- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Beni anlattin suan 10 haftalik hamileyim bende öyleyim evden cikasim yok esim pazar günleri zorla çıkarıyor doktoruma söyledim normal dedi.Kızlar Allahıma sonsuz şükür bende hamileyim.. Ama öyle zor hamilelik yaşıyorm ki hayatımdan soğudum desem yeridir. Önce aşırı mide bulantısı çektim dışarı evde yemek asla yapılmadı sadece meyve ile beslendim. Şimdi sanki azcık azaldı bu defa da agız acılıgı başladı ne yapsam çare bulamıyorum ağzımda sürekli acılık tadı su bile içemiyorum. Dışarı cıkmak içimden gelmiyor uzun zamandır dışarı cıkmadm sürekli evde olmak yanlız olmak istiyorum zaten eşim bu olaylardan dolayı aşırı yogun çalışıyor onu günde iki üç saat görüyorum. Hep yalnızım uyuyorum akşama kadar sabaha kadar da oturmak tabii. Acaba depresyona falan mı girdim insan içine cıkınca sanki yine midem bulunacak mutsuz olacak gibiyim zaten halsizlik üst seviyede kızlar ne olur bana birşeyler söyleyin inanın doktor a bile gitmek istemiyorum. Bu süreç geçicimi neler yapmalıym. Çok mutsuzum. Ben hamileliği cok bambaska birşey sanardm şimdi ise yemek yiyemeyen su içemeyen dışarı çıkamayan oturduğu yerden kalmayan bir kadın oldum
Beni anlattin suan 10 haftalik hamileyim bende öyleyim evden cikasim yok esim pazar günleri zorla çıkarıyor doktoruma söyledim normal dedi.
Ama çok uyursan bebegin gelişimi azalır dedi
Beni anlattin suan 10 haftalik hamileyim bende öyleyim evden cikasim yok esim pazar günleri zorla çıkarıyor doktoruma söyledim normal dedi.
Kızlar Allahıma sonsuz şükür bende hamileyim.. Ama öyle zor hamilelik yaşıyorm ki hayatımdan soğudum desem yeridir. Önce aşırı mide bulantısı çektim dışarı evde yemek asla yapılmadı sadece meyve ile beslendim. Şimdi sanki azcık azaldı bu defa da agız acılıgı başladı ne yapsam çare bulamıyorum ağzımda sürekli acılık tadı su bile içemiyorum. Dışarı cıkmak içimden gelmiyor uzun zamandır dışarı cıkmadm sürekli evde olmak yanlız olmak istiyorum zaten eşim bu olaylardan dolayı aşırı yogun çalışıyor onu günde iki üç saat görüyorum. Hep yalnızım uyuyorum akşama kadar sabaha kadar da oturmak tabii. Acaba depresyona falan mı girdim insan içine cıkınca sanki yine midem bulunacak mutsuz olacak gibiyim zaten halsizlik üst seviyede kızlar ne olur bana birşeyler söyleyin inanın doktor a bile gitmek istemiyorum. Bu süreç geçicimi neler yapmalıym. Çok mutsuzum. Ben hamileliği cok bambaska birşey sanardm şimdi ise yemek yiyemeyen su içemeyen dışarı çıkamayan oturduğu yerden kalmayan bir kadın oldum
Mide yanması dedikleri agızdaki iğrenc tat mıoluyor? Çok afedersiniz bna su falan gelmiyorTüm doktorların güvenle kullanmayı önerdiği gavisconu tepeme diker, içerdim. Mide bulantısı en kotusuydu. Neyse ki o geçmiş. Ama reflu doğurana kadar devam etti. Unutuluyor, unutulmasa ikinciyi yapmazdım
Bi kaç hafta içinde geçer canım merak etme. Ama ruh hali biraz daha bozuk olabiliyorKızlar Allahıma sonsuz şükür bende hamileyim.. Ama öyle zor hamilelik yaşıyorm ki hayatımdan soğudum desem yeridir. Önce aşırı mide bulantısı çektim dışarı evde yemek asla yapılmadı sadece meyve ile beslendim. Şimdi sanki azcık azaldı bu defa da agız acılıgı başladı ne yapsam çare bulamıyorum ağzımda sürekli acılık tadı su bile içemiyorum. Dışarı cıkmak içimden gelmiyor uzun zamandır dışarı cıkmadm sürekli evde olmak yanlız olmak istiyorum zaten eşim bu olaylardan dolayı aşırı yogun çalışıyor onu günde iki üç saat görüyorum. Hep yalnızım uyuyorum akşama kadar sabaha kadar da oturmak tabii. Acaba depresyona falan mı girdim insan içine cıkınca sanki yine midem bulunacak mutsuz olacak gibiyim zaten halsizlik üst seviyede kızlar ne olur bana birşeyler söyleyin inanın doktor a bile gitmek istemiyorum. Bu süreç geçicimi neler yapmalıym. Çok mutsuzum. Ben hamileliği cok bambaska birşey sanardm şimdi ise yemek yiyemeyen su içemeyen dışarı çıkamayan oturduğu yerden kalmayan bir kadın oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?