S
Sevil_83
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sevil_83
kızlar ben size bişi anlatayım ben ilk kızıma hamileyim böbreklerimden hastanede yattım ama ölüyorum sancıdan bizim hanfendi yazlıkta bana tabiiki annecim bakıyor aradan 10 gün gecti bizimki ancak geldi ben kulaklarımla duydum görümceme aman suratı beş karış bidaha gelmem dedi ben şoklardayım arkadaslar söylermisiniz ben orda canımla uğrasırken nasıl gülebilirdim şuandada 38 haftalık hamileyim yeni geldi yazlıktan ama hiç yüzlerini göresim yok acıkcası ALLAHIM yardım etsin hepimize.:Saruboceq:
Boş ver canim ne yapsan insanin caninda olmali böyle şeyler.İstiyorsa mutlaka gelirdi.Eger kizi hamile olupta yatsaydi hastanede 10 gun degil de 10 dak bile gecikmezdi./Kendine kabul ettir ki bu kadin boyle deyişmez/ diye belki rahatlarsin canim
Kendine bebegine eşine annene iyi bak gerisi boş.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
aynı dertten muzdaripim arkadaşlar benimki başta bi sevindi falan bebek oluyo diye ama ben 4 buçuk aylıkken köyüne gitti şuan 38. haftamdayım bir kere aramadı kızım nasılsın bebek nasıl falan diye duydumki tam doğum arefesinde geleceklermiş ki eminim benim için değilde ele güne karşı diye geliyordur birde torununu sahiplenmek için zamanında oğlunu çok kıskandı benden şimdide aynı şeyi benim bebeğim içi,n yapacak severkenki cümlesi şu alacak eminim yavrumun yavrusu..... :)) hanımefendi hazıra konacak arkaadşlar son anda geldi bulundu diye oğlunun gözünde kahraman olacak! annem anneanneme bakıyo (yatalak) anlayacağınız yalnızım aylardır temizliğimi hazırlığımı şu halimle tek başıma yaptım görümcelerde hiç bi işe yaramıyo, hadi bunu geçtim onlardan iş falan hatta hiç bişey beklemiyorumda birde şimdi gelip benim bebeğimi benden esirgemeye kalkışacaklar biliyorum.. onları çok iyi tanıyorum bunu yapacaklar bu yüzden çok zor günler beni bekliyo biliyorum( ayyy ne kadar dertliymişim :)) sevil cim anlayacağın hepimizde var bu dert yalnız değilsin Allah hepimize sabır versin...:enbuyukkk:
İnşallah bebegin olunca rejimde sakla her isteyen istedigi zaman gelip almasin her şeyden koru.Duzelir demek zor ama biz kendi hayatimizi duzenlemeliyiz ki etrafdakiler de bize uysun.Hatirlatiyim iyi ki de yaninda olmamş bu zamana kadar çünki sinirlerini bozardi.Kendine iyi bak saol arkadaşım:CüvCüv: