- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- Konu Sahibi nomoresorrov
2. bebeğime hamileyim şuan 5 aylık. İlk kızıma 3 aylık evli iken hamile kaldım normalde eşimi 1 gün bilw kahvaltısız yollmadım yollamamda (inş) amailk hamileliğimde kesintisiz 1 ay yatakdan çıkmadım akşam eşim eve geldiğinde evi toparladı yemek yaptı (kahvaltı tarzı yada donmuş gıda tarzı) hatta ben yemiyorum diye resmen yalvardı nolur ye diye..
Şimdi 6. yılımıza girdik evlilikde bunda dahada anlayışlı sağolsun. 3. ay sürekli kustum mutfağa adım atamadım üstelik annesi bizde 5-6 aydır hem annesi ile ilgilendi hem yemekle hem evle hem benle hemde kızımla .Aslında seninle alaksı olan bişey
''aslında benim görevim ama yapamıyorum''
tarzı yavru kedi gibi ezilip büzülünce erkekde bişey oldum sanıyor ben eşime teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı ama asla görevim ama sana yaptırıyorum tarzı davranmıyorum.
Şimdi 6. yılımıza girdik evlilikde bunda dahada anlayışlı sağolsun. 3. ay sürekli kustum mutfağa adım atamadım üstelik annesi bizde 5-6 aydır hem annesi ile ilgilendi hem yemekle hem evle hem benle hemde kızımla .Aslında seninle alaksı olan bişey
''aslında benim görevim ama yapamıyorum''
tarzı yavru kedi gibi ezilip büzülünce erkekde bişey oldum sanıyor ben eşime teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı ama asla görevim ama sana yaptırıyorum tarzı davranmıyorum.