Hamileyim kayinvalidem 1 aydir bende....

yazılanlar mantıklı dikkatli olun

insan hamileyken kendinden bile sıkıliyor.tamam bakarsak guzel olur ama siz zaten bakima muhtacsiniz.eltiler gorumceler kimse akil etmiyor mu alip gotursunler.size is yaptirmasalar bile surekli misafir insan bunalir.hamilelikte dinlenmek ister ben olsam koca kisisini ikna ederdim

ayy laflara bak eski esiyle kiyaslamis.sizde deseydiniz madem canan cok iyi ne halt etmeye ayrildin.ben cekileyim sen getir o baksin ailene

Bu konudaki en rahatsiz edici kisi kv, esinizin size ve ailenize karsi tavri ,saygisizligi cok daha ciddi bir sorun.

İnsan hamileliğin son zamanlarında ağırlaşıyor,oturup kalkarken zorlanıyor,halsiz oluyor . Yatıp dinlenmek en doğal hakkın. O kadar kişinin evine doluşması yanlış. İnsan odasına çekilip uyuyamaz da, ayıp olur diye yanlarında durmak zorunda kalır mecburen. Bunları düşünmeleri lazım, kimse düzenini bozmak istemiyor sana yükleniyorlar. Allah kolaylık versin.

Sizin en büyük derdiniz kv'niz değil; saygısız ve seviyesiz eşiniz.
Daha ağır konuşmak istemiyorum zira 8 aylık hamileymişsiniz.
Ne gerek var bu kadar erken hamile kalmaya bir anlasam!

Gercekten varmi sizin gibiler ya.saka gibi yani iyi dayanmissiniz tebrikler..hamile halimle kv ve sulalesine bakicam ve gikim cikmiyacak.kirmizi kar yagmasi lazim vallahi..

Sekiz aylik hamile bir kadinin evinde kalinir mi ama bunun neresi mantikli.bes cocuk varken tabi digerlerini o kv dogurmadi...onlarinda isine gelmis insan utanir ya..ustelik riskli bir hamilelik.akla mantiga sigmiyor vallahi neyse gidecekmis de dogum sonrasi geri gelir konu sahibi..

Gercekten varmi sizin gibiler ya.saka gibi yani iyi dayanmissiniz tebrikler..hamile halimle kv ve sulalesine bakicam ve gikim cikmiyacak.kirmizi kar yagmasi lazim vallahi..
Var var. Biri bana bunlari anlatsa delimisin, dilin mi yok niye cektin derdim ama iste insanin kendi başina gelince boyle olmaliymis gibi bir hissi veriyor, algiliyamiyorsun olanlari.

Kayinvalidenize kadin, eşinize koca olacak Adam, yardimciya da hizmetci ... Biraz saygi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…