merhabalar,
ben hamile oldugumu dun ogrendim. esime soyledim fakat istemedigini soyledi. kafam cok karisik tavsiyelere ihtiyacim var!!
(ben 30 yasindayim esim 25)
evet ben de katılıyorum. çocuğu olması için çok uğraşan insanlar var. tedaviler, umutlar, bir sürü sıkıntı çeken insanlar var.öncelikle zor bir durum üzüldüm senin adınaama ben aldırma derim şahsen burda o kadar çok insan var ki senin yerinde olmak isteyen. ya bir gün çocuk istediğinizde çocuğun olmazsa?? bunu da bi düşün derim
ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
sakin sakin konuş. bu bebek bizi daha çok birbirimize bağlayacak de mesela.ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
canım ya üzülme ve hamile kalırsan sakın aldırma bi şekilde ikna edersin hem kaç yaşına gelmiş küçük de değil kievet ben de katılıyorum. çocuğu olması için çok uğraşan insanlar var. tedaviler, umutlar, bir sürü sıkıntı çeken insanlar var.
benim eşim istese bile benim de çocuğum çok zor olacak. yumurtalıklarım yavaş çalışıyor ve gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.
yapacak cok seyi varmis hyatta neden bu!!
geçen gün şaka yaptım eşime hamileyim dedim. durdu düşündü dedi ki aldırırız. ben de kıyameti kopardım. ben aldırmam hamile kalırsam da çeker giderim kendim büyütürüm bebeğimi.canım ya üzülme ve hamile kalırsan sakın aldırma bi şekilde ikna edersin hem kaç yaşına gelmiş küçük de değil ki
anladığım kadarıyla eşin istemiyor değil sadece biraz korkuyor galiba. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. bebek doğduğunda eminim paylaşamıcaksınızgeçen gün şaka yaptım eşime hamileyim dedim. durdu düşündü dedi ki aldırırız. ben de kıyameti kopardım. ben aldırmam hamile kalırsam da çeker giderim kendim büyütürüm bebeğimi.
sonra biraz yumuşadı. şimdi psikolağa gitmek istiyor. bu sorunu çözmek için. ama gerçekten sinir oluyorum 14 aylık evliyiz hala bir gıdım ilerleme yok. hergün dil döküyorum. bizim de bebeğimiz olsun diye.
ama korunmuyorum olursa da aldırmam.
anladığım kadarıyla eşin istemiyor değil sadece biraz korkuyor galiba. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. bebek doğduğunda eminim paylaşamıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?