Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Konu sahibi eşini seviyormuş bunca kavga gürültü rezilliğe rağmen boşanmamış gebe kalmış. Adamla irtibatta olmak yada çocuk için ayrılmamak işine gelir. Boşanmış anne de olsa, adamla birleşecekte olsalar o çocuk mutsuz bir hayata gelecek maalesef. Önlem en baştan alınmalıydı şuan her sonuç üzücü olacak.
Adamın karakterini bilemem, babasının hiç görmediği yok saydığı çok çocuk var. Konu sahibi kendine güvenerek ilerleyecek adamı yok sayacak

Ayrıldık, çekişmeli bosaniyoruz daha ilk mahkeme bile görülmedi, sehir dışına taşındım,tayinimi aldırdım burada başka bir duzen kurdum, ayrıldık yani tamamen herhangi bir iletisimimz yok
kimle yaşıyorsun,
hiç yapıcı bir adım gelmedi mi karşıdan?

Zor bir karar ama nedense o adamla bağınızı koparmamak için doğuracağınızı hissettim lütfen kendiniz ne yaparsanız yapın ama asla çocuğu kullanmayın. Bağ kuramazlarsa ömür boyu bir sorumluluğu kendi başınıza taşırsınız

Başka bir yorumda da sizinkiyle benzer şeyler yazdım zaten. Benim gözümde çocuk annenindir. Konu sahibine yazdım zaten sadece kendine güvenerek ilerleyecek adamı yok sayacak eğer doğurmak istiyorsa, yok ben yapamam derse de mecbur aldıracak. Bu konu sahibinin karakteri duruşu ile ilgili.

Benim bi tanıdık hamileyken boşandı, çocuğunu aldırdı, hiç evlenmemiş kendinden küçük biriyle evlenip tekrar hamile kalıp doğurdu.

Hamileyken boşandığı erkeğin annesi sinir oluyordu haliyle sıfırdan hayat kurmasına bekar adamla evlenip çocuk doğurup bunları sallamamasına. Çocuğuyla rezil olmasını istiyorlardı haliyle.

Kadının cocuğuyla başına bişi gelsin diyordu ex kaynana ama tabi köpek dua kemik 3 lüsü :)

Kendi adıma zaten ayrılık zor, istenmemek zor, çocuğa tek başına analık etmek zor, bir de küçük bebeğime bunu yaşatmazdım.

Kendimi sıfırlayıp gerekli tedavilerimi olup ( operasyon ve psikoloji) hayatıma 0 dan devam ederdim.

Sonuçta bu benim suçum değil, bizi istemeyen birinin suçu günahı onun boynuna.

Bir anlik bir meseleden cikan bir kavga degil anladigim kadariyla
Yok kayit almistir goruntu almistir vs yazmissiniz yani adamin huyu pis
2 3 ay kavga etmediniz diye hemen cocuk planlamak mantikli olmamis
Kimse size dogur aldir demez bu bi sorumluluktur
Dogurursaniz omur boyu o adamla bi sekilde iletisimde olmak zorunda olacaksiniz
Kendinize guveniyorsaniz iyi bir birey yetistirebilirim psikolojisini saglam tutmak icin elimden geleni yaparim diyorsaniz karar sizin
Ama kendinize guvenmiyorsaniz mutsuzlugunuza bir birey daha dahil etmemeniz gerektigini biliyorsunuzdur
Ailem yanimda isim de var ona ihtiyacim yok vs hic yazmamissiniz
Nasil olcak 9 ay sonra lohusalik vs kocam olmadan demissiniz
Sizde o isigi goremedim malesef

Beş haftalik hamileymis.
Yasal süre 10 hafta. Süreyi aşmayı bırakın, bir aydan fazla zamanı var daha.

her şeyden önce hanımefendi henüz 5 haftalık hamile. yasal sınırı aşmadı.
kendimden alıntı yapıyorum gözünüzden kaçmış olması ihtimaline karşı.
kalbin oluşması ve kan pompalası ve hatta ellerinin ayaklarının olması bir canlılık göstergesi değildir. ve hanımefendi henüz yasal sınırın içindedir.
birçok ülkede kürtaj için yasal sınır 12. hafta olarak belirlenmiştir. ülkemizde ise başka çekincelerle 10. hafta olarak düzenlenmiştir.
sizin iki çocuk doğurmanız bilgiye hakim olduğunuz gerçeğini beraberinde getirseydi keşke. fakat hayat, öyle bir şey değilmiş, sevgili hanımefendiciğim.
canlının yaşama hakkını savunuyorsunuz da bu kadın da canlı neticede. henüz yaşaması gereken koskoca bir hayat varken iskambilden bir ev gibi dünya başına yıkılacak. bu kadar ağır bir vebali hak edecek ne yaptı?

Eşinizin dediği gibi gebeliğe son verip boşanın. 2 3 ay iyi olmak çocuk yapmak için zaten çok yetersiz bir zamanmış. Adam baba olmayı zaten istemiyor, sizi de istemiyor. Belki de çocuğu zaten istemediği için şu an bu aşamadasınızdır. Haberi var mıydı korunmadığınızdan

Evet daha 5 haftalık gebeyim ameliyattan çok korkuyırum
İnsanlar organ nakli oluyorlar saatlerce sürüyor,siz bunu düşünüp korkacağınıza,eşiniz olacak hödükle nasıl olacak diye düşünün bence.Adam resmen istememiş bebeği,siz ameliyattan korkuyorum diyorsunuz tuhafsınız cidden.

Sanıyorum sizin anasız ya da babasız büyüyen çocukların psikolojileri hakkında en ufak bilginiz yok.

Ve siz daha sonra bu adamdan bir de ikinci çocuğu yaptiniz, oyle mi?
Bil

Sakın kürtaj olma, ömür boyu pişmanlığını yaşarsın

Hanfendi ayrılıktan beden korkayım ben ailemin yanındayım zaten boşanma davası açıcam ama çocuğu aldırmaktan her anlamda korkuyorum hem vebal olarak hem de canım çok yanıyor

Ever kendi istedi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…