Hamileyim kayınvalıdem sinirlerimi zorluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Şimdi her kes işde ama işe gitmeden önce kaynanam beni iyice sinirlendirdi öyle gitti.İnanın boş şeylerden.Kendime gelemiyorum:sinifsinif:

hayırdır tatlım sabah sabah ne yaptı böle sana?????

sabah sabah ne buldunuz hayatım tartışacak ... sıkma canınını dicem ama pek mümkün olacak bişi diil sen şimdi aç bi camını güzel güzel nefes al güzel bebişini düşün ve rahatlamaya çalış.. annesi sokma bebişini strese karnında ...

canim çok saol

ay sabah sabah ne oldu be :)

sorma benıde gorumcem sınır edıyor surkelı ama gorusmeme kararı aldım

onlar sabah akşam kuşluk gece ikindi dinlemezler.boşver canım ya.benimki günde kaç öğün laf söylüyor.bide şanslısın yanında değil.ben yatmadan yatmaya yanında değilim sadece...

valla cicim benımkıde beni gıcık etmekten baska yaptıgı bısey yok ustelık yag gıbı uste cıkıp benım hamileliime veriyomusss-tatlicadiarzu- psikolojisi nerdeyse hıc bozulmayan bense onun deliliğine yaşlılığına verıyorummm takarsannn kafana ona deger vermıs olursunnn salllaaaaaaa

üzme kendini güselim maalesef herkes aynı dertte desem yeri

Sizlerle konuşup rahatlıyo insan çok teşekkür ederim arkadaşlar
Kendileri hamile olmadilar sanki.

Onların hamileliğinde şimdiki şeyler var mıydı canım sen de... Biz 50 kere kontrole gidiyoruz, yok konserve yemem zararlı yok salam sosis yemem yükseklere uzanamam ağır kaldıramam bissürü de kuralımız kaprisimiz var. Onlar zamanında hepsini yapmışlar da sağlıklı çocuklar dünyaya getirmişler ya beceriksiz olan biziz o yüzden şimdiki hamileler de doktorlar da halt etmiş yani......... !!!!?!?!!!!

Şaka bi yana takma gerçekten bunlara takılmanın sonu yok çünkü, inadına takmamak mutlu olmak pozitif olmak lazım kaydirigubbakcemile5

mümkün olduğu sürece uzak dur... az ve öz konuşş.güler yüzün iyi niyetin bazen ters teper...en iyisi bile biyerde patlak veriyor...insan oğlu işte..bide eski kuşak hep böyle..ben sanmıyorum benim gelinim olsa benden yana bir sıkıntısı olsun..sen yaşına ver sus ne derse desin... ve asla takma keyfine bak
eşinle sorunun yoksa gerisi önemli diil... sen biraz tavrını koy dediğim gibi.. aynı bir öğretmenin öğrencileriyle arasına koyduğu otorite gibi...

Yahu kıslar bu kadar olmaz açtım forumu ve bu dert çıktı karşıma. Benimkisi de bana beddua edip duruyo:))) Kadına bugüne kadar ne kötü sözüm ne de başka bir dokunmam oldu şimdiye kadar. Hastalansın, başına bir iş gelsin, akrabalarıyla yeğenleriyle komşularıyla birbirine girdiği zaman, kızı yoktu yanında 2 kat üstünde oturmasına rağmen, hep ben vardım. Zaten o yüzden başıma bunlar geliyor. Ama kimse de kapısını açmıyor çok sevildiğinden!:) Hamileliğimin ilk 4 ayında bana yapmadığını bırakmadı ve hep dua ettim bebişimi düşürmeyeyim diye üzüntüden.Ünlü bir atasözümüz var duaların kabulüyle ilgili ,bunu da hatırlayalım di mi?:))Mümkün mertebe uzak duruyorum ama yine de arada giydiriyor bana:))) heheheee :)))Takılma boşver:) En önemlisi bebişlerimiz:teselli:

Benim kayınvalidem iyi ayol. Bazen bişiler diyor ama sallamıyorum. Görümcelerim de şeker. Bir kuzenimin kaynanası ile görümcesi canını çıkarttı kızın valla, en sonunda boşandılar. Eğer çok canını sıkıyorsa eşine filan söyle ne bilim çeksin annesini konuşsun yani. Ya da seninle konuşmak istemiyorum diyebilirsin. Ben öyle yapardım sorun olsaydı.

aynen kimde yokki bu dert.benim koca karıda köyüne gitmişti yarın akşam geliyormuş.ay yemin ederim yüzünü bile görmek istemiyorum.yine nasiyat ay hamilelikte şu yapılmaz bu yapılır ben kocana hamileyken ,diye başlayan sözler.....en ıyısımı görüşmemekkk :)allahtan benim eşimde sevmiyor annsini ...

sanırım kayınvalidesiyle birlikte oturup tek sorun yaşamayan benim:) valla benim annem (kaynanam demeye dilim varmıyo) bana her konuda o kadar yardım ediyor ki.. 2.5 aydır almanya'da ve ben 7 haftalık hamileyim. gelse hem özledik hem de bize yardımcı olsa diye eşim de ben de yollarını gözlüyoruz. eminim geldiği zaman eşimden çok şımartacak beni:) eşim de diyor artık benim pabucum iyice dama atılacak:)) o kadar sevgi doludur valla annesi.. ben şanslı azınlığın içindeyim galiba zemuszemus

allah bozmasın bir 10 yıl sonra senle tekrar bu konu hakkında görüşelim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…