çok şaşırdım çok üzüldüm okuduklarıma...
olmaması gerekn herşeyi yaşamışsın..eşinin bu tavırları hiç normal değil sende onun canısın nasıl seni bu kadar dışlayabilir anlamış değilim..bana göre 3 aydır ilgisizse bu adam sana karşı bunun altında annesi ve abisi yatıyo demektir..ben eşini doldurduklarına inanıyorumki öylede zaten..
ama şunu da belirtmek gerek bende 5 aylık hamileyim ALLAH kısmet edrse benimde bi kızım olucak..yani söylemek istediğim bi çocuğu babasız büyütmek çok zor ki böyle huzursuz bir ortamda büyütmek daha da zor olsa gerek..eşinin insafa gelmesini ve ayrı eve çıkmasını istemende başka yapıcak hiç bişi yok..eşinle son kez konuş ve ne yapmak istediğini sor..
ya sana ve kızına sahip çıksın yada bu işin adı konsun..seni her halikarda zor günler bekliyo..
fakat kızının doğuşu sana en büyük destek olucaktır yaşadıklarına rağmen gülümseyerek bakıcaksın hayata..
RABBİM yardımcın olsun hayatım..
canım bizden bi halt olmaz artık. ayrı ev açsa bu sefer telefondan yetişir annesi. ben çok sabırlıyımdır, hep susarım, cevap vermem. ama sabrım bittiyse de, artık kapımda yatsa boş. (hoş öyle bi niyeti de yok zaten ) bende eşime karşı birşey kalmadı artık, bu saatten sonra ayrı eve çıksakta, ona eskisi gibi olamam. beni bırak kızına yaptığı sorumsuzluğu unutamam. o yüzden zor olduğunu biliyorum ama kızımı ek büyütcem.
buarada seni de tebrik ederim, allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: