tamam işte sebep budur inşallah yardımla aşar. sen kendini üzmeeşim küçük yaşta babasını kaybetmiş. o yüzden istemiyor bence. bilinç altında korku var. konuşmayla aşılamıyor.
inşallah canım sağol. eminim bebek doğduğunda çok sevinecekler baba olduk diye. şuan farkında değiller.
bence de bebeğinden sakın vazgeçme. Allah sana nasip etmiş. belki bir daha olmayacak. çok pişman olursun ileride.bilmiyorumm tekrar konusacagim... elimden geleni yapaccagim bebegim icin. korkularini yensin korkusunu
inşallah canım. şuan memleketimizde oturmuyoruz. memleketten iş arıyor. oraya taşınınca psikolağa giderim diyor. kaçıyor sürekli yanitamam işte sebep budur inşallah yardımla aşar. sen kendini üzme
deseydin oğlun istemiyorinşallah canım. şuan memleketimizde oturmuyoruz. memleketten iş arıyor. oraya taşınınca psikolağa giderim diyor. kaçıyor sürekli yani
kv de de beni sıkıştırıyor torun diye.
dedimdeseydin oğlun istemiyor
korunma sen ve akışına bırak eninde sonunda isteyecekdedimaaa niye istemiyormuş diyor. söyleme sen yine de dedim. eşimle aramızı açar bu sefer de.
her telefonda mutlaka torun diyor ben de kısmet diyorum artık.
korunmuyorum ama olmuyor da. bakalım kısmet. 30 yaşındayım ben eşim 36 o sorumluluğu alabiliriz.korunma sen ve akışına bırak eninde sonunda isteyecek
anlattığına göre kabul eder gibi duruyo. bitkisel kürler dene canımkorunmuyorum ama olmuyor da. bakalım kısmet. 30 yaşındayım ben eşim 36 o sorumluluğu alabiliriz.
hamile kalırsam kabul eder heralde. bilemiyorum.
arkadaşın durumunu saptırdık biraz kusura bakmasın. herkesin derdi farklı.anlattığına göre kabul eder gibi duruyo. bitkisel kürler dene canım
anladım canım.inşallah en kısa sürede istediğin olurarkadaşın durumunu saptırdık biraz kusura bakmasın. herkesin derdi farklı.
şuan diaformin kullanıyorum. yumurtalıkları çalıştırıyormuş bakalım. denemeye devam.
eşim bebek istese doktora gidip tam tedavi olabilirim ama gizli gizli birşeyler deniyorum.
inşallah canım. Allah herkesin gönlüne göre versin..anladım canım.inşallah en kısa sürede istediğin olur
rabbim yar ve yardımcın oldın.Eşinin bu düşüncesi inşallah bir gün değişecektir allahın izniyle.geçen gün şaka yaptım eşime hamileyim dedim. durdu düşündü dedi ki aldırırız. ben de kıyameti kopardım. ben aldırmam hamile kalırsam da çeker giderim kendim büyütürüm bebeğimi.
sonra biraz yumuşadı. şimdi psikolağa gitmek istiyor. bu sorunu çözmek için. ama gerçekten sinir oluyorum 14 aylık evliyiz hala bir gıdım ilerleme yok. hergün dil döküyorum. bizim de bebeğimiz olsun diye.
ama korunmuyorum olursa da aldırmam.
inşallah aminn... hepimizin yardımcısı olsun Allahrabbim yar ve yardımcın oldın.Eşinin bu düşüncesi inşallah bir gün değişecektir allahın izniyle.
inşallah senin de olur canım. kolay değil. isteyip de olmaması çok üzüyor insanı.yeni üye olmuş ve tartışmaya açık bi konu açmış
benim gibi bebeği olmayan hassas insanlar daha çok üzülsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?