o kadar güzel fotolarki bayildim bayildim..bunlarin hepsini esime göstericem...insallah faydasi olur...birde beni deli eden bir konu daha var bakalim siz ne diyceksiniz...ben köpegimi oglum oglusum diye seviyorum...esime bu sacma geliyor neden böle diyosun onu senmi dogurdun diyor ...vallahi söylicek söz bulamiyorum bu sözlerine ....seviyorum köpegimi seviyorum ne yapiiimmmmmmmmm......sizler kedinizi köpeginizi oglum veya kizim diye sevmiyormusunuz????yazin ne olur okutucam esime hepsini....
Arkadaşlar hazır hepiniz burdayken bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha öncede yazmıştım benim minik oğluşum, köpeğim 3 hafta önce öldü onun evdeki boşluğu tahmin ettiğiniz gibi dolmuyor gözüm onu hep arıyor neyse şimdi aklımda olan yeni bir köpek sahiplenmek ama kararsızım bir yandan hamile kalmayı düşünüyorum açıkçası paşam olsaydı zaten onu bir yere göndermeyi aklımdan bile geçirmezdim şimdi takıldığım noktada eğer bu yakın zamanda hamile kalırsam biliyorsunuz köpeklerimizin bebeklik zamanı biraz daha zor geçiyor gerekli eğitimi alıncaya kadar zorlu bir süreçten illaki geçicez annemler hem acımız yeni olduğundan hemde nasıl bir hamilelik geçireceğini bilmiyorsun belki mide bulantıların, halsizliğin çok olucak, çok zorlanıcaksın diyerek isteğimi desteklemiyorlar. Kararsızlık yaşıyorum açıkçası bir yanım çok istiyor bir yanımda haklı olabilirler diyor. Paşanın eski veterineri ile görüştüğümde ise o bana sahiplenmek istiyorsan bebekten önce al yoksa çocuk en 8 9 yaşına gelinceye kadar alma çünkü çocuklar ondan önce eve yavru alınan köpeği bir oyunck gibi görüyorlar ve bilinçsizce zarar verebiliyorlar diye söyledi. Sizin bu konuda ki düşünceleriniz nasıl? Bu arada şunuda söyleyeyim eğerki alırsam kesinlikle yanımdan ayırmam zaten bu kadar çok düşünmemin nedenide bu...
Bu o kadar karışık bir duyguki anlatamam ilk 2 hafta asla dedim bir daha alamam paşanın yeri kalbimde her zaman ayrı ama zaman geçtikce bu onun yerine koymak değil sadece evde onların verdiği enerji ne biliyim değişik bir his, paşam daha yaşını bile doldurmamıştı daha 10 aylıktı hiç ama hiç doyamadım belki ilk zamanlar hep paşayla karşılaştırıcam ama o masum sevgi zamanla paşanın haricinde kendine farklı yer ayıracak diye düşünüyorum. Birde işte mantık tarafı var oda biraz düşündürüyor
Cevabın için çooook teşekkür ederim bende almak konusu üzerinde daha çok duruyorum yoğun çabalar içindeyim ama cockerdan ziyade terrier istiyorum paşamda terrier di. Fakat doğru yerden bulmak konusu çok zorluyor. Bu iş o kadar ticarete dökülmüş ki parasını geçtim sağlıklı olup olmadığı bile çok şüpheli yavrularınUzakta olsa önerebileceğiniz bir kurum varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?