Görümcenizin de cocuğu var nasıl ilk torun oluyor?
sanırım görümcesinin giydiklerini verecekler. 12 yaşındaymış ya görümce.. ben öyle anladım..
aferin size tüketim toplumu olmuşuz baya maşallah subhanallah
baby shower, buğday partisi, birinci doğum günü partisi, doğum şekeri, doğum tepsisi, doğum tütüsü vs vs vs
çocuğu çok seviyoruz çünkü dimi? hayır kendi egomuzu tatmin ediyoruz, böyle bir çocuk için eşya ala ala ala ala sevgimizin sınırlarını zorluyoruz sanki. çocuğun güzelliğine gölge düşer çünkü ikinci el giymek
Bu kadar özenti/tüketici olmayalım (bu genel söylemek istedim))
ister 12 yıllık ister 1 yıllık olsun bende kabul etmezdim. suratta asmazdım açık açık söylerdim. bende hamileyim ve kızıma bütçeme göre herşeyi yeni aldım. 1 ay bile kullanacak olsam ben evladıma aldığım hiç bir şeyi gereksiz görmüyorum. kendim özenerek almak daha çok hoşuma gidiyor. annemlerde bildiği için hiç kendi bildiklerine bir şey almadılar. beraber çıkıp aldık hep, onlar parasını ödedi. kayınvalidem ne yapıyor bilmiyorum hiç bir şey ne dedi ne gönderdi. ister yapsın ister yapmasın. olduğu kadar kendim aldım zaten her şeyini. :)
Aramizda sevgisizlik hakaret gecimsizlik falan yokkişimdi sevgili konu sahibi en başta a
kucağından bahsettin bize, biz sararmış battaniyeyi hissedemedik bilemedik
sonracıma onlar sana yardım etmiyorşlar, senin kadar heycanlanmıyorlarsa yapacak birşey yok.var mı? yok. söylediklerinden anladığım kadarıyla zaten aranız süper falan değil, o zaman sevmediğin insanlardan hediye alsan nolur almasan nolur? bunun için sinirli olup, eşinle kavga yapmaya değer mi?
Aramizda sevgisizlik hakaret gecimsizlik falan yokki
Benim abesime gitmesinin sebebi bu zaten aramizda hic bi sorun yokken neden ben cocugum yok ve õnemsiz sayiliyor
Aramizda sevgisizlik hakaret gecimsizlik falan yokki
Benim abesime gitmesinin sebebi bu zaten aramizda hic bi sorun yokken neden ben cocugum yok ve õnemsiz sayiliyor
Ya al giydirme koy kenara, hı hı de gec. Önemli olan senin kendi cocuğuna değer vermen onların ki değil. Nedir bu yani, muhtac da değilsiniz ki....
muhtaçlik değil de önemsenme ihtiyaci bu
her kadin hamileyken ilgi alaka bekler
ama maddi ama manevi
kolu komsu degilki babaanne dede bu insanlar onlarin bu tavri elbette incitir bayani
Mutlaka bekler de yapmıyorlar, 9 ay boyunca yapmamışlar. Üzülmenin manası var mı?
elbette üzülmesinin bi anlamı yok ama eşinin de destek cikmasi lazim
Cildiracagim Artik kafayi yedirecekler bana hamileyim dogumuma 2 hafta kaldi esime anakucagi lazim dedim gorumcem 12 yasinda bana onu aliriz koyarsin dedi bunu ailesinin yanindada soyledi ben daha onay vermemism onlarda tabi ne gerek var biz zaten cok kullanılanmadik dediler ya beni ne ilgilendirir cok veya az ben kendim secmek istiyorum bebegimin herseyini esime hic bisey demedim surat astim bugun tartisacagiz buyuk ihtimal kendimi buna hazirliyorum beni anlamayan bir eşe sahibim yaa
Mesela destek cıkıp ne yapmalı? Anne babasına bağırmalı değil mi? Benim cocuğum kıymetsiz mi demeli ve hatta mümkünse görüşmemeli.
Abartmayın Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?