canım 15 kilo az almışsın ben bu gidişle 20 kilo alacağım herhaldebende 74 kilo ile hamile kadım ve şuana kadar 15 kilo aldım diyet yapmadım doğumdan sonra artık diyet işi , inş. siz fazla kilo almazsınız.
yürüyüşte yapıyorum ben firsat buldukça etkisi olduğunu düşünüyorum inş. daha fazla kilo almam çok zor veriyorum çünkü . sen şimdiye kadar kaç kilo aldıncanım 15 kilo az almışsın ben bu gidişle 20 kilo alacağım herhalde
ben 23 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 67 kiloyum ama görenler 9 kilo almış gibi durmuyorsun diyor ama 5.5 ayda toplam 9 kilo aldımyürüyüşte yapıyorum ben firsat buldukça etkisi olduğunu düşünüyorum inş. daha fazla kilo almam çok zor veriyorum çünkü . sen şimdiye kadar kaç kilo aldın
fazla kilo almamışsın bence sıkıntı yapma kendine bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değilben 23 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 67 kiloyum ama görenler 9 kilo almış gibi durmuyorsun diyor ama 5.5 ayda toplam 9 kilo aldım
sağol canım içimi rahatlattın bende kilo almamayı bebişimin sağlıklı doğması için istiyorum... Senin bebeğini kucağına alman için az zamanın kalmış ne güzel... Allahım sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin inşallah...fazla kilo almamışsın bence sıkıntı yapma kendine bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
amin canım inş. Allahım sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinsağol canım içimi rahatlattın bende kilo almamayı bebişimin sağlıklı doğması için istiyorum... Senin bebeğini kucağına alman için az zamanın kalmış ne güzel... Allahım sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin inşallah...
merhabalar; birkaç gündür uğrayamadım işten güçten...
Bugün biraz motivasyonum düşük çok şişman hissediyorum kendimi(
hafta sonu çok dengesiz beslendim pişman olacağımı bile bile hamur işi tüketiyorum ve bu beni çok üzüyor
cumartesi kahvaltım hariç diğer öğünler börek çörek, akşamda pide yedim
pazar günüde sabah kahvaltısında da pişi yaptım çılgınlar gibi onu tükettim, öğlen dünden kalan börekleri akşamda patates kızartmasının üzerine sarmısaklı yoğurt onunda üzerine ızgara köfte koydum bir güzel yedimsonrada birazcık meyve günü kapattım...bu sabahta kalan böreklerden küçük bir parça yedim bu börek isteğimin sonu ne olacak ya
yani kısacası görüşmeyeli gayet sağlıksız beslendim ve kocaman şişko birşey olduğum hissediyorum...
Resmen günah çıkarttım....
görüşmek üzere...
merhabalar;
artık tartılmaya korkuyorum kilomu yazamayacağım
dün yediklerim
sabah(7:00)
1 dilim peynirli börek
1 bardak süt
ara öğün(10:00)
3 adet mürdüm eriği
öğlen(12:00)
3 kaşık bezelye yemeği
1 kaşık rus salatası
2 kaşık patlıcan salatası
1 kase yoğurt
1.5 dilim kepekli ekmek
ara öğün(10:00)
3 adet mürdüm eriği
akşam (19:00)
100 gr. kepekli yağsız makarna
yağsız domatesli biberli makarna sosu
25 gr. kaşar peyniri
1 büyük bardak ayran
aslında bugün sabah kahvaltısındaki börek dışında biraz daha hafif beslenmişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?