- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
3 cocugun uzerine tekrar hamile kalîrken ciddi anlamda dinlenemiyorum diye sızlanmıyosun umarim :) oglum 5 yasinda kızim 10 aylik. Cok hastayim dinlenemiyorum bir daha cocuk mu tövbeler olsunzaten kadin kayinvalidesine hizmet etmiyor ki. sizde bu durumu anlamissiniz bence esi annesine kendi evinde bakmasini istiyor bacilari yengelride gelip hizmetini yapiyor kimse konu sahibine bise demiyor ki yapmayin gozunuzu seveyim sizin anneniz bu durumlara dusse ne yapardiniz kayinvalide diye dusman degil ya
arkadasim. ben simdi ne dedim siz ne anladinz . bende 4 hamilelik gecirdim iki tanesi rjskli ve. suan kinin. dusuk tehlikesi var. benm evde yapmam gereken bis suru is var elimden geldigi kadar kimseye muhtac olmuyorm kimseyde etmesin. ev konusu da zaten esine demis arkads .evi temizleyeck biri gelsin bakariz demis aralarindaki tartisma kotu bir noktoya gelmis uzuldum bu duruma sanirim iki 3 gun sonrada gidecekmis bu durumda suclu olan kocasi. annesini yanina alip bakmak istiyor bunda art niyet goremedim k bakmayin sizinle ayni dusuncedw degilim sizin dusuncelerinizede saygi duyarim iyu gunler dilerim..Sizin evinize misafir geldiğinde yan gelip yatabiliyor musunuz ?
Benimkiler geldiğinde mutfağı topluyolarsa çay koyar tepsi hazırlarım, çay hazirliyolarsa pasta tabağını ayarlarım vs vs . Onlar yapsın ben yatayım olmuyor.
+6 tane çocuğu varsa sadece ben bakmam .
Once Ben kendi değerimi bilirim ki herkes bilsin.
8 aylık hamile bi kadının evine gelen kayınvalidenin vicdanından da ayriyetten şüphe duyarım.
al benden de o kadr:)3 cocugun uzerine tekrar hamile kalîrken ciddi anlamda dinlenemiyorum diye sızlanmıyosun umarim :) oglum 5 yasinda kızim 10 aylik. Cok hastayim dinlenemiyorum bir daha cocuk mu tövbeler olsun
Çok çirkin bu söyledikleri. Ne deseniz haklısınız bunun üzerine.Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
Suya sabuna değmeyecekse niye gelmiş o zmnSen şükret yine bir ay. Benim kayınvalidem hamilelikte ve doğum sonrası derken 5 ay kaldı. Üstelik hamileliğim sorunluydu. Bir de 7 24 kadına hizmet ettim. Elini suya sabuna sokmadı.
Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
Canim beni cok pasif ve sahipsiz buldular.Ben kocani haksiz buldum herseyden once.. bi yardimci tutsun inkani var madem. Millet geliyi senin halin yok mutfaginda yemek yapiyolar filan. Valla millet bi garip. Hep bi cocukta kalinmaz haksizlik bu.
Valla 8 ayliksin pasif olman normal.. yardimci isini sen hallet halledebiliyosan gerisinede karisma madem ne halleri varsa gorsunler. Bu erkeklerden tiksiniyorum boyle konulari okuyunca. 8 aylik kadinin evinde ne isleri var cumbur cemaat ye ic pisir yat.. asevi mi orasi? Suan tam ayaklarini uzatip dinlenmek gereken zaman birde.. dogum ve sonrasi zaten uzun ve zor bi surec. Aslinda onlar isin en kolay kismi belkide.. etrafta boyle anlayissiz insanlar oldukca baska zorluga gerek yokCanim beni cok pasif ve sahipsiz buldular.
Sende bisey olmuyo diye bu kadindada birsey olmayacak anlamina gelmiyo.28 haftalık hamileyim 1 aydır KV kp görümcem ve kendi kardeşim bende evet gerçekten kafayı yemek üzereyim olduğum zamanlar oluyor evde düzenim kalmadı
Fakat kimse kendi rahatı için burda durmuyor onu biliyorum bazen ben alınıyordu bazen onlar hepimiz bı şekilde tolere etmeye çalışıyoruz ve bu gidişle 2 ay daha bendeler yani son 8 ayima kdr birlikteyiz ben 15 20 güne sığdırıcam bebek işlerimi sende böyle dusunebilirsin
Bu arada erken doğum demişler riskli bir gebelik geçiriyorum yat demelerine rağmen yeri geldi tüm gün ayakta kaldım bişey olmuyor anlayacağın
Sende bisey olmuyo diye bu kadindada birsey olmayacak anlamina gelmiyo.
Kocam da benim annem hasta olsa ayni tepkiyi vermez.hatta annem hakkinda konusurken huzurevinde kalir demisti gecmiste.Kendi annesi hasta olsa aynı tepkiyi verir mi sence ?
Yaw sorun kv ya da annesi olmasi degil. Kiz kardesleride olsa o pisirip mutfaga giren ayni sey. Butun gunu bu kadinin evinde geciriyolarsa cumbur cemaat kendi evlerinde agirlasinlar analarini.. bide bu kadin8 ay hamile yani.Kendi annesi hasta olsa aynı tepkiyi verir mi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?