aa ne güzel aynı dönemlerde bebişimizi kucağımıza alacağız inşallah benim oğlum olacak senin bebeğinin cinsiyeti ne canım?pamukelf hoşgeldin. çok sevindim gelmene. ben de şimdi takvime baktım 22+4 günlük hamileyim. aynıyız yani..
bugüne kadar tam 6.5 kg almışım. ben kalori sayıp porsiyon ölçüp kafayı bunlarla doldurmak istemiyorum o yüzden evde ne varsa veya dışarda dikkat ederek beslenmeye çalışıyorum en azından 1 aydır felan.. resim de çekiyorum buraya ekleyerek paylaşım yapacağım çok daha güzel olacak..
canım pazar günü olduğu için akşam yemekten sonra parka gidip yürüyüş yaptım mümkün olduğunca hergün yürümeye çalışıyorum ama bugün işe arabayla geldim sabah uyanınca belim çok ağrıdı... birde hafta sonu kahvaltısını çeşitli yapıyorum hafta içi kahvaltım hep aynı malesefBenimki de erkek
1.5 saat yürümeyi nasıl başardın ben 20 dakika ancak yürütebiliyorum normal zamanda bile yapamam ne diyelim bravo!!
Sen de benim gibi çeşitli yemeyi seviyorsun sanırım kahvaltın çok güzel olmuş. Herseyden yemeli hamilelikte rejım olmaz ama ölçüsü kaçmamalı.
ilk 1.5 ay bende kilo vermiştim ama sonrasında hemen aldım:) canım sende bebeişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah....6+3 deyim bende ama 2 kiloya yakin vermiş durumdayim
canım sen benden daha sağlıklı besleniyorsun ben dün akşam çok dengesiz beslendimBugün sabah erken kahvaltı ettik tartıda 80.0 kg gördüm
07.30 1.5 dilim ekmek(resimdekini bitiremedim)
1 yumurta, 1.5 dilim peynir, domates, salatalık, 4 zeytin, 1 çay k pekmez
10.30 1 fincan şekersiz kahve, 3 kuru kayısı
11.30 1/2 muz 1 br süt
12.30
1 fırın tavukbut
4 kaşık bulgur pilavı
Domates biber
1 kupa ayran
15.30
Leblebi, kuru üzüm, ceviz (hepsi 1 çay tabağı)
18.30
1.5 dilim ekmek
1 kase çorba
6-7 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
21.00
1 dilim kavun
Canım çok tatlı çekiyor biraz çikolata yiyebilirim her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?