Hamileyim eşim hiç sevinmedi

Polypoo

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
131
116
18
29
Merhaba ben yeni evliyim henüz 3 ay oldu, bu ay hamileliğimi öğrendim 5+3'üm. evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz sadece ilk ay ben eşime "ilac kullansam mı acaba?" diye bir cümle kurmuştum o da "olabilir" dedi geçiştirdi ama çocuk isteğim hep vardı, allah biliyor. Ben doğal olarak eşim de korunmadığı için onun da sıcak baktığını düşünüyordum çocuğumuz olunca vs. gibi cümleler önceden de geçerdi ama açık açık konuşulmadı. Ben çok mutluyum rabbim nasip etti ama eşime söylediğim de hiç sevinmedi hatta "hani sen ilaç alıcaktın? 1 sene düşünmüyordum" falan dedi ben de "ayak üstü konuşulmuştu almadığımı biliyorsun korunmuyorsun da" dedim ve hiç abartmıyorum muhabbet burda kapandı çok bozuldu ben de konuyu açmıyorum eğer bana yok aldır vs. demeye kalkarsa geri dönüşü olmaz bu evlilik biter ondan cok soğurum. 1.5 hafta olacak konuyu hiç açmıyor ben de açmıyorum normal konusuyoruz gülüyoruz falan ama kendi içimde yaşıyorum resmen hamileliği.. onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. napıcam hiç bilmiyorum kontrole gitmem gerekiyor surat asıp morelimi bozar bişey der gibi hissediyorum. Çok sıkıntılı bir durumdayım benim yaşadığım gibi eşi sevinmeyen donuk kalan oldu mu? bu duruma bakış açısı sonradan değişebilir mi? bu arada esimin 2. evliliği benim ilk. İlkinden bir cocugu var zaten.. keske evlenmeseydim bosanmıs biriyle cok pisman hissediyorum kendimi.

Hemen çocuk istemiyorsa kendisi korunacaktı. Hem korunmamış, hem üstüne sizin ilaç alacağınızın detayını öğrenmemiş kullanıyor musunuz kullanmıyor musunuz onunla bile ilgilenmemiş hamile kalınca neyine şaşırıyorsa bir garip gerçekten

Ben de 3 aylık evli olsam ve eşim hamile kalsa pek sevinmem açıkçası. Ama korunurum aynı zamanda. Siz oturup net bir şekilde konuşmadınız mı bu konuları ? Çoğu zaman çiftler birbirlerine zaman verirler hani 2 - 3 yıl. Hiç böyle muhabbet geçmedi mi aranızda ?

Ben de 3 aylık evli olsam ve eşim hamile kalsa pek sevinmem açıkçası. Ama korunurum aynı zamanda. Siz oturup net bir şekilde konuşmadınız mı bu konuları ? Çoğu zaman çiftler birbirlerine zaman verirler hani 2 - 3 yıl. Hiç böyle muhabbet geçmedi mi aranızda ?
Yok hayır hiç geçmedi maalesef bir de biz 2 senedir sevgiliydik sürekli beraber vakit geçiren tatil yapan insanlardık zaten evlilik cok bir şeyi değiştirmedi..

Tek başınıza yapmadınız bu çocuğu elbet kabullenecek, çekin karşınıza konuşun. Olan olmuş artık kalbi atan bir yavru var ortada öyle ya da böyle. Evlisiniz hamilesiniz zaman şu bu konuşmak gereksiz. Eşinizin bir an evvel aklı başına gelmeli
Beraber gidin doktora

Yok hayır hiç geçmedi maalesef bir de biz 2 senedir sevgiliydik sürekli beraber vakit geçiren tatil yapan insanlardık zaten evlilik cok bir şeyi değiştirmedi..
Ya evlilik değiştirmedi belki ama çocuk elbet ki değiştiriyor... Bence oturup bir konuşun. Bazen erkeklerin öküzlüğü tutuyor. Açıklasın bir kendini.

Tek başınıza yapmadınız bu çocuğu elbet kabullenecek, çekin karşınıza konuşun. Olan olmuş artık kalbi atan bir yavru var ortada öyle ya da böyle. Evlisiniz hamilesiniz zaman şu bu konuşmak gereksiz. Eşinizin bir an evvel aklı başına gelmeli
Beraber gidin doktora
Söyleyeceğim randevum var gelir misin diye.. hayır derse kavga edicez mecbur cok doldum artık

Korunmadığı zaman aklı nerdeymiş beyefendinin? Tek başına mı yaptınız sanki? İstemiyorsa olabilir diye cevap vermeyecek net şekilde söyleyecekti. Böyle bir adam çocuğu haketmiyor bana göre.
O hak etmiyor ben cok istiyorum kafamda senaryolar dönmeye basladı simdiden bekar anne olma fikriyle ilgili. hormonların da etkisi sanırım bütün kötü senaryoları düşünüyorum

Sevinmemesine birşey diyemeyeceğim. İlk evliliği, çocuğu değil. Bir çocuğun evlilik dengesini değiştirebileceğini biliyor. Daaa paşam niye korunmadi o zaman?
Yahuuu niye adamla konuşup gulusuyoruz diyorsunuz sonra eğer bana bilmem derse çok fena olur, geri dönüşü olmaz diyorsunuz. Karı koca iliskinizden ziyade efendi köle ilişkisi gibi birşey aranızdaki. Ne kadar uzaksiniz.

Ya evlilik değiştirmedi belki ama çocuk elbet ki değiştiriyor... Bence oturup bir konuşun. Bazen erkeklerin öküzlüğü tutuyor. Açıklasın bir kendini.
Evet acaba afalladı öküzlüğü mü tuttu o an bilmiyorum. cunku 1.5 hafta oldu ağzını bıcak açmıyor cok olumsuz düşünseydi mutlaka konuşurdu kırılmamı göze alıp ama konuşmuyor da normal sohbetine devam ediyor tatile nereye gidelim vs. gündemde suan mesela

Söyleyeceğim randevum var gelir misin diye.. hayır derse kavga edicez mecbur cok doldum artık
Bence alışacaktır sonuçta onun bir parçası keseyi bebeği görsün sevinir şu an stres yapma 🙏🏻 en basındasın hamileliğin bazı erkekler geç algılıyor aklı başına gelecektir

Sevinmemesine birşey diyemeyeceğim. İlk evliliği, çocuğu değil. Bir çocuğun evlilik dengesini değiştirebileceğini biliyor. Daaa paşam niye korunmadi o zaman?
Yahuuu niye adamla konuşup gulusuyoruz diyorsunuz sonra eğer bana bilmem derse çok fena olur, geri dönüşü olmaz diyorsunuz. Karı koca iliskinizden ziyade efendi köle ilişkisi gibi birşey aranızdaki. Ne kadar uzaksiniz.
Gerçekten aslında cok uzağız. ben onun dusuncelerini kestiremiyorum bazen gerçekten yabancı oldugumuzu hissediyorum

Back
X