Arkadaşım artık olan olmuş olumlu yönden düşünelim herseyde bir hayır vardır.temiz bir sayfa ac eşim ve cocuklarinla eltiyi meltiyide bosverBilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolarsevinsemmi üzülsemmi allahım
Çocugyum olmadan önce çocuk evlilik kurtarır sanıyordum dizilerde vs görürdük öyle derlerdi ya.Çocugum olduktan sonra oldum bence çocuk olunca evlilik daha çok bozuluyorCocuk evlilik kurtarmaz!
Malesef aileniz hakli yais yapmissiniz gibi ama nereye kadar böyle gidecekti ki umarim bu cocuk eşinizin aklini basina toplamasina sebep olurBilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolarsevinsemmi üzülsemmi allahım
Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolarsevinsemmi üzülsemmi allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?