Hamileyim kayinvalidem 1 aydir bende....

Arkadaşlar empati yapın adam demiş sadece yol yordam göster kalk yemek yap dememiş bıraksın yatsın yatak odasına o işler yürüyor sonuçta ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı ve annem kanserdi doktor yatacaksin dediğinde ben hastanede Fink atiyordum eşim babam KV kızım yat dedikçe onlarla kavga ediyordum
yapmadıkca kavga gürültü geçmez

Bende bunalmadim mı bu kdr kalabalıktan tabi ki bunaldım daha 3 gün önce söyledim son zamanlarımi sakin geçirmek istiyorum yoruldum dedim geçecek biraz daha sabır dedi tartismiyoruz mu evet tartışıyoruz tabi ki yeri geliyor annesi batıyor yeri geliyor kardeşi batıyor yeri geliyor kendi kardeşim batıyor

Yeri geliyor kendi eşim batıyor daha yeni banyoyu temizlemeden çıktığı için bir ton tartıştım dün gece diyor aşkım ben temizleyip çıktım yapman gereken dedim

Ama bu kdr sinir stres yapması gerekmez ki
Şuan kahvaltıdan kalktık sabah görümcem hazırlamış bir kaç şeyi de ben yaptım sonra kalktım kız toplamış sofrayı ben söylemedim gittim yattım yap yapma demedim ben hallederim boşver dememeragmen

Bu arada konu sahibinin esinin davranışı çok çirkin orası ayrı bir durum

Ama durumları birbirine karıştırarak sen haklısın sen hatalisin diyip gaz vermek hoş değil

Bu arada herkesin hamileligi bir değil ama 1 ay Allah rızası için yapılan bir kap yemekten yada mutfakta ne nerde diye sorulduğunda cevap vermek de zor değil bence

Bu arada herkesin hamileligi bir değil ama 1 ay Allah rızası için yapılan bir kap yemekten yada mutfakta ne nerde diye sorulduğunda cevap vermek de zor değil bence
Sen anlamiyosun:) bi benim yazilarima bak birde kendininkine..tekrar oku yani. Kocam batiyo bana diyosun mutfak ne nerde sorulunxa cevap vermek zor degil diyosun:)

Yaw kocsm bana 8 aylikken gozun ustunde kas var dese sinir oluyodum. Bazen baxi seyler zor anlamamanida normal karsiliyorum ilk bebegin daha

Karninizdaki bebek bir gün annem ne zaman gidecek diye bakacak ...herşey sirayla

Ben bu tarz yorumları gerçekten anlamıyorum.
Kadın normal bir halde ve eşinden başka kardeş yok da bunlara rağmen mi kayınvalidesini kapıya attı.
8 aylık hamile 6 tane daha kardeş var. Zaten burda gelip yemek yapana kadar herkes alsın kendi evinde baksın. Görümce ve elitler kendi evinde yemek yapıyordur zaten, annelerine de bir tabak verebilirler o yaptıkları yemekten . Ama kimse almıyor evine çünkü mesele bir tabak yemek değil, herkesin düzeni var anne gelince bozulacak.

Anneyi atalım geline, birde sürekli soralım bunaldıysan gelin hanım biz götürelim annemi diye. Çünkü konu sahibinin eşinin ne kadar pasif anneci olduğunu biliyorlar. İlk eşini de ayırdılar belki de sıra yeni eşte.
Kendiniz 8 aylık hamileyken ve başka kardeşleriniz varken annenizi bakabilirsiniz ama herkes bakmak zorunda değil.

Son düzenleme:
Kadının en sevdiği oğlu bu oğlu,
Hizmetçi tut dedim koca olacak adama

Bu cümlelerden ve genel olarak yazdıklarınızdan sizin eşinize ve annesine saygı duymadığınızı anladım.
Napsın eşiniz? Annesini sokağa mı atsın? Doktora mı götürmesin?
Sizden hizmet bekleyen yok,yemek pişir diyen yok.
Hormonların etkisiyle, sağlıklı düşünemediğinizi düşünmek istiyorum.
NOT: Diğer ayrıntıları daha sonra okudum.
Değişik bir evlilik sizinkisi.

Son düzenleme:
Tam misafire karşı neden böyle diyecektim ki; eşinizin ikinci evliligisiniz ,sekiz aylık hamile, kayinvalidenin 5 çocuğu gelip sizde, yardım ediyorlar kısmını geçelim çünkü ne kadar yardım gibi görünse de ortalığı birbirine katıp gecip oturuyorlar anladığım kadarıyla, eşinizin ilk eşim senden daha iyi davranırdı misafire kısmında koparim.
Yani nasılsa ikinci evliliği mecbur bakacak, hizmette edecek mantığı var, sanırım siz misafir hasta vs den çok dayatmalara tepkilisiniz ve sonuna kadar haklısınız.
Çok iyiymiş madem neden ayrulmis cananindan.

Kocamin tutumu beni asil uzen

Duzenim kalmadi canim evde

Kocamin tutumu beni asil uzen
Dediğim gibi, bazı şeyler güzellikle, normal hayat şartlarına uygun olsa sıkıntı degil. Eşiniz bu zamsnlari sürekli başınıza kakar ileriki zamanlarda, büyük ihtimalle ailesi de dolduracak kavgaların büyüğüne hazır olun. Evliliği bitirme noktasına getirirler

herkesin hamileligi ayni gecmez kimisi agir atlatir kimisi daha hafif atlatir ilk hamilelik her zaman insani ttereddutte birakir sizin 4.imis belki tecrubeniz var bu konuda

Hatanın büyüğü sizde konu sahibi. Daha adamı tanımadan hamile kalmışsınız. Şimdi bırakıp giderim resti çekemiyorsunuz...

8 cocugu var dediniz..tek sizdemi kalıyor?yoksa dönüşümlü mu?
Eger dönüşümlü her ay birinde kaliyorsa su an konuşmak pek fayda vermez..ama sadece sizde kaliyorsa tavrinizi koyacaksiniz...hamile olmasanizda ayni şeyi derim

hatta annem hakkinda konusurken huzurevinde kalir demisti gecmiste.
Bu cümleyi kullanan bir adamla evlendiyseniz birde ona cocuk veriyorsanız hakediyorsunuz herşeyi diyorum....

Evde kalırım korkusu mu yaşadınız, niye evlendiniz böyle bir adamla..

İlk eşi neden ayrılmış bu adam!dan, bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Böyle bir kocayla allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…