hamileyim, kızım doğmak üzere ve boşanıyorum...

çok şaşırdım çok üzüldüm okuduklarıma...
olmaması gerekn herşeyi yaşamışsın..eşinin bu tavırları hiç normal değil sende onun canısın nasıl seni bu kadar dışlayabilir anlamış değilim..bana göre 3 aydır ilgisizse bu adam sana karşı bunun altında annesi ve abisi yatıyo demektir..ben eşini doldurduklarına inanıyorumki öylede zaten..
ama şunu da belirtmek gerek bende 5 aylık hamileyim ALLAH kısmet edrse benimde bi kızım olucak..yani söylemek istediğim bi çocuğu babasız büyütmek çok zor ki böyle huzursuz bir ortamda büyütmek daha da zor olsa gerek..eşinin insafa gelmesini ve ayrı eve çıkmasını istemende başka yapıcak hiç bişi yok..eşinle son kez konuş ve ne yapmak istediğini sor..
ya sana ve kızına sahip çıksın yada bu işin adı konsun..seni her halikarda zor günler bekliyo..
fakat kızının doğuşu sana en büyük destek olucaktır yaşadıklarına rağmen gülümseyerek bakıcaksın hayata..
RABBİM yardımcın olsun hayatım..

canım bizden bi halt olmaz artık. ayrı ev açsa bu sefer telefondan yetişir annesi. ben çok sabırlıyımdır, hep susarım, cevap vermem. ama sabrım bittiyse de, artık kapımda yatsa boş. (hoş öyle bi niyeti de yok zaten ) bende eşime karşı birşey kalmadı artık, bu saatten sonra ayrı eve çıksakta, ona eskisi gibi olamam. beni bırak kızına yaptığı sorumsuzluğu unutamam. o yüzden zor olduğunu biliyorum ama kızımı ek büyütcem.
buarada seni de tebrik ederim, allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

tşk ederim cnm benim inş sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
çok zor bi durum içine girmişsin ne diceğimi bilemiyorum bol bol dua et lütfen
RABBİM yardımcın olsun ne diyim hayatım

Bir avukat arkadaşıma sordum bu adamdan nafaka istemen senin ,için daha hayırlı olurmuş. Hatta nafakayı ödeyeceğinden şüphe ediyorum deyip maaşına haciz koydurursan bankadan kredi bile alamazmış.Bakalım o zaman çocuğunu terk edip evlenme hayalleri kurabilecek mi? ay çok sinir oldum ya.

Bir erkek annesine düşkünse o evlilik yürümüyo.benim eski eşimde öyleydi.hep annesiyle alırdı kararları.hep ona rapor verirdi.ben ayrılalı 3 ay oldu.daha çok yeni.çok zor gerçekten ama bir erkek değişmiyo.çocuğu olsada neyse o yani.bu anneleride anlamıyorum.gelini beğenmezler bakalım daha sonra nasıl biriyle karşılaşacaklar.erkekleride anlamıyorum yuvalarının kıymetini bilmiyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.En güzeli ailen yanında.bundan sonra inşallah herşey senin ve bebeğin için güzel olur

allah yardımcın olsun canım ne diyim yane böle insanlarda allahlarından bulsun inşallh bi kadını karnında bebeğiyle sokağa atacak kadar caniyse bi insan o insana artık ne cocugunu göster ne de ona geri dön derimm en iiisi buuu...

Bir avukat arkadaşıma sordum bu adamdan nafaka istemen senin ,için daha hayırlı olurmuş. Hatta nafakayı ödeyeceğinden şüphe ediyorum deyip maaşına haciz koydurursan bankadan kredi bile alamazmış.Bakalım o zaman çocuğunu terk edip evlenme hayalleri kurabilecek mi? ay çok sinir oldum ya.

dur sakin ol :) adamın evlenmeye niyeti yok. bana diyo sen evlenirsen çocuğu alırım falan diye. ya canım ben nafaa falan istemiyorum. benden uzak olsun yeter...

Bir erkek annesine düşkünse o evlilik yürümüyo.benim eski eşimde öyleydi.hep annesiyle alırdı kararları.hep ona rapor verirdi.ben ayrılalı 3 ay oldu.daha çok yeni.çok zor gerçekten ama bir erkek değişmiyo.çocuğu olsada neyse o yani.bu anneleride anlamıyorum.gelini beğenmezler bakalım daha sonra nasıl biriyle karşılaşacaklar.erkekleride anlamıyorum yuvalarının kıymetini bilmiyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.En güzeli ailen yanında.bundan sonra inşallah herşey senin ve bebeğin için güzel olur

canım geçmiş olsun mu diyeyim, allah kurtarmış gözün aydın mı diyeyim bilemedim... seninde hakkında hayırlısı olsun...

allah yardımcın olsun canım ne diyim yane böle insanlarda allahlarından bulsun inşallh bi kadını karnında bebeğiyle sokağa atacak kadar caniyse bi insan o insana artık ne cocugunu göster ne de ona geri dön derimm en iiisi buuu...

geri dönüş yok zaten de çocuğumu göstericem mecbur.. o hak etmiyo ama, kızım babasını tanımayı hakediyo..

Size de geçmi$ olsun...
Aramizda benzer bir durum ya$ami$ biri olarak sanirim arkada$a en çok yardimi dokunacak ki$i sizsiniz.

Bir de $unu eklemek istedim özellikle bo$anmi$ ailelerden iki tarafli güvensizlik felan devam ederse avukat izniyle anne nezaman baba çocugunu görmeye geldiginde bir kagida saat ve gün yaziliyor çocugu getirdigi saat yine not tutuluyor ve iki tarafli imza atiliyor.
Hani olur ya, ilerde habersiz bir$eyler yapar getirmemezlik felan... ozaman elinizde belgeniz olur.
Kayinvalidenin görmesine gerek yok felan demi$siniz... sanirim büyüklerin görme haklari da vardi... Bunu özellikle neden yazmak istedim. Cünki e$i hep sen bo$anma dilekçesini ver diyor ve evlenirsen çocugu göremezsin diyormu$ sanirim dimi? O yüzden dikkatli olmak lazim.

Bi diger konu: arkada$a kendi ailesinin sahip çikmasi evet çok güzel. Hatta bebegin geli$iminde büyük rol oynayacaktir. Umuyorum her$ey istediginiz gibi geli$ir ve hayirlisi neyse o olsun arkada$im.

canım çok haklısın ben her çocuğumu verdiğimde tutanak imzalattım, elimde belgeler var bir örneği de kendinde, bana çocuğu göstermiyor diye bir iddiası olamaz böylelikle, ya da çocuğumu aldığında ya getirmezse diye içim içimi yemiyor her seferinde...mahkeme sadece baba ile kişisel ilişki kurması yönünde veriyor kararı, babanne ya da amcanın adı bile geçmiyor, onlara göstermezse bu suç değil, ama baba çocuğu alıp istediği yere götürür tabi, ister babanneye ister amcaya...

eğer annenin psikolojik durumu müsaitse, ahlaki bir zayıflığı yoksa evlense bile çocuğunu yanına alabilir, ancak çocuk ben babamla yaşamak istiyorum derse babaya verilir genellikle, tabi istisnai durumlar vardır elbette.

geçmiş olsun canım, darısı benim başıma... göstereyimmi kızımı diye sordum ama aslında verdim kararımı. ben onlar kadar vicdansız olamıyorum. kızımın doğduğunu ona haber vermicem. gitsin başkasından duysun kızının doğduğu haberini bi yabancı gibi. eğer kaynanayla birlikte gelirse sadece babasına göstericem, kaynanama kesinlikle göstermicem. kızımın babasına da, boşanma davasını açıyorum, artık kafana göre gelip göremezsin, mahkeme ne günü belirlese o gün gelip görebilirsin dicem ve kapıyı göstercem.
bana kalsa kızımın tırnağını görmeyi haketmiyor, ama kızım babasını tanısın... zaten farklı şehirlerdeyiz, kim bilir ne zaman görür. benim korkum, kızım şimdi küçük diye mahkeme bi kaç saat görmesine izin verir, ama biraz büyüdüğünde mahkeme derse ki mesela yazın 10 gün babada kalsın falan. ya bi daha getirmezse, ya kızıma karşı beni doldururlarsa diye korkuyorum.
ben ne olursa olur kızıma babasını kötüleyemem, ama onlar çocuk psikolojisi falan anlamazlar, beni kızıma kötülerler, kızım beni istemez diye korkuyorum... daha bunları düşünmem için çok erken biliyorum ama annelik böyle bişeymiş galiba.
hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq:

geri dönüş yok zaten de çocuğumu göstericem mecbur.. o hak etmiyo ama, kızım babasını tanımayı hakediyo..

canım bence bu konuda bir avukatla görüş, eğer dava açmadan çocuğun doğarsa babası doğal olarak zırt pırt evine gelip rahatsız edebilir seni, belki dava açana kadar babaya haftanın belirli günleri gelmesi ya da 15 günde bir gelmesi için bir sınırlama getirtebilirsin gerekli yerlere başvurarak, çocuğunu babaya göstermezsen eğer suçlu konuma düşersin, dikkatli ol.

canım zaten babayla farklı şehirlerdeyiz, yani sürekli görmesi söz konusu değil...

Son düzenleme:
ayyy çok sinir oldum yaa inan ki şu kayınvalide,kayın ve görümcelerden nefret ediyorum tabi iyi olanlar hariç. canım allah yardımcın olsun senin ve kızın için hayırlısı ne ise o olsun , şu an acayip sinirlendim
onlara ve onlar gibilerine .neyse canım allaha bol bol dua et.allah yar ve yardımcın olsun.

kızım geldiiiii =))):81:

Ne güzel allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah.bak şimdi daha iyi hissedersin kendini.çünkü bi anne çocuğu varsa onun bi gülmesine tüm dertlerini unutuyor.hakınızda hayırlısı olsun.ama asla dönme tekrar bu teslimiyetin olur.güçlü ve mantıklı birine benziyorsun.çocuğun büyüsün kendi ayaklarının üstünde durursun.kimseye muhtaçlığında kalmaz.umarım herşey ikinizi için güzel olur.

Son olarakta allah o eşini ve ailesini ıslah etsin.bu dünyanın altıda var sana yaptıklarını elbet çekicekler fazlasıyla.çünkü yuva dağıtanın yuvası olmaz.kaldıki birde günahsız bir çocuk varken.içini ferah tut arkdaşım sağlıklı mutlu günler dilerim.

teşekkür ederim herkese :)
eşim ve ailesi umrumda değil. kızımın doğduğunu duydu, en yakın zamanda gelecekmiş. bunu söyleyeli bi hafta oldu... cidden annelik doğuştan, babalık sonradan öğrenilirmiş anladım ;)

Back
X