Hamileyim kayinvalidem 1 aydir bende....

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Evleneli henuz bir yil olmadi.8 aylik hamileyim.kayinvalidem hasta 6 cocugu var.benim yanimda kaliyor.en cok bu oglunu seviyor.bu oglu da ona cok iyi bakiyor hastaneye falan goturuyor.kizlari gelinleri gelip bakiyorlar kadina ben mutfaktan elimi cektim hizmet edemiyorum hakli olarak.esim de en azindan kalk yol goster mutfakta yenek yapanalra falan diyor.hoc icimden gelmiyor.kadinin doktor gunu var sali gunu mi ne.drdan sonra gidecekmis.ama ben bunaldim.ev kirlendi bir hizmeti tut diyorum koca olacak adama he bakariz diyor.gorunceler eltiler annemi goturelim de oyle diyorlar.erken dogum riskim var.surekli yatmam gerekiyor.iater istemez rahatsiz oluyorum.
Ya siz benim yerimde olsaniz ne yaprdiniz?

Sizden bir iş yapmanızı bekleyen yok anladığım kadarıyla. Ben sizin yerinizde olsam bu konuyu açmaya dahi utanırdım. Ailelerimize hastalık zamanlarında bile sahip çıkamayacaksak vay halimize. Tabi ki evde sürekli yabancıların olması bunaltmıştır sizi. Ancak zaruri bir durum bu. Bırakın eşiniz vicdani görevlerini yerine getirsin.

Hem de cok bunaldim.dogumdan onceki son zamanlarimi sakin gecirmek.isterdim.kadinin tek cocugu bu degil ki ama gondermek istemiyor.ben cok umrunda degilim

Hem de cok bunaldim.dogumdan onceki son zamanlarimi sakin gecirmek.isterdim.kadinin tek cocugu bu degil ki ama gondermek istemiyor.ben cok umrunda degilim
Anlıyorum. Hamilelik psikolojisi daha da etkiliyor. Ama az zaman kalmış. Diyorum ya kalmasa da kendi aileniz de bu durumda olabilirdi. Hastalıklar geçer, herkes iyileşir ancak eşiniz sizi zor durumda yanında olup olmadığınızla hatırlar hep. Sabredin.

Ben seni haklı buldum,öyle gelip senin evinde hizmet edeceklerine alıp götürüp evlerinde baksınlar...ben de hamileliğimin son aylarını huzurlu geçirmek isterdim...yurtdışındayım böyle çocuklarına yapışan anne babalar yok ya...bizimkiler çocukları evlense de bir yapışma bir ayrılamama off offf...

Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.

Eski eş ile karsilastirmaya girmek nasıl bir cesarettir. Allah herkesin karşısına düşünceli eşler çıkarsın.

Canan daha çok hizmet ediyorsa canandan ayrılmasaymış o daha iyiymiş işte tövbe tövbe

Bdv de anlatılan eşler her geçen gün çıtayı yükseltiyor. Eski eşi övmek de nedir hayretler içerisindeyim..

Eşiniz yola gelir mi bilmem.ama bu eski eş konusunda iyi bir ders verin..

ya yanlis anlamayin hekes mi nazli hamilelikte yoksa ben mi naz yapmasini bilmiyorum 3 cocuk var evde dusuk tehlikem icin doktor progestron verdi bulantilar cabasi. ama ne yazikki iki dakka kafami koyamiyorm ne deyim ki zaten kimse size is yapmayin diyor kocanizda. bari yol goster ev senin cunku ailesinz ne. guzel iste ben ne yapayim

Kafanızı koyamiyor olsanız bile bu çocuklarınız için elalem için değil.
Aradaki ince çizgiyi kaçırmayalım lütfen.
Çocuklarımız için yaptığımız hicbirsey gözümüze gelmez sonuçta 1 damla süt için sabahlayabiliyoruz.
Ama bu kadıncağız mecbur değil kayınvalidesine gorumcesine hizmet etmeye

zaten kadin kayinvalidesine hizmet etmiyor ki. sizde bu durumu anlamissiniz bence esi annesine kendi evinde bakmasini istiyor bacilari yengelride gelip hizmetini yapiyor kimse konu sahibine bise demiyor ki yapmayin gozunuzu seveyim sizin anneniz bu durumlara dusse ne yapardiniz kayinvalide diye dusman degil ya

Sizin evinize misafir geldiğinde yan gelip yatabiliyor musunuz ?
Benimkiler geldiğinde mutfağı topluyolarsa çay koyar tepsi hazırlarım, çay hazirliyolarsa pasta tabağını ayarlarım vs vs . Onlar yapsın ben yatayım olmuyor.
+6 tane çocuğu varsa sadece ben bakmam .
Once Ben kendi değerimi bilirim ki herkes bilsin.
8 aylık hamile bi kadının evine gelen kayınvalidenin vicdanından da ayriyetten şüphe duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…