Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım umarım yıllar sonra da bozulmaz ağzımızın tadı ama tabiki de belli olmaz yaşayıp görecez![]()
en önemliside eşinin destek olmaması biliyor musunuz.sözde eğitimli insanlarız.anasınnın bi dediğini iki etmiyo ve hep ben suçluyum onun gözünde.
can sıkıntısı moral bozukluğu bitmez
normal
O gun dışarıya pikniye çıkıyoduk.Bende yoldan yemek aliriz yoksa evdenmi bişeyler pişireyim dedim.(hamileligimi soylemeye firsat ariyodum yeni kaldim çünkü) Kızın içinmi dedi dedim hayir hamileyim sık acıkıyorum onun için dedim.Nasıl istersen yoldan da ala biliriz dedi.
Hani tebrik ederim, ne güzel, sag-selamet bile demedi.Bilmem ki neden?CADIARZU
sevilcim aynı şekilde bende normalde kayınvalidem şehir dışında yılda 2 kez yada 3 kez gelir 1 ay kalır her geldiğinde eşi vefat etmiş seneler önce Suçlusu benim sanki tavırlar sorma yani.bnde eşimle yemek yiyoruz kayınvalidemde var gayet neşeliyiz 3 yıllık evlyz ilk bebğimiz yeni öğrendik 1 hafta felan oldu söylemmiştk masada sen çok ye felan diyor eşim uçuyoruz mutluluktan kayınvalidem niye dedi eşimde bebiş gelecek dedi bana döndü doğrumu dedi evet dedim ve tek bir kelime etmedi ya hayrlı olsun yada ne biliym ne zman olcak ne kadrlık yada tebessüm bekledim ama nafile yemeklerimiz önümüzde kaldı .yedim ve hemn yanından ayrılmak istedim erkenden yattım sabaha kadr ağladım eşim teselli etti ama bi kere taktım kafaya bnde eşimde o sahneyi hiç unutmuyoruz.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım değmez sen eşine ve bebişine iyi bak gerisi yalan ben öyle yapıyorum kayınvalidem yaptıkça ben eşime sıkı sıkı sarılıyorum inadına :teytey:
oyuzden 3 4 haftada bır gıdıyorum kayın valıdeme gorumcemle hıc gorusmuyorum zaten kaynımlada kavgalıyız benım basımda 1 tane koca yokkı hepsı karısıyor anam