Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Herkesin hayal ettigi sey bir erkek birde kiz.. inanamiyorum ben kiz erkek ayrimi asla yapmam. Bitane engeli kizim var. Ve saglikli olsunda kiz erkek aslaa aslaa ayirt etmem. Yeterki Allahim sagliklo versin.. ben olsam oyle esten bosanirim !! Nasil aldir der be nasil. Senin hic kizin olmicakmi yani ?

Rabbim herşeyin hayırlısını verir.
İnşALLAH eşinizde bunu görücek doğunca siz kafanızı takmayın üzülmeyin size arkadaş geliyo :))

Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorum😓 aslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum😓😓😓😓

O
Kadar erkek
Istiyorsa erkek
Spermi yollamayi becereymis

Tam bir odun başka soylenecek söz bulamıyorum diyecek çok şey varda demiyorum:KK62:

Bu mesajimi lütfen eşinize okuyun. Dedem yani annemin babasi kizlari hor gören bir adam aynı esiniz gibi yani. 2 oglu 3 kizi olmus.
Dayak falan fistan.
Ogullarindan birini kucuk yaşta Allah yanina aldi. Ikinci de burnunu afedersiniz b*ktan kurtarmaz. Basina bela bir evlat oldu. Kizlari da o ölüm dosegindeyken aglayarak haklarini helal ettiler, baba cunku bi'yerde.
Demem o ki Allah oglunuzla sinamasin esinizi.

Okumak kültür yetmiyor ki. Allah korkusu olacak. Rabbim öyle merhametli ki böyle insanlara anında ceza vermiyor.. o erkek onun yarın ağzına tükürür eşinde yatalak kalır o kıza muhtaç olur

Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorum😓 aslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum😓😓😓😓
Bos ver sen onu benim ilk oğlan ikiciyide doktor önce erkek dedi bizim ki sevindi sonra aradan zaman gecdi kız denildi bizim ki sürati düştü şimdi kızım 5 aylik rabbime şükür ediyor kızım oldu diye adam öpmekten alıkoyamıyor kendini yarın kucağına alsin anlar o kıymetini

Yok artık eee zaten oğlunuz varmış

Bos ver sen onu benim ilk oğlan ikiciyide doktor önce erkek dedi bizim ki sevindi sonra aradan zaman gecdi kız denildi bizim ki sürati düştü şimdi kızım 5 aylik rabbime şükür ediyor kızım oldu diye adam öpmekten alıkoyamıyor kendini yarın kucağına alsin anlar o kıymetini
Ya inş bizde de öyle olur 😥🙏 korkuyorum kızımıza soğuk davranmasından. Sürekli en ufak bi şeyde erkek olacaktı ki... ne planlarım vardı fln diyip moralimi bozuyor 🤷🏼‍♀️

Back
X