Hamileyim. Erken oldugunu düşünüyorum 😐 ve mutluluk hissetmiyorum

mbgokmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
16
10
38
29
Merhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?

Merhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
Ah ah bizler gibi beklememissin Rabbim hemen nasip etmiş tadını çıkar derim, isteyipte olmaması çok cok daha kötü emin ol hayırlı olsun.

1 sene boyunca uğraştığım halde ilk öğrendiğimde aklımdan geçenleri dile dökmüş olsaydım ağır depresyona girerdim.
Daha çok yetebilecek miyim, iyi eğitim verebilecek miyiz gibi kaygılardı.
Şuan 33 haftalığız hepsi uçtu gitti💙
Hayırlı olsun, demek istediğim şu ki çoook normal bence hissettikleriniz.

Erken yada geç sizin talep ve yaşam biçiminize bağlı bi görecedir. Buraya erken mi diye sormanızın bir anlamı yok. Hamilesiniz, ilk başlarda böyle hissetmeniz normal. Ama sonuçta bir bebek gelecek dünyaya ve siz gebelik boyunca anneliği benimseyeceksiniz.

Bende evlendikten 1 Ay sonra hamile kaldım 24 yaşındayddım ve iyi ki de erken oldu diyorum çok şükür hayırlı olsun bebeğin senin de hayırlı sağlıklı doğsun inşallah

bana kalırsa 1 sene de erken ama ha 6 ay ha 1 sene
desen ki 5 sene düşünmüyodum o zaman tamam da şu an zaten 6 ay erken olmuş sadece

Böyle şıp diye ilçesinde kıymetini ne kadar büyük bir lütuf olduğunu anlamıyorlar sanırım canım.
Aynn canim ben 6senedir bekliyorum kimi var 1p kimi var 15 bekleyen var nice insan sorun yasiyor gebe kalmak icin rabbim aratmasin insallah kucaklarimizi bos birakmasin konu sahibesi canim benim sen bol bol bizlerede. Dua et bizler evlat diye yanip tutusuyoruz

İstesende istemesende olan olmuş. Güzel şeyler düşünmeye çalış ilk zamanlar tuhaf hissetmen çok normal bebegini hisettikten sonra ve kucağına aldıktan sonra iyi ki diyeceksin eminim. Hayırlı olsun🤗

Aynn canim ben 6senedir bekliyorum kimi var 1p kimi var 15 bekleyen var nice insan sorun yasiyor gebe kalmak icin rabbim aratmasin insallah kucaklarimizi bos birakmasin konu sahibesi canim benim sen bol bol bizlerede. Dua et bizler evlat diye yanip tutusuyoruz
Amin canim benim en hayırlı ve tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin bizlerede evlat hasreti yaşatmasin inşallah 🤲

isteyerek hamile kalmışsınız zaten doğana kadar evliliginizin 1 senesi geçmiş olacak

Ben de ocak ayında hamile kaldım. İsteyerek denedim ama ilk ayda tutacağını düşünmedim.Duygusal gelgitler yaşadım. 5. Hafta keseyi gördük. 7. Hafta kalp atışı için gittik. Ama atmadı. 10 gün oldu kürtajla aldılar. O zaman alışamadığım hamile ve bebek fikri şimdi neden yaşamadıki, eğer devam etseydi şu kadar haftalık olacaktı, keşke kalbi atsaydıya döndü.

Sizinle tamda ayni sartlarda ve yaslarda iken hamile kaldim..
esim sevincten havalara ucarken ben hic mutluluk hissetmiyordum.sonuç bos gebelik oldu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
sonra 1 sene bebek dusunmeyip kpss ye hazirlandim.sonraki sene hadi cocuk yapalim dedik ama cok zor nasip oldu cok goz yasi doktum hatta cok konu actim.ve 28 yasimda hamile kaldim.29 umda bebegimi kucagima aldim.
simdi nerdeyse 2 yasinda kizim.

Allah aratmasin diyim ins saglikla kucaginkza alir ve benimsersiniz

Back
X