- 13 Nisan 2007
- 33.824
- 103.190
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi PudraPembesi34
-
Kadın gebe kalınca erkek de tribe mi giriyormuş?Yok öyle değil 2 senedir denedik denedik olmadı aslında o istiyordu ben istemiyodum yeni evlendik az daha geçsin diye ama onuda kıramıyodum sonra zaten denemeler sonuç vermediğini fark ettik. İşte yılbaşında bir kere hamile kaldım ondada düşük yaptım. Şimdi gene hamileyim. Doktora gitmemiştik bizim çocugmz olmuyor sorunmu var diye. Ama hep kafasında kuruyodu bende sorun var herhalde diye. Şimdide hamile kalınca tribemi girdi naptı hani 2 senedir denedik olmadı şimdi oldu diye onu demek istedim. Erkek aklı işte
Bana öyle birşey söylemedi ama bi sebep ararken ancak bu aklıma geldiKadın gebe kalınca erkek de tribe mi giriyormuş?
Eşiniz çok garip bir adammış gerçekten.
Böylesini de ilk defa duydum!
Bnde uzak durma kararı aldım o geldiğinde geç oluyor zaten uyumayı falan düşünüyorum muhattap olmamak için yoksa üzülüyorum. Teşekkür ederimBak canim hamilesin bebegini de üzme. Bence bir süre uzak durun. Zira ne senin ne de bebeginin sagligi pek iyi olmaz.
Esine de Allahtan merhamet diliyorum. .
Hamile kalmadan önce de böyleydi de hassaslastiginiz icin gözünüze daha çok batmaya baslamis olabilir mi?
Konuşun eşinizle. Ama sakin bir zamanda konu açın. Sinirli iken değil. Sıkıntısı neymiş? Zoru neymiş? öğrenin.
Kişisel ağır küfürler işte bilindik. A*** k*** , si****, ne *** yersen ye, yani böyle sürekli. Bağırıyor çağırıyor hep görürdüm çevremde hamileyken eşlerine masaj yaparlar ilgilenirler vs bizimkisi belim ağrıyor gibi şikayetlerim olunca amma nazlısın diyor ve hiç oralı değil. Sadece ve sadece tv izliyorNe dedi sana
Evet ben öyle net açık söyleyemedim bile laale hnmda bu sebepten tam anlamadı ona yazdıgım cevabı. Ama öyle kötü şeylermi düşünüyordur acaba oyuzdenmi böyle davranıyor anlamadım. Halbuki ben epilepsi hastasıyım epilepsi tedavimçin ilaç değiştirir değiştirmez yılbaşında hamile kaldım. Düşük yaptım ama sonuçta hamile kalmıştım.. hastalıgım hormonlarıma vurmuş olabilirdide tedaviye başlar başlamaz hamile kalmamda bi tesadüf değildir bence. Ama acaba o kötü şeylermi getiriyor aklına bilmiyorum. Gerçekten böyle düşündüğünü bana hissetse işlerin rengi çok değişir zaten kabullenemem düşünmesini bile.konu sahibi baskasindan mi supheleniyor demek istemis kizlar.. yanlis mi anladim canim? sen agzina almaya bile yakistiramamissin ama o dusunmus mudur diye merak ediyorsun?
Acaba canını sıkan bir şey mi var? Borç veya iş arkadaşları ile ilgili problemler? Sakinleşmesini bekleyin. Ses çıkarntmayın bakalım ne olacak..Yazdıgım gibi dün gece uyurken denedim ama hiç oralı bile olmadı tek kelime laf etmedi dürtükledim ellerimi hiç sıkmadığı kadar sıktı bileklerim sızım sızım sızladı. Konuşmayı denedim böyle oldu hiç beklemediğim tavırlar sergiliyor
Evet ben öyle net açık söyleyemedim bile laale hnmda bu sebepten tam anlamadı ona yazdıgım cevabı. Ama öyle kötü şeylermi düşünüyordur acaba oyuzdenmi böyle davranıyor anlamadım. Halbuki ben epilepsi hastasıyım epilepsi tedavimçin ilaç değiştirir değiştirmez yılbaşında hamile kaldım. Düşük yaptım ama sonuçta hamile kalmıştım.. hastalıgım hormonlarıma vurmuş olabilirdide tedaviye başlar başlamaz hamile kalmamda bi tesadüf değildir bence. Ama acaba o kötü şeylermi getiriyor aklına bilmiyorum. Gerçekten böyle düşündüğünü bana hissetse işlerin rengi çok değişir zaten kabullenemem düşünmesini bile.
Yok arkadaşım bence sen yanılıyorsun.Evet ben öyle net açık söyleyemedim bile laale hnmda bu sebepten tam anlamadı ona yazdıgım cevabı. Ama öyle kötü şeylermi düşünüyordur acaba oyuzdenmi böyle davranıyor anlamadım. Halbuki ben epilepsi hastasıyım epilepsi tedavimçin ilaç değiştirir değiştirmez yılbaşında hamile kaldım. Düşük yaptım ama sonuçta hamile kalmıştım.. hastalıgım hormonlarıma vurmuş olabilirdide tedaviye başlar başlamaz hamile kalmamda bi tesadüf değildir bence. Ama acaba o kötü şeylermi getiriyor aklına bilmiyorum. Gerçekten böyle düşündüğünü bana hissetse işlerin rengi çok değişir zaten kabullenemem düşünmesini bile.
ee madem çok fena olur dediniz gereğini yapın. ha bişey de yapmayacaksanız boşuna konuşmayın bari. yoksa sizi ciddiye almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?