hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

tamam işte sebep budur inşallah yardımla aşar. sen kendini üzme

tamam işte sebep budur inşallah yardımla aşar. sen kendini üzme
inşallah canım. şuan memleketimizde oturmuyoruz. memleketten iş arıyor. oraya taşınınca psikolağa giderim diyor. kaçıyor sürekli yani
kv de de beni sıkıştırıyor torun diye.

belki kaza ile olmuştur. istemediği belli eşinin. ama o bebeğin suçu ne?

korunmuyorum ama olmuyor da. bakalım kısmet. 30 yaşındayım ben eşim 36 o sorumluluğu alabiliriz.
hamile kalırsam kabul eder heralde. bilemiyorum.
anlattığına göre kabul eder gibi duruyo. bitkisel kürler dene canım

anlattığına göre kabul eder gibi duruyo. bitkisel kürler dene canım
arkadaşın durumunu saptırdık biraz kusura bakmasın. herkesin derdi farklı.
şuan diaformin kullanıyorum. yumurtalıkları çalıştırıyormuş bakalım. denemeye devam.
eşim bebek istese doktora gidip tam tedavi olabilirim ama gizli gizli birşeyler deniyorum.

anladım canım.inşallah en kısa sürede istediğin olur

rabbim yar ve yardımcın oldın.Eşinin bu düşüncesi inşallah bir gün değişecektir allahın izniyle.

ne demek bu ya sırf eşiniz uzaklaşmasın diye bebeği mi aldırcaksınız..bence hepsi numara..bebeğini sevmeyen sizide sevmez..kesin aklında başka şeyler var..herkes bebek için canın verecek kadar yıllardır uğraşırken..sizde hazır bebeği istemiyorsunuz..bence doğurun..kendidide varsın uzaklaşsın..bebek daha önemli..en azından cana kıymamış olursunuz..eşinizde iş yok..böylesinin neresini seviyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…