- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
YuhhCok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
allah kahretsın boyle adamları. Tabı kı ıstemezler kadının eli ekmek tutsun. Maddı kaygı olmasa, hangı kadın katlanır kiHer şeyi geçin de; bu cümlelerdeki terbiyesizliği nasıl kaldıracaksınız?
İnanamıyorum gerçekten böyle dedi mi nasıl insanlar var ya bebeğinize üzüldümCok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Konu sahibi memurAllah
allah kahretsın boyle adamları. Tabı kı ıstemezler kadının eli ekmek tutsun. Maddı kaygı olmasa, hangı kadın katlanır ki
aynen canim fakat ben 3 cocukta ozel sektorde calistim kasiyerlik yaptim lcwakiki de calistim hep ayakta kaldim. ve ayni zamnda evise idare ettim hamileliklerim hicte kolay gecmedi sadece rabbim bana yardim ettiherkesin hamileligi ayni gecmez kimisi agir atlatir kimisi daha hafif atlatir ilk hamilelik her zaman insani ttereddutte birakir sizin 4.imis belki tecrubeniz var bu konuda
Yuh yani! Ne kadar sabırsızlısınız, ben iki gün kalsa 3. gün cinnet geçirir yollardım. Şimdi benim de doğumum yakın gelip kalmanın yolunu yapıyor. Üstelik 5 dk ötede oturuyor, öyle rahat bir insan. Ama değil üç gün bir gün dahi kalamayacak.Sen şükret yine bir ay. Benim kayınvalidem hamilelikte ve doğum sonrası derken 5 ay kaldı. Üstelik hamileliğim sorunluydu. Bir de 7 24 kadına hizmet ettim. Elini suya sabuna sokmadı.
Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Höst bu ne terbiyesiz adam ya ??Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Terbiyesize bak ya. En buyuk sikinti esinizde.Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Canim hayırdır neden sende kalıyorlar ??28 haftalık hamileyim 1 aydır KV kp görümcem ve kendi kardeşim bende evet gerçekten kafayı yemek üzereyim olduğum zamanlar oluyor evde düzenim kalmadı
Fakat kimse kendi rahatı için burda durmuyor onu biliyorum bazen ben alınıyordu bazen onlar hepimiz bı şekilde tolere etmeye çalışıyoruz ve bu gidişle 2 ay daha bendeler yani son 8 ayima kdr birlikteyiz ben 15 20 güne sığdırıcam bebek işlerimi sende böyle dusunebilirsin
Bu arada erken doğum demişler riskli bir gebelik geçiriyorum yat demelerine rağmen yeri geldi tüm gün ayakta kaldım bişey olmuyor anlayacağın
şimdi aranız nasıl peki bunları unutabildinizmiSen şükret yine bir ay. Benim kayınvalidem hamilelikte ve doğum sonrası derken 5 ay kaldı. Üstelik hamileliğim sorunluydu. Bir de 7 24 kadına hizmet ettim. Elini suya sabuna sokmadı.
ya yanlis anlamazsaniz zor degilmi 3 cocuk madden yani biz bitanenin elinde perisan oldukaynen canim fakat ben 3 cocukta ozel sektorde calistim kasiyerlik yaptim lcwakiki de calistim hep ayakta kaldim. ve ayni zamnda evise idare ettim hamileliklerim hicte kolay gecmedi sadece rabbim bana yardim etti
zor ama canlari sag olsun. onlara deger canm yaya yanlis anlamazsaniz zor degilmi 3 cocuk madden yani biz bitanenin elinde perisan olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?