- 8 Kasım 2013
- 141
- 48
- 43
- 35
ben de boyle dusundugumden ilkinde son gune kadar aktiftim.
ama bu seferki en ufak yakinlasmayi hissediyor, sanirim kan heyecanla daha fazla pompalandigindanmidir nedir. iliski bitene kadar yerinde durmuyor resmen.
haliyle konsantrasyonnamina birsey kalmiyor.
tamam onun penisle alakasiyok vs diyorum ama sanki biri sahitlik ediyormus gibi hissediyorum. hic rahat degilim bu sefer.
Bi de kahret kendini kocam beğenmiyor diyeee ahhh ahhh..,ben 7. ayımdayım 6 kilo aldım bide:)
haklısın canım. eşime haksızlık diyorumcanım kotu dusunme esın kıyamıyor sana ve ıcınde bebeg bısey olur korkusu vardır... bız tub bebek tedavısıne basladıgımız anda kesıt bırlıktelıgı 3 ay oldu şuandada 6 haftalık hamıleyım esım bırak yanasmayı bana sarılmaya ckeınıyor rahatsız etemek ıcın gece uyurken carpmamak ıcın ve esımde asla 9 ay brlıktelık yok yapamam olmaz dıyor bebege bısey olur korkusu yasıyor ve bızım 9 haftalık kalbı duran bı bebegımız var onda bırlıktelıge devam etmıstık pıskolojık acıdan onunda etkısı var sanırım ama bende esım gıbı dusunuyorum boylesı benım ıcınde ıyı... bence sende kılo aldım benı begenmıyor vs dıye dusunme sana kıyamıyor bebeg bısey olur dıye cekınıyor ve senı dus yaptırmamasını sebbıde tahrık olmamak içindir
Yok canım asırı duygusalsın öyle düşünme bende 2aylık hamileyim benim eşimde korktgunu söyledi bebeğinmize bişey olur diye daha karnım büyümedi yıkanırken yardım eder tansiyonum düşüyor diye.ama gelmesede anlarım onlarda gergin soncda 7ay oda senle yasadı yasdklarnı hak ver onada az kalmş bebek doğunca gecer herşeyMerhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?
helal olsun kocana :) baq gördün mü kocan ne kadar ince düşünceli :) içini ferah tut ve bebeğinizi kucağınıza almaya baq :)evet. artık bu konuda üzerine gitmicem. bu bebek için çok beklediğimizi (6 yıllık evliyiz ama son bir yıldır bebek istiyoduk) benim rahat olmam içiin böyle olduğunu. hiç kafama takmamamı kendimi boş yere üzüp kızımızı da üzmememi söyledi:) biz orta 1. sınıftan beri hiç ayrılmadık o zamanlar en iyi iki arkadaşken lisede sevgili olduk. ve üniversite 2 . sınıfta nişanşlanıp, sonrasında evlendik. bu yüzden sen benim bebeklik aşkımsın der bana hep. ve dedi ki bizim aramızdaki ilişki karı kocadan ötede. cinselliği her zaman ikinci plana at lütfen. ben hamile olduğun için seni her zamankinden daha çok seviyorum dedi. sen beni düşünüyosun ama ben kızımız ve seni düşünüyorum dedi:) bende çok mutlu oldummmmmm:)
herkese teşekkürler:)
hergün bişey öğreniyorum şu kk dan..
ne ilginç karakterler var. bebeğine saygı duymak değişik..
dr lar 32. haftaya kadar devam edebilir diyorlar. tıbben sakınca yok. nikahlı eşin olunca dinen de yok doğal olarak..
anlaması çok güç..
Niye eşimizin yanında bezini değiştirmeyelim ya da neden rmzirmeyelim ilk defa duydum sakıncası mı var merak ettim ????Çoğu eşler yapıyor bunu ama gerçekten artık anne rolünde olduğunuz için böyle doğunca düzene girecek ama bebeğinizin altını eşinizin yanında değiştirmeyin ve emzirmeyin ilerleyen aylarda altıncı aydan itibaren de bebeğinizi kaşıkla beslemeye başlayınca eşinizden yardımlar isteme başlayın bu şekilde sorun hallolacaktır inşallah
Niye eşimizin yanında bezini değiştirmeyelim ya da neden rmzirmeyelim ilk defa duydum sakıncası mı var merak ettim ????
Ben değiltiririm de emziririm de bu ikinci Çocuğum çok pis kokutmamışsa sıkıntı yok .. Hem uzak durmazda benden !!Ben de çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?