- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
- Konu Sahibi nomoresorrov
3 aylık hamileyim. eşimle çok mutlu iyi güzel geçinirdik. ama şimdi geçinemiyoruz. sorun bende biliyorum ama oda bana destek olsun istiyorum olmuyor haliyle kavga ediyoruz. ona ister istemez bağırıyorum. üzerimde halsizlik var kalkıp iş yapasım bile gelmiyor uykum çok..
yemek yaparken tiksine tiksine zorla pişiriyorum. bu hamilelik beni etkilediği gibi eşimide etkiledi. ikimizde çok zor durumdayız. onda babalık endişesi bende annelik. üstelik ben hamileyim diye 2mizde sigarayı bırakma kararı aldık. yalnız bu sıralar aramız bozuk ufak bi tartışma büyüyor da büyüyor. dün gece kavga ettik huysuzsun saygısızsın söz dinlemiyosun inatlaşıyorsun çocuk gibisin falan bana laflar söyledi. bende sinirledim karşılık verdim destek olacağın yerde köstek oluyosun diye :) tabi bir yandan ağlıyorum... iyice sinirler gerildi soğudum senden pişmanım hayatımı mahvettin nerden geldin karşıma gibi laflar çok kırıldım anlatamam ağla ağla usandım boğazıma ağrılar girdi. konuşamadım. nasıl oldu bilmiyorum bi anda acıdımı artık ne olduysa melek kesildi başıma. yüzümü yıkamaya gittiğimde arkamdan geldi. bu gece dönme arkana sarılarak uyumak istiyorum dedi. tamam dedim ama hiç içim sinmeyerek yattım omzuna biryandan gözyaşlarımı durdurmak kolay olmadı. sabah hiç birşey olmamış gibi şakalaşıyor öperek uyandırmadın beni diyor. işe giderkende iyi düşün sen biraz kendini toparla bende sinirime hakim olucam bağırmıcam hem sana dün gece sinirden öyle dedim dedi öptü işe gitti. ama ben hala dargınım sanırım baya bi süre geçmiyecek bi acı
yardımcı ol ne olur nasıl davranayım eşime. psikolojik olarak darmadağınım böyle gidersem gerçekten eşim benden soğuyacak biri bana akıl versin bu sıralar olumlu düşünemiyorum bile