Hamileyim Eşim Kötü Davranıyor

yok zaten sinirlenmeyin. detayları okuyunca gördüm epilepsiniz varmış.iyi olun lütfen. atak falan olmasın. Rabbim sağlıkla kuzuyu kucaklamayı nasip einş.

azicik felaket tellalligi yapmissiniz.. hamile kadina boyle dan diye bunlar soylenmez.kendisi de biliyordur rahatsizliginin risklerini

Evet doğru biliyosunuz teşekkür ederim sağolun doğumda zor olucak sanırım bu hastalık yüzünden doğum belden uyuşturmalı olcakmış onunda riskleri diğerlerinden yüksekmiş. Ben bunları düşünürken bide eşimin böyle saçma sapan davranması beni yoruyor

Ben 10 ay önce dogum yaptım belinden uyusturdular spinal anestezi dedikleri şeyi yaptılar. Hiçte sıkıntı çıkmadı doktor risk hepsinde var illa şu olucak diyemeyiz dedi.Sağlıkla da kalktım o masadan .belden uyusturmali olanın diğerlerinden riskli olduğunu kim dedi sana yahu?

İnternette doktor sitelerindeki bilgileri okudum böyle durumlarda doktor önemliymiş bide ben epilepsi ilacı kullandıgım için kanımda oda olcagı için doktor ve anestezi uzmanı dahada öneminin arttırdıgınu okudum. İşte yanlış zamanlama gibi hatalarda felç riski falan oldugu yazıyordu. Artık suda doğumu bile düşünür oldum

Hayal ettiği gibi hamilelik geçiren varmidir acaba
Su erkekler yapmayin allah askina hamile olmasa yapsa üzülürum ama hamile birine bu muamele yapılanca daha cok üzülüyorum.

azicik felaket tellalligi yapmissiniz.. hamile kadina boyle dan diye bunlar soylenmez.kendisi de biliyordur rahatsizliginin risklerini
biliyorumda normalde dan diye soylenmez ama kadinin esi kufur hakaret ediyor kadini iyice sinir etmis kolunu sikmis allah korusun karnindaki bebise bir sey olmasin zaten kendide biliyomus

Al yanına bir kürek hakaret ettiğinde ağzının ortasına kürekle vur diyecemde olmayacak neyse sen kendini üzme elbet bi kaç güne kadar çıkar kokusu o üzülsün be sen neye üzülüyon ye iç yat bitti yüz verme hizmet etme inşallah saglikli bir şekilde kucağına almak nasib olur hormonlar yolunumu şaşırdı acaba

Sikma canini erkekler cocuk fikrinden cok korkuyor gecim derdi gibi paranoyalari basliyor.bir taraf gerginse bir taraf sakin durmalı, normalde onun sakin senin gergin olman lazım ama hayat herzaman istediğimiz gibi veya normal süreçler göstermiyor bize. Onunla düzgün iletişim kurmaya çalış . Düzeleceğine inanıyorum

Evet bu söylediğinizde güzel bi tespit yani buda bi seçenek olabilir geçim derdi korkusu ama genede böyle olmaması lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…