Hamileyim hayattan soğudum

benım hamılelıgın sonuna kadar bulantı oldu. evde ne iş yaptım
ne yemek. ota b.ka midem bulanıyordu. evde gecırdım çoğunlugu insanları da görmek ıstemıyordum.
yani bu durumu sadece yaşayan sen olmadın, yalnız da degılsın.
zaman bi şekilde gecıyor geçmesıne de, gecırene sor işte..
sabret bir şekilde bu gunler gerıde kalacak, bizim 7. ayımız bitti bile :=) hatta hamılelık gunlerımı bile unuttum.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mide bulantısı, ağızdaki acılık gibi hamilelik sorunları bir yana sürekli yatıp kendinizi eve kapatmanızın gebeliğinizle hiçbir alakası yok, insan kendini eve kapattıkça yattıkça hayattaki hiçbirşeyden zevk almamaya, kendini iyice kötü hissetmeye başlar, kendi ve bebeğinizin sağlığı için bu depresif ruh halinden kurtulun ve hergün düzenli yürüyüşlere başlayın lütfen, kendiniz için yapmıyorsanız dahi bebeğinizi düşünün, ne kadar hareket ederseniz vücudunuza o kadar oksijen girer ve bebeğinizin gelişimine olumlu etkisi olur.

Hamile kaldığım günden doğum yapacağım güne kadar hergün gezdim, abartmıyorum hergün çıktım dışarı, sabah işlerimi halleder halletmez soluğu dışarda alıyordum, doğumdan birgün önce yengem bu kız ya okey masasında ya yollarda doğuracak dedi, doğum yaptım 10 gün zorla evde tuttular beni, neymiş yeni doğum yapmışım nazar olurmuş, 11. gün bebeği alıp fırladım sokağa.
Gebelik zor ama güzel, hastalık değil olağan bir süreç, lütfen bebeğinizi bu ruh halinin içine hapsetmeyin.

Hayırlı doğumlar diliyorum

Ayni haftalardayız beni anlatmışsın:)
Ben geçici bir süreç diye bakıyorum o şekilde kendimi avutuyorum.
Geniz akıntısı tiksinti mide ağrısı halsizlik sinirlilik vs. Herşeyi yaşıyorum maalesef

Bizimkisi geçici bir süreç hastalık değil,hastahanede yatan ağır hastaları düşündükçe kendimi daha iyi toparlıyorum ben. Rabbim onlara şifa versin bizimkisi geçer

Yaşadıklarınız normal ve geçici üzülmeyin bendr aynısını yasadim eşimi yanıma bile yaklaştırmydm gece eli değse gıcık oluyodm :) kimi bizim gibi yasiyo bu süreci kimi de gayet normal atlayiyor depresyon da degilsiniz

Çok teşekkür ederim. Bugun misafir gelecek insan görmemek için onları bile reddetmiştim şimdi arayıp rica ettim gelin diye işe burdan başlamak istiyorum salı da doktor a gidecegim dilerim sizin gibi olurum çünkü buna cok ihtiyacım var

Allah korusun cnm... İnsanın aklına kötü şeyler geliyor hep ama 4 aydan sonrası çok keyifli...

Benim de başım çok tutuyordu, soğuk kompres ve hiç konuşmamak iyi geliyor biraz. Doktora söylersen ilaç da verebilir, aklında olsun.

Benim dişlerim de çok ağrımıştı hatta diş bile çektirdim...

İnşallah ikili testin de iyi çıkar, bir an önce biter şikayetlerin.

Demek ki maşallah çok rahat geçirmişsin Mune Koltuktan kalkıp tuvalete giderken hatta yatakta sağa sola dönerken bile midem kalkıyordu ve çıkartıyordum. Sadece hareketsiz ve konuşmadan durduğumda biraz hafifliyordu. Eşim birşey sorduğunda konuşmayı bırak, başımla evet-hayır desem başım dönüyor ve yine çıkartıyordum. Günde neredeyse 10 kez... Banyo yaparken bir yandan çıkartıyordum bir yandan yıkanıyordum. En yakınlarımıza anahtar vermiştik eve girmeleri için çünkü kapıyı açamıyordum kalkıp... Yani dışarı çıkmak bir yana, evin içinde bile hareket edemiyordum...

Gerisini sen düşün :)

Evet çok şükür benim çok rahat geçmişti, mide bulantısı, tansiyonun ani düşmesi veya çıkması gibi durumlardan bahsetmiyorum zaten, onlar kimi hamilede çok ağır kiminde çok hafif geçiyor, Allah kolaylık versin şiddetli mide bulantısı çeken hamilelere, bulantı, kusma, tansiyon sorunu yaşamadığı veya hafiflediği halde kendini eve kapatanlardan bahsediyorum, işte bunun hamilelikle alakalı yok, benim bir arkadaşım hamile olmadığı halde tüm gün yatıp kimseyle görüşmek istemiyordu, yatıpta hiç kalkmayınca, eve kapanınca daha çok yatmak ve kendinizi herkesten soyutlamak istiyorsunuz ve nasıl oluyorsa artık sürekli yatmak vücudu güçsüz mü düşürüyordur bilemiyorum halsizlik, bitkinlik ve yorgunluk hissi oluyor. O arkadaşım yataktan kalkamayacak kadar güçsüz düşmüştü.
Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim.

Zaman zaman banada bıkkınlık sıkkınlık geliyor.ilk ayım mide bulantı kusmalarla geçti.iki aydır rahattım dün iki damla bulaşık kan geldi.aklım çıktı.şimdi dinlenmedeyim evde.yine bunalımlar.şükür bebeğim iyi tekmeleri tam gaz devam.ama iki kaybı olan bir anne adayı için ,şuan sakin kalabilmem bile mucize.herşey normal canım bebeğini düşün sadece ona odaklan.

Cnm ayni seyleri yasadim ins. 16 haftadan sonra bitiyor normale donuyorsun ama agiz aciligi hala gecmedi 4. Aydan sonra azaldi sadece
Diyorum esime herhal bu acilik doguruncada gecmicek

Cnm ayni seyleri yasadim ins. 16 haftadan sonra bitiyor normale donuyorsun ama agiz aciligi hala gecmedi 4. Aydan sonra azaldi sadece

Aa tabi ki ben normalde bir gün bile evde durmazdım hiç sevmem öyle boş boş kendimi eve kapatmayı... Hiç normal değil o ruh hali. Şimdi biraz iyiyim hemen yakın yerlere de olsa çıkmaya başladım. Allah kimseyi o psikolojiye sokmasın...

Amin, çok teşekkürler...

İnan geçici.doğum sonrası olduğu gibi hamilelikte de hormonlar yüzünden saçma düşüncelere dalabiliyoruz. Seni mutlu eden şeyleri yap ki bebiş de mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…