliliğe 2. Cocuğu dahil etmeni alkışlamaz. En azından aklı başında olanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…