• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim eşim beni unuttu :(

Maryxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
10
2
3
34
Merhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...

Bdv nedir acaba siteye yeni üye oldum bilemedim, konu cok canımı sıktığı icin biran evel paylaşmak istedim

Merhaba, 6 aylık hamileyim hamilelikten once eşimle cinsel Hayatımız gayet iyi hatta süperdi. Nerdeyse her gece birlikte olurduk. Fakat hamile kaldıktan özellikle 3. Aydan sonra esim resmen seksi unuttu. KARDEŞ gibiyiz sevgi Sevkat var ama etkileşim yok. Aklına bile gelmiyor, benden etkilenmiyor gibi sanki. Haftada bir zor birlikte olur olduk. O da benim isteğimle, birlikte olmak istediğimi anlıyor fakat anlamamış gibi yapıyor. Dokunmam, öpmem sanki oyle iyi geceler demek içinmiş gibi Safa yatıyor sanki bu duruma Üzüluyorum anliyor da oyle yanaşıyor. Sanki ben istediğim icin yapıyor, iguana gibi renk değiştirmem falan gerekiyor anlaması icin. Bu durum cok canımı sıkıyor. Ben isterken onun aklının ucundan bile geçmemesi acaba biri mi var düşüncesi uyandırıyor ister istemez. Bunu durumu eşimle de paylaşmayı denedim ama ne beni dinledi ne de cevap verdi üzerine bir de trip yedim. Aranızda boyle bir durumda kalan vardır mutlaka. Tecrübelerinizi paylaşirsaniz biraz icim ferahlar belki...
Canım evli değilim ama, hamile olduğunuz için dokunmuyor olabilir. Başkası olduğunu sanmam üzerine gitmeyin eninde sonunda isteyecek..

hamilelikte malesef esler bu sekilde yaklasiyo gayet normal bence. cinsellikten cok bebegi dusunuyolar. hic canini skma

canım olabiliyor hamilelikte..bebeğe,size zarar vermekten çekiniyordur eşin.canını sıkma,zamanla geçer.

Canım evli değilim ama, hamile olduğunuz için dokunmuyor olabilir. Başkası olduğunu sanmam üzerine gitmeyin eninde sonunda isteyecek..
Mutlaka Öyledir :/ Aslında duygusal acıdan eksilen bir şey yok. Ama hormonlar Değişiyor, vücud değişiyor dolayisiyla insan kendini zaten kötü hissediyor bir de boyle bir uzaklaşma eklenince acaba beğenmiyor mu vs. Bin turlu

Mutlaka Öyledir :/ Aslında duygusal acıdan eksilen bir şey yok. Ama hormonlar Değişiyor, vücud değişiyor dolayisiyla insan kendini zaten kötü hissediyor bir de boyle bir uzaklaşma eklenince acaba beğenmiyor mu vs. Bin turlu şey düşünüyor insan. Keske hiç değişmese su erkekler.

"Kardes gibi" deyimi hic hos durmamis ocumlede..
Tabikide hoş degil ama sizin de başınıza gelse aynı şeyi düşünebilirdiniz. Sonuçta cift arasında alışılagelmis bir durum olmadığı icin diyorum. Baska turlu açıklanamazdi heralde ;)

Ne bileyim biraz okuyan bir insan hamilelikte zararı olmadığını bilir. Olmadı doktora sorar. Ve hamilelikte kadınlar daha çok istiyor hormon değişimlerinden dolayı bu da bi gerçek. Bilemedim. Bana zarar vermekten çekiniyo değil de yeni durumunuza alışmaya çalışıyor gibi geldi. Zamanla geçer. Bide evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız bu da önemli. İkinci ayında falan kaldıysanuz her gün olması normal dir

Haftada bir ilişkiyi dert ediyorsunuz ama her gün ilişkiye girmek daha garip bir durum bence. Hamilesiniz diye çekiniyordur.

Bazı erkekler eşi hamile olımca cinsellikten uzaklaşıyor. Bazıları bebeğe zarar verir diye, bazıları bebeğe ayıp olur diye, bazıları da annelik duygusunu karısında hissettiğinden yapar. Doktora kontrole gidince o konuşabilir esinizle. Aklınıza hemen kötü seyler getirmeyin. Gecici bir dönem :)

Bebeğimizi düşünmesi cok guzel tabi :) ama ben de bi gidişle benden soğur uzaklaşır diye korkuyorum
Hamile ilen cinsel ilişkinin hiç bir zararı yok, ben hamile iken normal düzen devam ettik son ay dahil, doktorda hiç kısıtlamadı ama senin gibi olan arkadaşlarım var doğumdan sonra düzen tutmadılar

Bende 23 haftalık hamileyim , karnım belirginleşmeden önce herşey normaldi.Ama şimdi karnım büyümeye başladığı için bizimde eskisi kadar sık olmuyor , ben eşimle açıkca konuştum nedenini sordum. Bana bebeğe değerse , :KK20:rahatsız olursa bişey olursa diye korkuyorum dedi. Bende internetten bir doktorun yazısını gönderdim ona gebelikte cinselliğin sorun olmayacağını vs anlatıyordu doktor. Şuan kafasındaki soru işaretleri gitmiş durumda daha iyi herşey :)

Bebeğimizi düşünmesi cok guzel tabi :) ama ben de bi gidişle benden soğur uzaklaşır diye korkuyorum
yok hic merak etme oyle olmuyo :) benim hamileligimde hem yasakti hem de esim hic istemedi. dogum sonrasink bekliyo hic dusunme sen rahat ol :)

Bilincalti bebege zarar veririm gudusuyle isliyodur sogumustur. Sen anlat ona gebelikten once bile her gun sex yapiyodum su an hormonlar tavan, daha cok ihtiyacim var falan de, sana da gunah

Back
X