Hamileyim kayınvalıdem sinirlerimi zorluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım umarım yıllar sonra da bozulmaz ağzımızın tadı ama tabiki de belli olmaz yaşayıp görecezkaydirigubbakcemile4

en önemliside eşinin destek olmaması biliyor musunuz.sözde eğitimli insanlarız.anasınnın bi dediğini iki etmiyo ve hep ben suçluyum onun gözünde.

amin canım umarım yıllar sonra da bozulmaz ağzımızın tadı ama tabiki de belli olmaz yaşayıp görecezkaydirigubbakcemile4

Allah bozmasin canim.Bende ve çoğunda ilk 3-4 ay çok mutlu oluyor insan kayinvalidesiyle ama sonra tanidikca aman aman diyosun.Tabii boş vermek gerekir çünki her bi lafa cevapları var büyük olduklari için hep haklilar kendilerince )))
Cevaplariniz için teşekkür ederim canlarım hamislerim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

en önemliside eşinin destek olmaması biliyor musunuz.sözde eğitimli insanlarız.anasınnın bi dediğini iki etmiyo ve hep ben suçluyum onun gözünde.

aynen canim aynen bende oyle
ne kadar çalıştıysam haklamaya kendimi olmuyo kötükedihüso

O gun dışarıya pikniye çıkıyoduk.Bende yoldan yemek aliriz yoksa evdenmi bişeyler pişireyim dedim.(hamileligimi soylemeye firsat ariyodum yeni kaldim çünkü) Kızın içinmi dedi dedim hayir hamileyim sık acıkıyorum onun için dedim.Nasıl istersen yoldan da ala biliriz dedi.
Hani tebrik ederim, ne güzel, sag-selamet bile demedi.Bilmem ki neden?CADIARZU

can sıkıntısı moral bozukluğu bitmez
normal

O gun dışarıya pikniye çıkıyoduk.Bende yoldan yemek aliriz yoksa evdenmi bişeyler pişireyim dedim.(hamileligimi soylemeye firsat ariyodum yeni kaldim çünkü) Kızın içinmi dedi dedim hayir hamileyim sık acıkıyorum onun için dedim.Nasıl istersen yoldan da ala biliriz dedi.
Hani tebrik ederim, ne güzel, sag-selamet bile demedi.Bilmem ki neden?CADIARZU

sevilcim aynı şekilde bende normalde kayınvalidem şehir dışında yılda 2 kez yada 3 kez gelir 1 ay kalır her geldiğinde eşi vefat etmiş seneler önce Suçlusu benim sanki tavırlar sorma yani.bnde eşimle yemek yiyoruz kayınvalidemde var gayet neşeliyiz 3 yıllık evlyz ilk bebğimiz yeni öğrendik 1 hafta felan oldu söylemmiştk masada sen çok ye felan diyor eşim uçuyoruz mutluluktan kayınvalidem niye dedi eşimde bebiş gelecek dedi bana döndü doğrumu dedi evet dedim ve tek bir kelime etmedi ya hayrlı olsun yada ne biliym ne zman olcak ne kadrlık yada tebessüm bekledim ama nafile yemeklerimiz önümüzde kaldı .yedim ve hemn yanından ayrılmak istedim erkenden yattım sabaha kadr ağladım eşim teselli etti ama bi kere taktım kafaya bnde eşimde o sahneyi hiç unutmuyoruz.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım değmez sen eşine ve bebişine iyi bak gerisi yalan ben öyle yapıyorum kayınvalidem yaptıkça ben eşime sıkı sıkı sarılıyorum inadına :teytey:

sevilcim aynı şekilde bende normalde kayınvalidem şehir dışında yılda 2 kez yada 3 kez gelir 1 ay kalır her geldiğinde eşi vefat etmiş seneler önce Suçlusu benim sanki tavırlar sorma yani.bnde eşimle yemek yiyoruz kayınvalidemde var gayet neşeliyiz 3 yıllık evlyz ilk bebğimiz yeni öğrendik 1 hafta felan oldu söylemmiştk masada sen çok ye felan diyor eşim uçuyoruz mutluluktan kayınvalidem niye dedi eşimde bebiş gelecek dedi bana döndü doğrumu dedi evet dedim ve tek bir kelime etmedi ya hayrlı olsun yada ne biliym ne zman olcak ne kadrlık yada tebessüm bekledim ama nafile yemeklerimiz önümüzde kaldı .yedim ve hemn yanından ayrılmak istedim erkenden yattım sabaha kadr ağladım eşim teselli etti ama bi kere taktım kafaya bnde eşimde o sahneyi hiç unutmuyoruz.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım değmez sen eşine ve bebişine iyi bak gerisi yalan ben öyle yapıyorum kayınvalidem yaptıkça ben eşime sıkı sıkı sarılıyorum inadına :teytey:

Bizim sohbetin üstünden 1 hafta geçti ben daha şimdi düşünmeye başladim ki neden bişi söylemedi tebrik etmedi.Boş veriyorum ya bazen zati o hayir dua verse nolucak ki esas Allahin rizasi olsun demi?Hatırlatıyım benim kayınvalidem hep yanımda

Hayirli olsun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İnsan sevinince yüzünden azacık olsa okunur.Ben hiç okumadım o sevinci onun yüzünden

amannn kıslarrrrr takmayın gitsin valla,bende de var bi takım gereksizler hiççç umrumda değiller kendi başını yesin beni çekeeyen kıskanan valla

kızlar hiç umursamayın gerekirse saygıyı koruyacak şekilde karşılık verin sözlerine.bence biraz dişli olmakta yarar var.hep iyilermi ezilecek canım...kötükedihüso

oyuzden 3 4 haftada bır gıdıyorum kayın valıdeme gorumcemle hıc gorusmuyorum zaten kaynımlada kavgalıyız benım basımda 1 tane koca yokkı hepsı karısıyor anam

oyuzden 3 4 haftada bır gıdıyorum kayın valıdeme gorumcemle hıc gorusmuyorum zaten kaynımlada kavgalıyız benım basımda 1 tane koca yokkı hepsı karısıyor anam

Önemsememek mümkün değil ama çalışmalıyız bunun için:enbuyukkk:

kaynanamıı evet ben gerçi herkese herşeye sinir oluyorum ama esas kaprisi onlar yapıyorlar buna katılıyorum benimki de farklı değil bi lafta söyleyemiyorum yoksa bi kaşık suda boğacak hale geldim sinirlerim havada hele şu sıcak yaz günlerinde fil gibi dolaşmanın ne demek olduğunu unutan kaynanalar bi rahat bırakın yaaaaaaaaaaa...................:olmaz:

bayadır gorusmuyoruz kendısı ıle :kızgın:
kocalarınızla gecınmeye bakın sız gerısı bos :lepi:

kızlar ben size bişi anlatayım ben ilk kızıma hamileyim böbreklerimden hastanede yattım ama ölüyorum sancıdan bizim hanfendi yazlıkta bana tabiiki annecim bakıyor aradan 10 gün gecti bizimki ancak geldi ben kulaklarımla duydum görümceme aman suratı beş karış bidaha gelmem dedi ben şoklardayım arkadaslar söylermisiniz ben orda canımla uğrasırken nasıl gülebilirdim şuandada 38 haftalık hamileyim yeni geldi yazlıktan ama hiç yüzlerini göresim yok acıkcası ALLAHIM yardım etsin hepimize.:Saruboceq:

üzme sen kendini,herkesin başında var bu sorunlar..bebeğini düşün..

aynı dertten muzdaripim arkadaşlar benimki başta bi sevindi falan bebek oluyo diye ama ben 4 buçuk aylıkken köyüne gitti şuan 38. haftamdayım bir kere aramadı kızım nasılsın bebek nasıl falan diye duydumki tam doğum arefesinde geleceklermiş ki eminim benim için değilde ele güne karşı diye geliyordur birde torununu sahiplenmek için zamanında oğlunu çok kıskandı benden şimdide aynı şeyi benim bebeğim içi,n yapacak severkenki cümlesi şu alacak eminim yavrumun yavrusu..... :)) hanımefendi hazıra konacak arkaadşlar son anda geldi bulundu diye oğlunun gözünde kahraman olacak! annem anneanneme bakıyo (yatalak) anlayacağınız yalnızım aylardır temizliğimi hazırlığımı şu halimle tek başıma yaptım görümcelerde hiç bi işe yaramıyo, hadi bunu geçtim onlardan iş falan hatta hiç bişey beklemiyorumda birde şimdi gelip benim bebeğimi benden esirgemeye kalkışacaklar biliyorum.. onları çok iyi tanıyorum bunu yapacaklar bu yüzden çok zor günler beni bekliyo biliyorum :(( ayyy ne kadar dertliymişim :)) sevil cim anlayacağın hepimizde var bu dert yalnız değilsin Allah hepimize sabır versin...:enbuyukkk:

Back
X