Hamileyim kayinvalidem 1 aydir bende....

3 cocugun uzerine tekrar hamile kalîrken ciddi anlamda dinlenemiyorum diye sızlanmıyosun umarim :) oglum 5 yasinda kızim 10 aylik. Cok hastayim dinlenemiyorum bir daha cocuk mu tövbeler olsun

arkadasim. ben simdi ne dedim siz ne anladinz . bende 4 hamilelik gecirdim iki tanesi rjskli ve. suan kinin. dusuk tehlikesi var. benm evde yapmam gereken bis suru is var elimden geldigi kadar kimseye muhtac olmuyorm kimseyde etmesin. ev konusu da zaten esine demis arkads .evi temizleyeck biri gelsin bakariz demis aralarindaki tartisma kotu bir noktoya gelmis uzuldum bu duruma sanirim iki 3 gun sonrada gidecekmis bu durumda suclu olan kocasi. annesini yanina alip bakmak istiyor bunda art niyet goremedim k bakmayin sizinle ayni dusuncedw degilim sizin dusuncelerinizede saygi duyarim iyu gunler dilerim..

Çok çirkin bu söyledikleri. Ne deseniz haklısınız bunun üzerine.

6 tane çocuk varken 8 aylık hamile geline gelme sebepleri gelini kendilerine alıştırma çabası....

"Sadece oğlumuzu almadın bizde varız"
"Ağzını acarsan senide diğer gelin gibi boşattırırız"
"Diğer eşim dört dönüyordu, buna rağmen onu boşadım, ayağını denk al""

Vs vs...

Madem o kadar iyiydi ayrılmasaymis kusura bakma da senin eşin önce kendine baksın bence. Çok kızıyorum böyle size saygi göstermeyen insana birde çocuk veriyorsunuz yazik.

Bence ailenin evine git bu halinle hasta kaynanayı mı çekeceksin.Görümcen falan varsa durumumu gördüğünüz halde annenizi bana bırakmaya uyanmıyormusun diyebilirsin

Ev zaten kontrolumden cikti.duzen degisti.dogum oncesi su gunlerimi sakin gecirmek istiyordum evlendigim adamin da umrunda degil.
Bir de eltim var bana diyor ki telefonda rahatsiz olduysan soyle biz gotururuz usluba bak he rahatsiz oldum mu diyecem?bir de bu eltinin bir gorumceyle arasi cok iyi.o bile soyletmis olabilir.zaten surekli soruyorlarmis kocaya.gelin ne diyor rahatsiz mi vs.

Ya siz aile olamamışsınız hitap şekilleri ilgimi cekti kadın, bu oğlu, koca denen adam vs dışardan bi yabancı gibi bahsediyorsunuz eşiniz de hamileliğini s... diye bir cümleyi nasıl diyor hayret bişey bu ne laçka saygısız bir ilişki eski es ile karşılaştırmaya hiç girmiyorum bile pes.
Nerden baksan elinde kalir.

Ben kocani haksiz buldum herseyden once.. bi yardimci tutsun inkani var madem. Millet geliyi senin halin yok mutfaginda yemek yapiyolar filan. Valla millet bi garip. Hep bi cocukta kalinmaz haksizlik bu.

28 haftalık hamileyim 1 aydır KV kp görümcem ve kendi kardeşim bende evet gerçekten kafayı yemek üzereyim olduğum zamanlar oluyor evde düzenim kalmadı

Fakat kimse kendi rahatı için burda durmuyor onu biliyorum bazen ben alınıyordu bazen onlar hepimiz bı şekilde tolere etmeye çalışıyoruz ve bu gidişle 2 ay daha bendeler yani son 8 ayima kdr birlikteyiz ben 15 20 güne sığdırıcam bebek işlerimi sende böyle dusunebilirsin

Bu arada erken doğum demişler riskli bir gebelik geçiriyorum yat demelerine rağmen yeri geldi tüm gün ayakta kaldım bişey olmuyor anlayacağın

Canim beni cok pasif ve sahipsiz buldular.
Valla 8 ayliksin pasif olman normal.. yardimci isini sen hallet halledebiliyosan gerisinede karisma madem ne halleri varsa gorsunler. Bu erkeklerden tiksiniyorum boyle konulari okuyunca. 8 aylik kadinin evinde ne isleri var cumbur cemaat ye ic pisir yat.. asevi mi orasi? Suan tam ayaklarini uzatip dinlenmek gereken zaman birde.. dogum ve sonrasi zaten uzun ve zor bi surec. Aslinda onlar isin en kolay kismi belkide.. etrafta boyle anlayissiz insanlar oldukca baska zorluga gerek yok

Sende bisey olmuyo diye bu kadindada birsey olmayacak anlamina gelmiyo.

Kendi annesi hasta olsa aynı tepkiyi verir mi sence ?
Yaw sorun kv ya da annesi olmasi degil. Kiz kardesleride olsa o pisirip mutfaga giren ayni sey. Butun gunu bu kadinin evinde geciriyolarsa cumbur cemaat kendi evlerinde agirlasinlar analarini.. bide bu kadin8 ay hamile yani.

Ben baska biseye degindim yazinda.. bende duruyom bisey olmuyo demissin. Diyorumki herkes ayni degil, ayni kadinin gebelikleri bile farkliyken.. bende duruyorum bisey olmuyo demen anlamsiz olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…