- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
Uzuldum.. Ama bosuna demiyolar kadinda annelik duygusu hep vardir. Ama erkekler cocugu kucagina aldiginda o duyguyu hisseder, ancak o zaman baba olur diye. Belki kalp atislarini beraber dinlemeye gidebilirsiniz o zamana kadar dayanirsa.ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
sanki bebgi kendi tasiyp kendi doguracak hasta olunca basindan ayrilmiycak olan o ... o senin parcan karar senin yasindda gelmis bir daha anne olamayabilirsin aldirirsan bi cana kiymakda var isin zor seviyosa ikna olureger aldirmazsam benden uzaklsir diye korkuyorummm...
Oncelikle adina uzuldum bence guzellce kons ikna etmeye calis derim :)merhabalar,
ben hamile oldugumu dun ogrendim. esime soyledim fakat istemedigini soyledi. kafam cok karisik tavsiyelere ihtiyacim var!!
(ben 30 yasindayim esim 25)
benım 15 yıldır olmuyor....allahım bu insanları hiç anlamıyorumaynen oyle 6 aydir ugrasiyoruz esinin yaptigi bencillik kbakma senin annelik hakkini elinden aliyo ailelerinizi yada arkadaslarinizi araya sokun insallah ikna olur
Rabbim sizinde kucaklarinizi nur topu gibi evlatlarla doldursun insbenım 15 yıldır olmuyor....allahım bu insanları hiç anlamıyorum
Al bir örnek daha yıllarca çocuğu olmayan insanlar ne yapsın bunun gibileri bogasi geliyor. Bende 2 yıl uğraştım olsun diye seni çok iyi anlıyorum. Bulup ta bunama diye buna derim. Rabbim tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun Çifter Çifter inşallahbenım 15 yıldır olmuyor....allahım bu insanları hiç anlamıyorum
cok gencim yapacak islerim var diyor. ilk bebegim olacak
Benim nisanlim bile suan o kafada..uzun sure cocuk dusunmuyorum kariyer planlarim var diyor ama ben onu taniyorum ben de ki is basa dusunce hemen baba kafasina girer...Siz de esinizle bi konusun..cok gencim yapacak islerim var diyor. ilk bebegim olacak
Esinizin tutumu hala aynımı bence çok iyi düşünüp karar verin aslında düşünmeye bile gerek yok bence kıymayın günah yaa biz 2 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyoinsallah sizine olur...
uuuu o gelmeye karar vermiş sen geri mi göndereceksin senin kararın ama kocam benden vazgececek dıye cocugumdan gecmezdım heralde inşallah en doğru kararı verırsınızeger aldirmazsam benden uzaklsir diye korkuyorummm...
amınnnnRabbim sizinde kucaklarinizi nur topu gibi evlatlarla doldursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?