Hamileyim. Erken oldugunu düşünüyorum 😐 ve mutluluk hissetmiyorum

30 yasimda doğum yaptim
keske daha erken dogursaydim diyorum çocugun pesinde kosacak enerjisi kalmiyor insanin

Sizler burada vah tüh hamile kaldım diye zırıldarken biz buralarda çocuğumuz olsun diye bi taraflarımızı yırtıyoruz gerçekten çok sinir bozucu. Where is the adalet diye fıttırmak istiyorum şuanda :KK47::KK53:
herkesin derdi farklı, başlığı gördüğünüz halde neden girip okuyorsunuz o halde? '' hamileyim diye zırıldarken '' kelimesi biraz fazla olmuş söylemeden geçemedim.

Merhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
ne guzel ilk denemede allah nasip etmis etmeyedebilirdi yasiniz erken ama degistirmeyeceginiz seyler icin bakis acinizi degistirmeyi deeyebilirsiniiz.binlerce kadinin hayali ben de dahil olmak uzere tabi.Bence boyle bakmaya calisin

herkesin derdi farklı, başlığı gördüğünüz halde neden girip okuyorsunuz o halde? '' hamileyim diye zırıldarken '' kelimesi biraz fazla olmuş söylemeden geçemedim.
Başlığı okumak zaten yetiyor ya bilmem farkında mısın?
Ayrıca zırıldamak argoda ağlamak ?
Hem bunun neresi dert Allah aşkına.
deneme yanılma yöntemiyle çocuk yapmış. Şimdi de çıkmış böyle diyor. İnsanın cinleri civiliyor. Kusura bakmayın da

Back
X