- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Görümcenizin de cocuğu var nasıl ilk torun oluyor?
Yok benim gorumcem 12 yasinda onunkileri veriyolar bana
Benim ailem beşiği aliyo bir suru kiyafet aliyo annem örgüler oruyo ama daha kaynanamin eline bir tane şiş alipta şunu da torunuma oruyorum dedigini duymadim neymis gorumceme giydirdikleri duruyomus onlari verecek mis bana ben bunda tepkimi gostertim ben cocuguma yeni seyler giydirmek istiyorum diye bu konuya tepkimde bu yuzden aslinda...hic bisey almiyolar yapmiyolar buda agirima gidiyo benimbide ilk torunlari yani
Cildiracagim Artik kafayi yedirecekler bana hamileyim dogumuma 2 hafta kaldi esime anakucagi lazim dedim gorumcem 12 yasinda bana onu aliriz koyarsin dedi bunu ailesinin yanindada soyledi ben daha onay vermemism onlarda tabi ne gerek var biz zaten cok kullanılanmadik dediler ya beni ne ilgilendirir cok veya az ben kendim secmek istiyorum bebegimin herseyini esime hic bisey demedim surat astim bugun tartisacagiz buyuk ihtimal kendimi buna hazirliyorum beni anlamayan bir eşe sahibim yaa
Esinizin ailesiyle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama çok sorun edecek bir durum göremedim. İstemiyorsanız bu size teklif edildiginde ben x markanın anakucagını beğendim onu alacağım teşekkür ederim deyip geçiştirseydiniz keşke. Sizi anlıyorum benimde bebeğim var bende istemem bu tarz bir yaklaşım. Banada hiç ihtiyacım olmadığı halde görümcem oğlunun yamulmuş ilk adım ayakkabısını getirmisti giydir diye ,almadım hatıra kalsın sakla dedim.ondan önce de 10 yıllık buharlı pisirme makinesini teklif etti ben x markanın beğendim onu alıyorum dedim bozuldu ama bi daha lafını etmedi. Ihtiyacım yok alabilirim, ihtiyaç sahibine ver dedim. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz yani istemiyorsanız alamazsınız. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi.Cildiracagim Artik kafayi yedirecekler bana hamileyim dogumuma 2 hafta kaldi esime anakucagi lazim dedim gorumcem 12 yasinda bana onu aliriz koyarsin dedi bunu ailesinin yanindada soyledi ben daha onay vermemism onlarda tabi ne gerek var biz zaten cok kullanılanmadik dediler ya beni ne ilgilendirir cok veya az ben kendim secmek istiyorum bebegimin herseyini esime hic bisey demedim surat astim bugun tartisacagiz buyuk ihtimal kendimi buna hazirliyorum beni anlamayan bir eşe sahibim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?