Hamileyim eşim koptu benden yardım edin.

Benim esimde yanimda yatmaya korkuyodu patiycak bomba gibisin diyodu.Bende cok sismistim ve bende cok cirkinlestigimi dusunup beni begenmiyo diye uzuluyordum.Bence bunlari kafaniza takmayin yoksa sorunlar buyuyo aklinda olmayanida yapiyolar.Bebeginizi kucaginixa alin saglikla hersey degisecek.Simdide bizimle yatmak icin can atiyo.

ben de boyle dusundugumden ilkinde son gune kadar aktiftim.
ama bu seferki en ufak yakinlasmayi hissediyor, sanirim kan heyecanla daha fazla pompalandigindanmidir nedir. iliski bitene kadar yerinde durmuyor resmen.
haliyle konsantrasyonnamina birsey kalmiyor.
tamam onun penisle alakasiyok vs diyorum ama sanki biri sahitlik ediyormus gibi hissediyorum. hic rahat degilim bu sefer.

:KK53::KK53: biri sizi gözetliyor hahaha

canım kotu dusunme esın kıyamıyor sana ve ıcınde bebeg bısey olur korkusu vardır... bız tub bebek tedavısıne basladıgımız anda kesıt bırlıktelıgı 3 ay oldu şuandada 6 haftalık hamıleyım esım bırak yanasmayı bana sarılmaya ckeınıyor rahatsız etemek ıcın gece uyurken carpmamak ıcın ve esımde asla 9 ay brlıktelık yok yapamam olmaz dıyor bebege bısey olur korkusu yasıyor ve bızım 9 haftalık kalbı duran bı bebegımız var onda bırlıktelıge devam etmıstık pıskolojık acıdan onunda etkısı var sanırım ama bende esım gıbı dusunuyorum boylesı benım ıcınde ıyı... bence sende kılo aldım benı begenmıyor vs dıye dusunme sana kıyamıyor bebeg bısey olur dıye cekınıyor ve senı dus yaptırmamasını sebbıde tahrık olmamak içindir

canım kotu dusunme esın kıyamıyor sana ve ıcınde bebeg bısey olur korkusu vardır... bız tub bebek tedavısıne basladıgımız anda kesıt bırlıktelıgı 3 ay oldu şuandada 6 haftalık hamıleyım esım bırak yanasmayı bana sarılmaya ckeınıyor rahatsız etemek ıcın gece uyurken carpmamak ıcın ve esımde asla 9 ay brlıktelık yok yapamam olmaz dıyor bebege bısey olur korkusu yasıyor ve bızım 9 haftalık kalbı duran bı bebegımız var onda bırlıktelıge devam etmıstık pıskolojık acıdan onunda etkısı var sanırım ama bende esım gıbı dusunuyorum boylesı benım ıcınde ıyı... bence sende kılo aldım benı begenmıyor vs dıye dusunme sana kıyamıyor bebeg bısey olur dıye cekınıyor ve senı dus yaptırmamasını sebbıde tahrık olmamak içindir
haklısın canım. eşime haksızlık diyorum:(

Muhtemelen eşin çekiniyor korkuyor kötü bişey yok fazla dusundugunden olabilir. ama ben normal dogurunca düzelir durumuna katılmıyorum. Böyle alisirsa 9 ay doğumdan sonraki aylarda da sıkıntı yaşayacaginizi düşünüyorum. Çünkü cinsellik kafada biten bişey eğer kafasına anne olarak yerlesirseniz anne olarak kalabilirsiniz buda sorun yaratır bence. O yüzden bi cinsel terapistten yardım almanizi veya en kötü doktorunuza bu durumu soylemenizi tavsiye ederim. Benim eşimde bi ara çekindi telkinlerle aştık. Ben hamilelikte önemli bir paylaşım olduğunu ve mutluluk hormonunun hem bebeğe hem ilerde süte çok yarayacagini düşündüğüm için bu konuya çok önem verdim açıkçası sevmek sarılmak gibi buda önemli bir paylaşım. Esinizle konuşmayı deneyin olmazsa doktorunuz açıklasın eşinize doktorunuzdan çekinmeyin

Merhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
Yok canım asırı duygusalsın öyle düşünme bende 2aylık hamileyim benim eşimde korktgunu söyledi bebeğinmize bişey olur diye daha karnım büyümedi yıkanırken yardım eder tansiyonum düşüyor diye.ama gelmesede anlarım onlarda gergin soncda 7ay oda senle yasadı yasdklarnı hak ver onada az kalmş bebek doğunca gecer herşey

evet. artık bu konuda üzerine gitmicem. bu bebek için çok beklediğimizi (6 yıllık evliyiz ama son bir yıldır bebek istiyoduk) benim rahat olmam içiin böyle olduğunu. hiç kafama takmamamı kendimi boş yere üzüp kızımızı da üzmememi söyledi:) biz orta 1. sınıftan beri hiç ayrılmadık o zamanlar en iyi iki arkadaşken lisede sevgili olduk. ve üniversite 2 . sınıfta nişanşlanıp, sonrasında evlendik. bu yüzden sen benim bebeklik aşkımsın der bana hep. ve dedi ki bizim aramızdaki ilişki karı kocadan ötede. cinselliği her zaman ikinci plana at lütfen. ben hamile olduğun için seni her zamankinden daha çok seviyorum dedi. sen beni düşünüyosun ama ben kızımız ve seni düşünüyorum dedi:) bende çok mutlu oldummmmmm:)
herkese teşekkürler:)
helal olsun kocana :) baq gördün mü kocan ne kadar ince düşünceli :) içini ferah tut ve bebeğinizi kucağınıza almaya baq :)

hergün bişey öğreniyorum şu kk dan..
ne ilginç karakterler var. bebeğine saygı duymak değişik..
dr lar 32. haftaya kadar devam edebilir diyorlar. tıbben sakınca yok. nikahlı eşin olunca dinen de yok doğal olarak..
anlaması çok güç..

Aynen yaa ben yazacaktım siz yazmışsınız, benim hamileliğimde de doktorumuz son anlara kadar hiçbir sakınca olmadığını söyledi. Kaldı ki zaten araştırın okuyun heryerde yazıyor bi sakıncası yok, aksine kadınlar için böylesine duygusal ve özel bir dönemde karı koca arasındaki duygusal bağ için gerekli olduğu, olması gerektiği (!) yazıyor heryerde. Doktorunuza sorun en azından ne bişeyim. valla bana çok saçma ve garip geliyor bu durum. Bi adam karısını arzuluyorsa hamileyken de arzular. Neticede 9 ay çok uzun bir zaman. Bunun bide lohusalığı falan var, zaten bebeğin ilk dönemlerinde yaşadığınız kaosun içinde de çok zor. Ee o zaman nereden baksanız 1 yıla çıkıyor bu zaman. garip geliyor bana bu durum ne bileyim. doktor yazılarını falan okuyun gösterin eşinize dicem ama içinden gelmeli :KK57:

Bence hamile olduğunuz için siz de hassas düşünüyorsunuz. Sizi seksi değil de kutsal bulduğu için bu süre için o gözle bakıyordur belki ve bebek zarar görmesin diye cinsellik yalamak istemiyor olabilir. Ama siz doğum yapın zamanla her şey rayına oturacaktır.

Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah
Niye eşimizin yanında bezini değiştirmeyelim ya da neden rmzirmeyelim ilk defa duydum sakıncası mı var merak ettim ????

Duşta neden yardım istiyorsunuz anlamadım
sizin yardım için değil yaklaşmak için çağırdığınızı düşündüğünden
gelmiyor sanırım

karnım iyice belirginlestigi an bende istemem heralde ya esin istememeside normal geliyor bana karnı belirginlesmiş bir kadın ne kadar seksi gorunebilir baktıgı an bir anne modeli canlanır insanın gozunde ben boyle dusunuyorum ama herkesin farklıdır tabi yasayanda var

Töbe töbe xx :KK53::KK53:x erkekleri normal zamanda anlamak zor bi de böyle acayip şeyleri mi çıkıyo. Anne oluyosak onlara mı anne oluyoruz bu erkek beyni neyle çalışıyo anlamadım,anlamıyorum m :KK53::KK53:m

Back
X