Hamileyim kayinvalidem 1 aydir bende....

Ikinci evlilikte ben söyle düşünürüm iyi olsa diğer kadın yuvasını yıkmazdı.. birazda iyi düşünün.. kusura bakmasın kimse bu adamda zorla bu hanımı almadı...eskisi gibi mektupla evlenmiyor kimse..konuşup görüşüp karar veriliyor..boşanmış adama kırk kere değil binbirkere düşünerek evt demeliydiniz

Her şeyi geçin de; bu cümlelerdeki terbiyesizliği nasıl kaldıracaksınız?

Yuhh yani bunları eşiniz mı söyledi..
En iyisi doğumu atlatana kadar eşinizi konuşturmayin mümkünse çenesi kapalı kalsın.

İnanamıyorum gerçekten böyle dedi mi nasıl insanlar var ya bebeğinize üzüldüm

Anladigim kadariyla cocuklarinda donusumlu kaliyor. Sizde kaldigi bu 1 ayda sizin hamileliginizin 8nci ayina denk gelmis. Cocuklar,eltiler falan sizede yuk olmasin diye gelip yemek falanda yapiyormus. Kocaniz sizden yemek falan yapilirken herhalde esyalarin, gidalarin yerini gostermenizi istemis. Siz eve temizlikci gelmesini istemissiniz, sali günü kaynananiz gidiyormus, o gittikten sonra temizlikci gelse daha iyi olur diye fikir verilmis.

Size yuk olmamis kayinvalideniz, geleniniz gideniniz olmus ama onlarda yemek vs yapmaya gelmisler. Hem sizde yemek yapma derdinden kurtulmussunuz. Temizlik isleriylede cok ilgilenmiyorsunuz, cocugunuzda yok. Cok riskli bir gebelik degilse surekli uzanmaniz gerekmiyor yani gun icinde dinlenecek hayli zamanininiz oluyordur zaten. Evde yalniz olmayi istemek en dogal hakkiniz tabi ama bunlarin cok buyutulecek seyler oldugunu dusunmuyorum yani tolere edilebilir. Ama kocanizin size ettigi o kufurun ozru olamaz, cok terbiyesizce, hadsizce bir uslup. Iste bu yuzden evlenir evlenmez hamile kalmak tavsiye edilmiyor. Iyice tanimadan hemen bebek yapilip, cocuktan dolayi kendilerini boyle terbiyesiz adamlara mahkum ediyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.

herkesin hamileligi ayni gecmez kimisi agir atlatir kimisi daha hafif atlatir ilk hamilelik her zaman insani ttereddutte birakir sizin 4.imis belki tecrubeniz var bu konuda
aynen canim fakat ben 3 cocukta ozel sektorde calistim kasiyerlik yaptim lcwakiki de calistim hep ayakta kaldim. ve ayni zamnda evise idare ettim hamileliklerim hicte kolay gecmedi sadece rabbim bana yardim etti

Sen şükret yine bir ay. Benim kayınvalidem hamilelikte ve doğum sonrası derken 5 ay kaldı. Üstelik hamileliğim sorunluydu. Bir de 7 24 kadına hizmet ettim. Elini suya sabuna sokmadı.
Yuh yani! Ne kadar sabırsızlısınız, ben iki gün kalsa 3. gün cinnet geçirir yollardım. Şimdi benim de doğumum yakın gelip kalmanın yolunu yapıyor. Üstelik 5 dk ötede oturuyor, öyle rahat bir insan. Ama değil üç gün bir gün dahi kalamayacak.

Madem bir bok yaptığım yok gönder anneni deyin, hatta kendide s.... Gitsin madem. Bence sorun kv de değil kocanız da.

Höst bu ne terbiyesiz adam ya ??
Misafire dört dönseniz de o çocuğa bir şey olsa napacak acaba nasıl verecek bunun hesabını??
Ya şöyle hodükleri baba yapmayın kardeşim zerre hak etmiyorlar.

Bebeğiniz 8 aylık, hangi erken doğum riski? Neredeyse 35 haftalık değil misiniz? 2 hafta daha yatın kimse temizlik yapın dememiş ki.
1 aydır yazmadınız da 2 gün sonra gidecek zaten neyi yazıyor sunuz anlamadım ya
YARDIMCI da sürekli gelmesine gerek yok, haftada bir biri silsin süpürsün. Ailenizden yok mu yerleri falan silecek yemek yapacak birisi?

Halinize sukredin. Benim kv 2 yil benimle kaldi )))
Hamilelik zamani hem ona, hem de sulalesine hizmet ettim. Kv ne kendine ne de akrabalarina bir bardak cay bile koymaz ))) Cesit cesit yemekler, borekler))) Bel agrisindan gunlerce kendime gelemediyimi biliyorum)))
Kv-niz en.kisa zamanda gidecek, bosuna kendinizi yipratmayin ...

Terbiyesize bak ya. En buyuk sikinti esinizde.
Sinirlerim zipladi ya. O zaman Canana git deseydiniz siz de

Canim hayırdır neden sende kalıyorlar ??

Ben sizi cok iyi anliyorum. Yeni evli bir insan icin ozel yasam alani kisitlaniyor. Bi kisiyle de bitmiyor 6 kardesse kalan 5 kardesin gelmesi gitmesi senin alanlarini futursuzca kullanmalari cok rahatsiz verici olmali. Ben 30 yildir beraber yasadigim annemi yanima cagirdim ,bazi duzenlerini ben begenmiyorum ama annem oldugu icin lafim sozum geciyor. Durumunuz zor. Ama zamanla duzene girer insallah. Simdilik idare edin. Cocuk olduktan sonra ben halledemiyorum butun gun onjnla kalan benim baska cocugu halletsin ya da ayri bir ev acalim butun cocuklar bir yardimci tutalim aarada hep beraber sirayla gider kontrol ederiz. Ya da evimin bi odasini vereyim birde yaedimci tutmak icin butun cocuklar elini cwbine atsin ben hallederim ama lutfen bana gelirken musait misin degil misin diye soegulayin cunku isi gucum oluyor dersiniz. Ya da dwmeyin ama oyle bir izlebim.birakin

aynen canim fakat ben 3 cocukta ozel sektorde calistim kasiyerlik yaptim lcwakiki de calistim hep ayakta kaldim. ve ayni zamnda evise idare ettim hamileliklerim hicte kolay gecmedi sadece rabbim bana yardim etti
ya yanlis anlamazsaniz zor degilmi 3 cocuk madden yani biz bitanenin elinde perisan olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…