hamileyim esim bebegi istemiyor..!!!

Ya nasıl aldırırsınız ben 6 ay oldu çocuk istiyorum eşim ile olmuyor benim gibi çok insan var bence çok şanslısınız onun yaşayacak olan hayatına kıymayın ileri de çocuk istediğiniz de ya olmazsa çocuk evin neşesidir aile olduğunu insan o zaman daha iyi anlıyor iyi düşünün ve eşinizi ikna edin bana kalırsa

ben yurt disinda yasiyorum. maddi bir sikintimiz yok. esimi seviyorum ama o bebegi isemiyor die benden uzaklasir diye dusunuyorum. evliligimde problem yok. nasil ikna edebilirim bilmiyorum??
Uzuldum.. Ama bosuna demiyolar kadinda annelik duygusu hep vardir. Ama erkekler cocugu kucagina aldiginda o duyguyu hisseder, ancak o zaman baba olur diye. Belki kalp atislarini beraber dinlemeye gidebilirsiniz o zamana kadar dayanirsa.

eger aldirmazsam benden uzaklsir diye korkuyorummm...
sanki bebgi kendi tasiyp kendi doguracak hasta olunca basindan ayrilmiycak olan o ... o senin parcan karar senin yasindda gelmis bir daha anne olamayabilirsin aldirirsan bi cana kiymakda var isin zor seviyosa ikna olur

keske benim onu dusundugum kadar beni dusunse!! cunku o zaman hak verir.

belkide soktadir biraz zamana ihtiyaci var sanirim..

"yorumlari okudukca daha kararli oluyorum... "

aynen oyle 6 aydir ugrasiyoruz esinin yaptigi bencillik kbakma senin annelik hakkini elinden aliyo ailelerinizi yada arkadaslarinizi araya sokun insallah ikna olur

merhabalar,
ben hamile oldugumu dun ogrendim. esime soyledim fakat istemedigini soyledi. kafam cok karisik tavsiyelere ihtiyacim var!!

(ben 30 yasindayim esim 25)
Oncelikle adina uzuldum bence guzellce kons ikna etmeye calis derim :)

aynen oyle 6 aydir ugrasiyoruz esinin yaptigi bencillik kbakma senin annelik hakkini elinden aliyo ailelerinizi yada arkadaslarinizi araya sokun insallah ikna olur
benım 15 yıldır olmuyor....allahım bu insanları hiç anlamıyorum

Adam cinsel hayatına engel olur diye istemiyor bence daha yaşı 25. Ama çocuğu aldırmak eğer annenin hayatını tehlikeye atma durumu yoksa cinayettir. Ve hiç bir erkek bu cinayeti işleyecek kadar değerli değildir. Eşiniz için bile olsa böyle büyük bir günaha girmeye değer mi.
Madem çocuk istemiyordu önlemini alacaktı.

benım 15 yıldır olmuyor....allahım bu insanları hiç anlamıyorum
Al bir örnek daha yıllarca çocuğu olmayan insanlar ne yapsın bunun gibileri bogasi geliyor. Bende 2 yıl uğraştım olsun diye seni çok iyi anlıyorum. Bulup ta bunama diye buna derim. Rabbim tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun Çifter Çifter inşallah

Aaaa yas konusunda ayni durumdayiz..Ben de otuz yasindayim nisanlin 25 :)) niye istemiyor nedenlerini konustunuz mu...ama olmus bi kere .. minikcik bebecik ...

Yazdınız mı bilmiyorum ama madem istemiyordu bunun için azami gayret gostermeliydi(niz) Olduysa sırf eşiniz uzaklaşacak diye..

cok gencim yapacak islerim var diyor. ilk bebegim olacak
cok gencim yapacak islerim var diyor. ilk bebegim olacak
Benim nisanlim bile suan o kafada..uzun sure cocuk dusunmuyorum kariyer planlarim var diyor ama ben onu taniyorum ben de ki is basa dusunce hemen baba kafasina girer...Siz de esinizle bi konusun..

eger aldirmazsam benden uzaklsir diye korkuyorummm...
uuuu o gelmeye karar vermiş sen geri mi göndereceksin senin kararın ama kocam benden vazgececek dıye cocugumdan gecmezdım heralde inşallah en doğru kararı verırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…