Hamileyim hayattan soğudum

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kızlar Allahıma sonsuz şükür bende hamileyim.. Ama öyle zor hamilelik yaşıyorm ki hayatımdan soğudum desem yeridir. Önce aşırı mide bulantısı çektim dışarı evde yemek asla yapılmadı sadece meyve ile beslendim. Şimdi sanki azcık azaldı bu defa da agız acılıgı başladı ne yapsam çare bulamıyorum ağzımda sürekli acılık tadı su bile içemiyorum. Dışarı cıkmak içimden gelmiyor uzun zamandır dışarı cıkmadm sürekli evde olmak yanlız olmak istiyorum zaten eşim bu olaylardan dolayı aşırı yogun çalışıyor onu günde iki üç saat görüyorum. Hep yalnızım uyuyorum akşama kadar sabaha kadar da oturmak tabii. Acaba depresyona falan mı girdim insan içine cıkınca sanki yine midem bulunacak mutsuz olacak gibiyim zaten halsizlik üst seviyede kızlar ne olur bana birşeyler söyleyin inanın doktor a bile gitmek istemiyorum. Bu süreç geçicimi neler yapmalıym. Çok mutsuzum. Ben hamileliği cok bambaska birşey sanardm şimdi ise yemek yiyemeyen su içemeyen dışarı çıkamayan oturduğu yerden kalmayan bir kadın oldum

Gecer cnm merak etme
Kolay degil içinde bir insan olusuyor.hormonlar degisiyor.kiminin gebeligi daha zor gecer o da genetikle ilgilidr.bebekle ilgili kitaplar oku.ne kadar güzel ve ozel bi surecte oldgunu animsatr.burdaki anne grubuna dahil ol.hangi ayin annesi olacaksan.birçoğu seninle benzer şeyleri yasiyodr.onlarla konusmk iyi gelectr

Beni anlattin suan 10 haftalik hamileyim bende öyleyim evden cikasim yok esim pazar günleri zorla çıkarıyor doktoruma söyledim normal dedi.

Ama çok uyursan bebegin gelişimi azalır dedi

Birkaç ay içinde geçer. Benim bulantım olmadı gerçi ama ilk aylar sürekli uyku halindeydim. Her hamilelik başka. Geçici olduğunu bil, sabret. İçindeki mucizeyi hissetmeye çalış, ona odaklan

Beni anlattin suan 10 haftalik hamileyim bende öyleyim evden cikasim yok esim pazar günleri zorla çıkarıyor doktoruma söyledim normal dedi.

Ne kadar uyumak mesela. Benim kocamın çıkaracak zamanı yok ki zavallı o da benden beter. İzinsiz her gece çalışıyor

Ne kadar uyumak mesela. Benim kocamın çıkaracak zamanı yok ki zavallı o da benden beter. İzinsiz her gece çalışıyor

Hormonlar seni baya sarsmis dert etme duzelirsin...

Tüm doktorların güvenle kullanmayı önerdiği gavisconu tepeme diker, içerdim. Mide bulantısı en kotusuydu. Neyse ki o geçmiş. Ama reflu doğurana kadar devam etti. Unutuluyor, unutulmasa ikinciyi yapmazdım
Mide yanması dedikleri agızdaki iğrenc tat mıoluyor? Çok afedersiniz bna su falan gelmiyor

kocanın bu kadar çalışması da etkli emin ol ben de yanımda 2 aylık bebeğimle kocamı özlerken bunalıma girebilirim bu kadar çalışmasalar keşke

Aynı durum bende de mevcut. Çok bulantı yok ama ağzım hep acı. Sürekli midem kaziniyor ve canım bişey cekmiyor. Yesem geçmiyor kaziniti.
Ve ruhsal olarak soluk boruma bir ağırlık çöktü nefes alsam da rahatlayamiyorum. Hayattan zevk alamıyorum. Ölümü düşünüyorum. Vs. .Bir iç sıkıntısı var ki. .
Hep kötü düşünmek. Kimse yok gözümde.
Allahım sen buyuksun.

Benim 16 17 haftada duzelmisti geçici canim merak etme..biraz sabir yaşadıkların cok normal. Hayirlisiyla kucagina al yavrunu hepsini unutursun bunlarin strese girme..

Canım zor dönemdesin ama geçici biraz sabır sonra rahatlatacaksın emin ol. Hamileliğinin ilk üç ayı ve son üç ayı sıkıntılı geçiyor.

Bi kaç hafta içinde geçer canım merak etme. Ama ruh hali biraz daha bozuk olabiliyor

Bende hamileyken ağız acılığı ve reflüden çok çektim. Bebek büyüdükçe şikayetlerim daha da arttı. Malesef bende doğumdan sonra geçti. O gece rahat uyumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…