Merhaba ben yeni evliyim henüz 3 ay oldu, bu ay hamileliğimi öğrendim 5+3'üm. evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz sadece ilk ay ben eşime "ilac kullansam mı acaba?" diye bir cümle kurmuştum o da "olabilir" dedi geçiştirdi ama çocuk isteğim hep vardı, allah biliyor. Ben doğal olarak eşim de korunmadığı için onun da sıcak baktığını düşünüyordum çocuğumuz olunca vs. gibi cümleler önceden de geçerdi ama açık açık konuşulmadı. Ben çok mutluyum rabbim nasip etti ama eşime söylediğim de hiç sevinmedi hatta "hani sen ilaç alıcaktın? 1 sene düşünmüyordum" falan dedi ben de "ayak üstü konuşulmuştu almadığımı biliyorsun korunmuyorsun da" dedim ve hiç abartmıyorum muhabbet burda kapandı çok bozuldu ben de konuyu açmıyorum eğer bana yok aldır vs. demeye kalkarsa geri dönüşü olmaz bu evlilik biter ondan cok soğurum. 1.5 hafta olacak konuyu hiç açmıyor ben de açmıyorum normal konusuyoruz gülüyoruz falan ama kendi içimde yaşıyorum resmen hamileliği.. onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. napıcam hiç bilmiyorum kontrole gitmem gerekiyor surat asıp morelimi bozar bişey der gibi hissediyorum. Çok sıkıntılı bir durumdayım benim yaşadığım gibi eşi sevinmeyen donuk kalan oldu mu? bu duruma bakış açısı sonradan değişebilir mi? bu arada esimin 2. evliliği benim ilk. İlkinden bir cocugu var zaten.. keske evlenmeseydim bosanmıs biriyle cok pisman hissediyorum kendimi.